Термин Март 2025 Тема 2

• 34 037
  • 838
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, момичета. Започнахте ли да усещате бебето/бебетата? Аз съм 18 г.с., но все още мисля че не го усеща. Само вечер имам леки помръдвания ниско долу в корема, но не съм сигурна дали това е бебето.

# 31
Момичета, има ли някоя с киселини? Имам ужасни от вчера, може би даже и рефлукс, дайте някакъв съвет.

# 32
Момичета, има ли някоя с киселини? Имам ужасни от вчера, може би даже и рефлукс, дайте някакъв съвет.

Аз имам и докторката ми каза да ям ябълки и по-скоро зелените. Ва често и по-малко храна. И това ми помага. Аз повече спазвам ябълките Grinning

# 33
Аз съм в 18г.с.+3 и днес сутринта усетих 2 бълбукания, едно от дясно високо горе и другото беше вляво ниско долу. Явно двете ми бебчета си ритат вече.

Здравейте, момичета. Започнахте ли да усещате бебето/бебетата? Аз съм 18 г.с., но все още мисля че не го усеща. Само вечер имам леки помръдвания ниско долу в корема, но не съм сигурна дали това е бебето.

# 34
tennis_coach Щом си с близнаци сигурно ще започнеш да ги усещаш вече. Това долу със сигурност е било едно от бебетата, но това високо горе не мисля, че е от тях. Аз усещам моето всеки ден от 15 г.с. и още е ниско долу, даже доста под пъпа. При теб са две, но и двете трябва да са долу някъде. Още са мънички да стигат до горната част на корема. Най-лесно ще видиш къде са разположени на следващият преглед, като те гледат на видеозон.

# 35
fearless прекрасно розово тумбаче. Изглеждате приказно.

На първа ЖК, бях в 14 г.с ми пуснаха всички микробиологични изследвания изследвания, цитонамазка, урина, щитовидна, кръвна група. Поискаха епикриза от първо раждане.

Правих ги в Бургас, в Рамус. Но за първи път допуснаха грешка и трябваше да се повтори влаг. секрет, та следващият път ще е в Лина.

Бълбукания и аз усещам, но не били бебето обясни АГ. Когато ритне, ще се усети, и няма да се объркат ми каза и затова и не го мисля. Вторият ми син постоянно целува тумбаче и все повтаря че няма търпение да се роди. 😊 Не знае, какво го чака. 🤣

# 36
Аз съм в 18 г.с. и си го усещам отчетливо. Но ми е трета бременност и съм със задна плацента.

Вчера бях на ранна фетална морфология при д-р Патрикова. И БХС правих при нея и съм страшно доволна. Много мила, обяснява всичко и вдъхва страхотно спокойствие. Вече не пия нищо. Каза, че мога да започна комбинирани витамини, ако искам.
Затвърди пола и вече сме на седмото небе, защото след 2 прекрасни момчета, ще си имаме момиченце 🩷
Препоръча ми втора фетална в 21 г.с и ще я направя пак при нея.

Някак си ми стана по-спокойно и започнах да се замислям за покупките. Нищо не съм взимала и нищо не пазя от момчетата. Имам само кошче за кола на Cybex. Първата ми количка беше такава, но я продадох преди 3 години. И сега ще започна да гледам и да набелязвам неща.

# 37
И аз съм в 18 г.с.+ и от снощи пак имам леки менструални болки тип напрежение в матката и кръста. Не ми се беше случвало от седмица. До края ли ще има такива от време на време? Обикновено пия но шпа, магнезий,
почивка и отминават... Иначе на мен ми е първа бременност, но също усещам бълбукания по няколко пъти на ден, най-вече като съм легнала по гръб, а като легна на ляво го усещам заедно с дискомфорт, явно не му харесва на бебето, а уж било най-добре така да се спи. На дясно нямам проблем.
Иначе и ние чакаме момиченце🩷

# 38
Здравейте аз съм 17 г.с. И не съм качила килограм даже не ми личи че съм бременна.

# 39
Foret, честито 🩷.

Има време за всичко. Тази сутрин бях с кг надолу.
Моята плацента е предна, и обясниха че по късно се усещало ритането. Та, когато - тогава. Тъкмо спането ще е по спокойно. Спя или наляво или надясно.
Но ходя често до 00. Вечер спирам с водата до 9 часа, иначе не ми мърда посред нощите 4-5 разходки до wc.
 Вие как сте в това отношение?

# 40
Постоянно ходя до тоалетна през деня, като вечер се засилва и е през 15 минути. Посреднощ ставам само по 1 път, но не се ограничавам с водата. Пия постоянно и непрекъснато когато се сетя.

# 41
Аз съм в края на 19 г.с и миналата седмица докато си седях в офиса усетих нещо странно - сякаш нещо ме побутна отвътре. Леко се стреснах тъй като не го очаквах, сложих си ръката натиснах леко няколко пъти и след около 10 секунди се случи пак, та предполагам, че е била бебка.

# 42
  • София
Привет, момичета!

Днес се огледах за варианти за бельо за бременни. Имате ли опит, вие?

Можете ли да препоръчате марка, от която сте доволни?

# 43
Ако имаш предвид бикините, които са до под гърдите не смятам да нося такива. Трета бременност ще си карам с нормално бельо. Просто си взимам безшевно бельо с по-висока талия.

# 44
Имате ли представа, къде в София има физически магазин с дрехи за бременни? Че всичко, което намирам е онлайн. В HM само намерих един ъгъл с 5 неща. Ако знаете нещо друго, ще съм благодарна да споделите.

Общи условия

Активация на акаунт