Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 590
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 90
Много долнопробно се гласи Николета. Иначе не е хич грозна, ама стилът ѝ е много лош. Поне на мен не ми харесва.

# 91
Точно. Като прибавиш и класическия паяк на врата и жартиер на крака, съвсем. Мога да се хвана на бас, че някъде има татуирани пеперуди, на кръста за предпочитане. :д

Ааа, Йордан и той е пияница. Направо виждам пропиването в тия влажни кучешки очи.

Иначе, не знам каква беше идеята на Неделчо. Сигурно това беше единственият път, в който всичко ни беше ясно, защо решиха да го дообясняват. :д

# 92
Ина и Йордан биха били идеални един за друг, ако обстоятелствата бяха различни. Някак си си отиват. Единствената двойка, при която виждам истинска химия.

# 93
Точно. Като прибавиш и класическия паяк на врата и жартиер на крака, съвсем. Мога да се хвана на бас, че някъде има татуирани пеперуди, на кръста за предпочитане. :д

Ааа, Йордан и той е пияница. Направо виждам пропиването в тия влажни кучешки очи.

Иначе, не знам каква беше идеята на Неделчо. Сигурно това беше единственият път, в който всичко ни беше ясно, защо решиха да го дообясняват. :д
Беше ни ясно заради кадрите отпреди това, ако Неделчо не ги беше натиснал да се изяснят, вероятно нямаше и да се сетят да погледнат тези кадри.
Грам химия не виждам помежду им. Просто и двамата са класически привлекателни хора по стандартите за България.

# 94
  • Stockholm
Симона ми хареса от самото начало, но се вижда как е започнала да повяхва, доста едри бедра и видимо не спортува. Тънки бръчици на очите също се виждат. Красиво лице и както викаше Симеон- лъха на кеш, но не задълго.  Това предаване е последният влак да хване някой баровец, но той със сигурност не на възрастта на Никито.

# 95
Симона двама нацепеняци я искаха, тя не ще да тренира и това е. Grinning

# 96
Aми Симона не виждам да има едри бедра, напротив, перфектна женствена форма. Готова е за по- сериозни отношения, защо не дете, но явно доста си е поживяла и така както гледа неверващо към Ники на  заканите му, е ясно, че е видяла доста се@@с, няма как да се изненада нещо на това поле..и все пак я виждам с някой по- възрастен да й дава спокойствие и да я приземи малко..

# 97
Кожата на лицето на Симона е отвратителна ,на някакви пъпки ли са петна ли.Тялото  и както казахте е отпуснато вече.Бръчки дооста около очите.Диалекта и няма да коментирам.Превземка голяма.Единственното ,което ми харесва е устата и и усмивката.Вече като сложи грим ,става добре.

# 98
  • софия
Много ми хареса епизода. Неделчо с намесата му дойде баш на време. Направо обърна играта. Мишо после сипа на Николета и Ивайло с първата целувка.
 Ина изпуши и издаде, че Йордан нарочно е сипвал на Симона и Николай за да ги дискредитира и отстрани от финалните двойки. Данчо още по нелеп. Мига и вече и брада няма, че поне малко да заприлича на мъж.
 Ивайло, милият, как изобщо издържа последните дни. Николета беше кьоркютук във ваната. Напъните и са жалки.
 И накрая контрастът между двете двойки във ваните. Поздравления!

# 99
За Йордан и Ина се знае отдавна, няма какво да се коментира. Едно не ми побира акъла, как Ивайло търпи Николета?! Видимо е, че той не я харесва, за наградата ли е или просто е много добър и не иска да и го каже в прав текст. Самата тя пък не знам как пада толкова ниско, бута се, ръга се, той милия едвам я докосва, не може един разговор да проведе с нея, пълна пародия. Николай и Симона само останаха по-читави, ако не друго поне от самото начало са заедно и поне лека химия има между тях. Като цяло никоя двойка не заслужава да спечели, но ако трябва да се избира, то Симона и Николай са единствените от трите "двойки".

# 100
Симона вероятно има хормонален проблем, съдейки по акнето на челюстите. Със сигурност това са едни от нещата, които смятам за неуместни да се коментират, защото не се знае здравословния статус на отсрещния. Надявам се освен слава и пари, момичетата да обръщат внимание на здравето си, а, ако нещо не им е дошло на ум все още, да го направят. Поддържане на добро здраве обаче изключва поглъщане на чаши вино, от закуска, до лягане.

# 101
  • софия
Честно казано до скоро не виждах коя двойка бих подкрепила от оцелелите. Но Симона и Николай поне са честни със зрителите. Постоянно се иронизират за странните си взаимоотношения. В крайна сметка за тях бих гласувала.

# 102
Николета явно вярва, че една лъжа повторена сто пъти става истина и затова говори непрекъснато как те са единствената истинска двойка.
Ивайло според мен имаше чисто сексуално привличане към нея, но след истериите му дойде в повече. Отделно, че Стиляна го отблъсна с пиенето, а Николета направи съвсем същото.

# 103
Най-сетне да гримират Николета хубаво. Сетиха се на финала. Николета, виж колко много ти отива с тази очна линия и без мигли като гъсеници. Красива си!

Симона и Ники ми харесаха накрая в епизода, но за съжаление през повечето време не виждам никаква страст у тях, и двамата ми стоят едни такива като асексуални. Трудно ми е да им повярвам за бройките. Чак ми стана смешно след един месец на Симона как ѝ се приискаха разни неща, според мен заради изолацията, защото в началото изобщо нямаше да ѝ хрумне да иска точно Ники да ѝ показва "мъжкото" в себе си. А и да ме прощава, много красива жена е, но никога не съм виждала някой да излъчва толкова много секс и същевременно... да не излъчва никаква страст. Мудна, дистанцирана, заела поза, като глътнала бастун ми е през повечето време, никаква лекота в общуването и дори с други мъже пак не мога да си я представя сексуална и развълнувана. Тържествена е когато трябва, и когато не трябва, и всичко трябва да се случи както тя нареди, въобще дърво и възрастна тетка-матриарх са асоциациите, които излизат в съзнанието ми. Като за финал съжалявам, че не ги разбутаха малко повече с Ники, че не успяха да съблазнят единия или другия, да ги разделят или най-малкото да ги провокират, най-вече защото мисля, че тя не ни допусна до себе си и можеше да разгърне образа си повече, а не един месец (или два, колко станаха??) да гледаме кралица Симона и лакеят, който ходи да разбутва покоя на останалите, докато тя спи, а през останалото време тя му подава реплики, които той да каже, за да запази благоволението ѝ.
Извинявам се за дългото изречение, но явно те ми останаха като "фаворити" (силно казано, но такъв е кастът) и въпреки това, пак ми оставиха усещане за нещо неразгърнато и пропуснато.

Ина и Данчо, хвани единия, удари другия. Вече ми омръзнаха и двамата.

За Николета и Ивайло всичко сте казали... Тя ми е симпатична донякъде, но Ивайло не я харесва според мен, освен това тя се държи наистина като момиче на 20, а не зряла жена. Не си огнена, Ники, невъздържана си.

# 104
На Симона изпитателното поведение и постоянните забележки са голям страстоубиец. Вижда се, че Ники непрестанно обмисля как да действа, защото го в страх, че пак ще го нахокат.

Общи условия

Активация на акаунт