Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Октомври'24

• 134 669
  • 1 681
  •   1
Отговори
# 1 560
Пинко, мерси!
Мариета страхотна рокля и съчетание.
Севтополис ми харесва много.
На Empire не съм била.
За Коледа ще съм на Атмосфера, в Павел Баня!

# 1 561
  • Виена
Linofarina, по мое мнение за Порто са нужни поне 4 дни. Обиколка пеша на стария град отнема ден. Обиколка на портвайн избите отнема време, може би още ден, разходка с корабче, визита на плажовете на океана, паркът Кристал, вечеря в Рибейра, ако иската да влезете в двореца, в катедралата, на кулата-става с предварително записани часове....
На тема стил-струва ми се Португалия не е място за шопинг Wink

# 1 562
Ето снимки от местното салонче, където си прекарвам деня. Забравих да ви снимам стаите за масажи, големи са, малко бейсик обзавеждане, но всичко е много чисто. Това е салон за местни. Още първия път ги пробвах, но беше фул, за днес чак успяха да ми наместят часове, пак масаж цяло тяло, лице, маникюр и педикюр. Тук избрах да ми правят маникюра до рибките.

Сега за педикюра ме сложиха на един масажен стол пак отвън.
За всяка процедура ме питаха отвън или вътре искам.
Това ми гледката от столчето
Клетките са с птички, които чуруликат, водичката ромоли, много приятно.

И разбира се светилище за боговете

За йога ритрийт не знам, но ако искате да организирам един козметичен ритрийт-насреща съм Grinning

Копче, с таксита, а и сме взели 2 моторетки под наем, но май ще ги върнем, движението е потресаващо за нашите стандарти, с обратен волан са, минават отвсякъде, но за разлика от другите места, където съм била в Азия, никой не бибитка, никой не говори, някак си без думи се разбират в този хаос, няма светофари, няма пешеходни пътеки, карат ту в едното платно, ту в другото. Ако иска някой да излезе от магазин с кола, фирма излиза един човек с пръчка или светеща палка спира движението, за да се излезе, но никой от чакащите не се нерви или не свирка. Тук както навсякъде в Азия, трудно се ходи пеш. Няма тротоари, банкетите са с канавки, отделно жегата. Има изградена единствено една дълга пешеходна алея до един от плажовете,  също много приятен, спокоен и тук там някой човек.

# 1 563
Bombolino, благодаря! Споделям мнението ти за шопинга, но пък се намират хубави сувенири и дребни неща за спомен от местни производители.

# 1 564
Момичета, ако някоя ползва тази боя, мога да подаря два оксиданта, 20 и 30 процента и за проба / около 2/3 има в тубичката /, 7.77 страхотен шоколад с виолетов отенък

# 1 565
Момичетааааа при мен е новото червило с глитерите!
Благодаря на G&B! Обичам я!

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 08:59 от mimi.7299

# 1 566
Леле Мимиии, завидях - искам и аз 🙃

# 1 567
Леле Мимиии, завидях - искам и аз 🙃
Страхотно е! Никакъв кич..глитерите са съвсем дискретни! Просто леко проблясват. Красота! 😍

# 1 568
Мими, честито Simple Smile

Макадамия, сега си харесах 6.77 и 5.77 от същата боя. Виолетовият оттенък много ли си личи?

# 1 569
За мен глитерите не са кич, не робувам на мнения- използвам много такива червила, без притеснение си ходя в офиса с червеният глитър на Том Форд и до момента никой не ми е казал: оооо какъв кич 😀, напротив- всеки иска, но ги няма никъде ….
Лина, 7.77 е много хубав тъмен шоколад , 5 и 6 направо ще ти чернеят, ако искаш- пращам ти ги- ще тестваш 😊
Това е 7.77 на руса основа, смятай….

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 06:50 от macadamia

# 1 570
Макадамия, ти цвета ли смени? Simple Smile

# 1 571
По едно време се мъчех, но нали съм си блондинка по душа 😀

# 1 572
Ех, че хубав цвят Heart и ти отива много!

Благодаря за предложението. Hug Аз имам записан час при моята фризьорка за последно и след Нова година ще действам сама, докато не открия друга, на която да се доверя. Косата ми в момента е на ниво между 5 и 6. Може би 7-цата ще ми дойде много светла, но сега не е моментът за проба, нали скоро ще ме боядисват.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 20:43 от Linofrina

# 1 573
  • София
Лин, имай предвид, че на Колестон боите са по-тъмни от обичайните. 7 е почти кестенява, а не руса, особено ако я смесиш с оксидант 6%.

Ние също се върнахме в София от ваканцията в Бари. Градът много ми хареса. Има стар град, има сецесион, има особености и чар! Разбира се, и море.
Не излезнахме извън града и 3 дни са предостатъчни, за да му се порадва човек.
Много впечатлена бях от музея на нормандската крепост Свево - няма кой знае какво за разглеждане вътре, но бяха направили разкошна видео инсталация от празненство на най-бляскавата им владетелка.
Моят смотан италиански се приема много по-радушно от английския и ядохме основно на места, на които имаше само италианци - храната е също различна от другите области на страната. На мен ми харесва, защото има много морска храна и зеленчуци.
Хората са красиви и тук-таме се намираха и лъскави магазини по търговската улица, но не ви ги снимах. Palazzo Mincuzzi, в което се помещава Бенетон е разкошен пример за сецесесион. 

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 21:29 от Harpalike

# 1 574
  • Бургас/Пз
Ооо, Харпи, страхотно .. благодаря, че сподели за Бари Simple Smile и аз отивам другата седмица , но не семейно, а с приятелки. Ще обикаляме обаче Пулия. Всеки ден на различно място 🥰

Общи условия

Активация на акаунт