Термин Март 2025 Тема 2

• 34 003
  • 838
  •   1
Отговори
# 15
Krisito32

А казаха ли ви пола вече и колко см е пораснал коремът ти ?
Корема не ми е мерен. А иначе на ранния скрининг докторката предположи момче и момиче,но каза,че ще потвърди на РФМ,която ми е този пон. А иначе на ЖК генеколожката каза,че едното е момиче според нея,но др не може да каже,тъй като не се вижда.

# 16
tennis_coach след 2 дни влизам в 18-та г.с.
Аз съм +5кг. Струват ми се много, защото този път стартирах от 64 кг., вече съм 69кг. С предните 2 бременности започнах от 60 кг. и преди раждането бях 72 кг. , т.е. +12 кг за цялата бременност.
Като знам , че още съм по средата, докрая сигурно ще стигна 80 кг. А никога не съм била повече от 72 кг.Grinning

# 17
При мен има разминаване от 7дни спрямо приложенията и на преглед като отида. Вие на кое се доверявате да отброявате?
За сега съм +3.5кг, 18-19г.с. , не се лишавам от нищо, ям каквото ми се яде Simple Smile днес си мерих корема..ако правилно съм измерила е 90см.  - не съм наясно какви са "нормите" за корем Simple Smile

# 18
Здравейте момичета!
Включвам се и аз в новата тема Simple Smile
В 15г.с.+5д с близнаци. Качила съм около 1кг, но корема вече доста личи, особено следобед. Сутрин е около 90см, следобед около 100см. Още не ги усещам бебетата.

# 19
И аз тук. Днес си пусках изследвания и излязоха бактерии в урината над горната граница.
Скрит текст:
Както и обременяването правих по-рано заради повишения риск от гестационен диабет. Пратих резултатите на АГ и си записах час за ендокринолог за понеделник. Май инсулин не е трябвало да пускам, но не бях сигурна. Утре ще пусна и стерилна урина. Малко ме притесниха тези бактерии :/

Днес ми пристигнаха кантарът и апаратът за кръвно. В момента съм 61 кг., да съм била най-много 58 преди забременяването. Така че да съм 2 -3 отгоре. Към края на 17 г.с. съм.

# 20
И моята обиколка е 90 см, +5 кг съм в 18 г.с., имах и няколко кг отгоре на стандартните ми преди забременяването.💐

# 21
Krisito32 ходих на мамограф, всичко е точно.
От 52 кг съм качила +6, а ям определени неща по меню на АГ, но си го обяснявам с обездвижването.
При първата бременност от 55 кг - родих на 85 кг, но заради проблем с бъбреците и задържане на вода.
Сега ме следят много обстойно.
Чакам и влагалищен секрет, тъй като видяхме че имам течение и ми забраниха секса до края на бременността. 😊😭

# 22
Krisito32 ходих на мамограф, всичко е точно.
От 52 кг съм качила +6, а ям определени неща по меню на АГ, но си го обяснявам с обездвижването.
При първата бременност от 55 кг - родих на 85 кг, но заради проблем с бъбреците и задържане на вода.
Сега ме следят много обстойно.
Чакам и влагалищен секрет, тъй като видяхме че имам течение и ми забраниха секса до края на бременността. 😊😭
При мен е забранен от ден едно. Течение също имам,но излезна чиста микробиологията.

# 23
Кога започнаха да ви правят микробиология? На мен досега нито 1 път не са, от вчера съм в 15гс, последната ми беше през юни преди трансфера... Да давам ли зор или тя се прави по-късно, аз още съм и на Прогестан глобули де, не знам това има ли значение за микробиологията? Че аз вървя последна тук и тъкмо си мисля "ехааа стигнах 15 седмица, урааа колко много време вече съм бременна" и отварям тук и вие пишете за 17-18гс 😂😂😂 какво да ви кажа: последният си е последен 😂😂😂

# 24
  • София
Привет,

На мен ми пуснаха този понеделник от ЖК, тогава съм била 15 + 3.
Може би чакат да спреш глобулите, за да пуснат микробиология.

Не се притеснявай, бременей си на спокойствие и ако има нещо, лекарят ти ще ти каже Wink

Кога започнаха да ви правят микробиология? На мен досега нито 1 път не са, от вчера съм в 15гс, последната ми беше през юни преди трансфера... Да давам ли зор или тя се прави по-късно, аз още съм и на Прогестан глобули де, не знам това има ли значение за микробиологията? Че аз вървя последна тук и тъкмо си мисля "ехааа стигнах 15 седмица, урааа колко много време вече съм бременна" и отварям тук и вие пишете за 17-18гс 😂😂😂 какво да ви кажа: последният си е последен 😂😂😂

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 12:35 от Maze_Girl

# 25
B_vas, Krisito32, мамографията къде си я правихте?
Иначе на мен също при последния преглед ми пуснаха микробиология и цитонамазка в 16гс, сега си чакам резултатите. Така че бонибон, може би и при теб като спрат глобулите скоро ще пуснат.
Аз нямам ясни килограми колко бях, като забременях, сутрин се тегля и днес съм 63кг, но може би да съм почнала 60, миналата зима до февруари бях закотвила на 62кг и тренирах с треньор във фитнеса, който ми се караше за това 😂🥲 после спрях да се тегля, само на него му теглих една 😂 в кръга на шегата, разбира се.

Наскоро бях чела една от съседните теми, май февруарската, в която момичета споменаваха, че между 16-20 седмица май има скок на килограмите при повечето.

Не знам дали бях писала преди, но като пътувахме до Малта по повод сватбата на моя роднина и в официалната ми рокля може би заради кройката в определени позиции си се виждаше коремче. 🥹 Много хубаво ми стана, че личи. Храната беше много вкусна и доста си хапнах де, така че сигурно и това е допринесло.

Споделям ви един малък baby bump в розово.
Скрит текст:

# 26
На мен ми пуснаха микробиология в 12г.с. като ходих на първата ЖК. Но имах оплакване и затова, оказаха се гъбички. Иначе Бонбон и аз съм на опашката 15г.с.

# 27
Страхотно, значи почти е сигурно, че ще са момче и момиче. Радвам се! Аз като питах АГ-то ми, ми каза, че ще разбера на раждането ми, тогава бях в 15г.с.. Помислих си, че се шегува, но после разбрах, че говори истината. Каза ми да питам на РФМ /тогава ще съм в 22г.с./ какви ще са направо ако искам да разбера от по-раничко.

Krisito32

А казаха ли ви пола вече и колко см е пораснал коремът ти ?
Корема не ми е мерен. А иначе на ранния скрининг докторката предположи момче и момиче,но каза,че ще потвърди на РФМ,която ми е този пон. А иначе на ЖК генеколожката каза,че едното е момиче според нея,но др не може да каже,тъй като не се вижда.

# 28
13 седмица ми пуснаха МБ на мен. Тогава се регистрирах за проследяване и от първия преглед направо ми назначи ПКК, урина, задължителното за сифилис и СПИН, кръвна група и ме разчекна наведнъж за МБ и цитонамазка. Grinning

# 29
Аз ще я правя в Надежда. Там ми е пакета и влиза подарък към него. Всички изследвания ми направиха на 1ва жк. Микробиологията, цитонамазка, пкк,урина,кръвна група,кр.захар и вирусология.

quote author=fearless link=topic=1697810.msg48643647#msg48643647 date=1728118794]
B_vas, Krisito32, мамографията къде си я правихте?
Иначе на мен също при последния преглед ми пуснаха микробиология и цитонамазка в 16гс, сега си чакам резултатите. Така че бонибон, може би и при теб като спрат глобулите скоро ще пуснат.
Аз нямам ясни килограми колко бях, като забременях, сутрин се тегля и днес съм 63кг, но може би да съм почнала 60, миналата зима до февруари бях закотвила на 62кг и тренирах с треньор във фитнеса, който ми се караше за това 😂🥲 после спрях да се тегля, само на него му теглих една 😂 в кръга на шегата, разбира се.

Наскоро бях чела една от съседните теми, май февруарската, в която момичета споменаваха, че между 16-20 седмица май има скок на килограмите при повечето.

Не знам дали бях писала преди, но като пътувахме до Малта по повод сватбата на моя роднина и в официалната ми рокля може би заради кройката в определени позиции си се виждаше коремче. 🥹 Много хубаво ми стана, че личи. Храната беше много вкусна и доста си хапнах де, така че сигурно и това е допринесло.

Споделям ви един малък baby bump в розово.
Скрит текст:

[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт