Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 736
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 320
И аз ходя вкъщи с гланц.
Нали! Много е приятно за устните.
Гланцът е този, номер 014 Dior Addict Lip Maximizer Hyaluronic Lip Plumper
https://parfium.bg/dior-addict-lip-maximizer-hyaluronic-lip-plum … D0%B2%D0%BA%D0%B0

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 17:14 от DiaMia

# 1 321
Harpa, отива ти този цвят на косата.

Grinning с бялата козметика минимализма не е моето. С един крем все едно гола съм излязла. С декоративната съм много по-скромна, дори рядко купувам, щерката доста купува и постоянно ми прехвърля разни неща. Наскоро прочиствах палитрите, които ми е дала, оставих си само 2 -една за очи и една за контуриране, но и аз рядко се гримирам. Пудра, гланц.
И както направих реакция от една спирала на очите, скоро надали ще сложа грим.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 19:39 от zari65

# 1 322
Агент на Дева Касел цвета на червилото
Rouge Dior Forever Liquid Sequin - Limited Edition 323 Dazzle
Мерси, Пинко!
Pinko ме е изпреварила 323 Dazzle е цвета, но е от тези с глитера и няма да ти хареса. 🤗
Спомням си как ме разубеждаваше да не купувам 999 с глитер миналата година, а е божествено. 😍😍
А, Телешката (зло)паметност ми е добре позната! Радвам се, че остана доволна от покупката си! Не беше споделяла преди това, че си diehard fan, та да си спестя безсмисленото упражнение Grinning

Но ако трябва днес да отговоря пак на същия въпрос "трябва ли и на една жена на средна възраст ярко червено червило с глитър" пак бих отговорила, че не и трябва ИМХО. В 2-3 ситуации годишно, когато подобно червило с глитър би стояло съвсем на място същият ефект може да се възпроизведе и с други продукти. Но пак ще подчертая, че говоря от позицията си на безкрайно прагматична, скучна и консервативна кокошка. В края на краищата всеки си има и различен стил и лайфстайл И мнение!

PS Виолетка я следя от едни 7-8 год и много я харесвам и въпреки именитите брандове, през които мина и тя все пак създаде собствен. Наскоро друг проф хвалеше цвета на нейно червило, опитам се да се сетя кой и кое.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 16:42 от Agent Provocateur

# 1 323
Аз с удоволствие подарих 20-тина червила това лято. Повечето МАС, които изобщо не бяха подходящи за мен. Гримирам се веднъж на високосна. Редуцирах всички до 7, едното само вкъщи 😂. Падна ми се от staff sale, веднага ще го познаете
Консистенцията на Clinique ми допада най-много.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 19:41 от G&B

# 1 324
Агент, аз тогава не питах “трябва ли ми червилото с глитер на Диор?”
Просто казах, че го искам. 😂

Отиди и ги виж на живо, че се разграбват тук за нула време. От глитер до глитер има огромна разлика.

И да всяка една от нас има различен стил и начин на живот.

G&B кораловото е, нали? 😁
Твоите нюд са като моите червени червила. Гледайки, че са предимно на YSL, вчера дребната ме пита имам ли тяхно. Имах, но го изхарчих до край. Беше лимитка и не го открих повече. Показа ми видео, че отдолу се отлепва или отваря не видях добре и с пластмасова клечка се бърка вътре. Излизало количество колкото почти цяло червило.
Ако има някой на привършване на YSL да пробва и да сподели. 🤗

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 16:58 от cloè

# 1 325
Агент и аз се зачудих трябва ли ми бъз на дърт г*з! Визирам червилото с глитерите.Blush Но вие ме подлудявате. Мъжа ми вчера така се втурна да го търси, че беше готов да даде 150 кинта за него от Ибей. Намерихме го и в сайта на Диор, но доставка за България йок. Също и от някакъв ирландски сайт, но доставка само за Ирландия. Добре, че едно мило момиче ще ме уреди. Но нищо не казвам докато не го получа. Ако не става отива при малката.
Консултантката от мола каза миналата година получили 4 лимитки. Дори не успяла да ги види и изчезнали. Оплака се, че някой отмъкнал и тестера...Joy
Диа и аз реших като ми свърши блясъка на Диор Адикт да пробвам максимайзерите. В мола го пробвах, но нямаше подходящ цвят, иначе стоят уникално.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 16:50 от mimi.7299

# 1 326
Минах покрай Дъглас преди малко, питах за Диорската коледна колекция - скоро я очаквали 🙂

По партита, нощни клубове, празнични вечери и и и, бляскави червила, дрехи, токчета са съвсем на място

# 1 327
Минах покрай Дъглас преди малко, питах за Диорската коледна колекция - скоро я очаквали 🙂

По партита, нощни клубове, празнични вечери и и и, бляскави червила, дрехи, токчета са съвсем на място
Значи в новоодишната нощ ще блесна с него след цял ден на работа! JoyJoyJoy

# 1 328
Диа и аз реших като ми свърши блясъка на Диор Адикт да пробвам максимайзерите. В мола го пробвах, но нямаше подходящ цвят, иначе стоят уникално.
На мен ефектът увеличение не ми трябва, ама... взех го вече. И този глос си е направо червило, толкова е пигментиран. И макар че много прилича като цвят на няколко дрогерийни, които имам, това че има блестящи частички винаги ме привлича. Blush Не знам как стои, ще го видим утре или в други ден.

# 1 329
На мен ефектът увеличение не ми трябва, ама... взех го вече. И този глос си е направо червило, толкова е пигментиран. И макар че много прилича като цвят на няколко дрогерийни, които имам, това че има блестящи частички винаги ме привлича. Blush Не знам как стои, ще го видим утре или в други ден.
Аз съм го пробвала, стои перфектно. Но цвета които харесах на тестера беше свършил. И възмутено им направих забележка, че като го нямат да махнат и тестера. Българска му работа!
Оф, значи бях харесала тази чантичка и забравих да я поръчам и сега я няма. Като не спазвам правилото хареса ли ми нещо да не мисля! Sob
https://obuvki.bg/p/damska-chanta-gino-rossi-nel-cs7386-red-5905588623991
Някои ако я намери някъде да свирне!
Намерих я в Модиво, поръчах я! Ура!

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 17:27 от mimi.7299

# 1 330
Mimi, не е българска. Подобни брандове имат стриктни изисквания и правила. Цели списъци кое и как да се позиционира, какви да са тестерите, колко да са пълни и прочие. Само пример. Парфюмите на Шанел трябва да са пълни на 50% или повече. Когато паднат под това изискване се сменят с нов тестер, а другият се връща, за да се допълни.  Някои брандове не го правят. Всичко под 20% се изхвърля.
Не съм виждала да махат тестери и дисплеите им да изглеждат като гаражна разпродажба. Така поне имаш възможност да видиш и тестваш, не е задължително да купиш от тях.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 17:20 от G&B

# 1 331
O, съжалявам и се извинявам тогава!
"Исканията" на една жена не подлежат на логика и рационализация! С това не споря!

G&B - много харесвам червилата на Clinique!

PS И да не си помислите, че нещо ви съдя за глитърите Simple Smile  дори аз имам червило с глитъри, но си признавам, че просто не устоях на гилзата му! Но пък ми се намират повече от един "глитърни" блясъци за устни с които мога да ашладисам всичко!

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 17:49 от Agent Provocateur

# 1 332
Mimi, не е българска. Подобни брандове имат стриктни изисквания и правила. Цели списъци кое и как да се позиционира, какви да са тестерите, колко да са пълни и прочие. Само пример. Парфюмите на Шанел трябва да са пълни на 50% или повече. Когато паднат под това изискване се сменят с нов тестер, а другият се връща, за да се допълни.  Някои брандове не го правят. Всичко под 20% се изхвърля.
Не съм виждала да махат тестери и дисплеите им да изглеждат като гаражна разпродажба. Така поне имаш възможност да видиш и тестваш, не е задължително да купиш от тях.
И в тестера не беше останало почти нищо, не знам за какво го държат, ама щом са така изискванията. За Шанелите  знам, все пак 10 години съм носила само този парфюм. Определени вериги дори нямат право да го продават.

# 1 333
O, съжалявам и се извинявам тогава!
"Исканията" на една жена не подлежат на логика и рационализация! С това не споря!

Агент като твоята колекция от фон дьо тени и пудри! 😉😁

# 1 334
Агент като твоята колекция от фон дьо тени и пудри! 😉😁
А баш! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт