Диви и красиви - онлайн риалити (тема 7) (Финал)

• 68 525
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 170
Тази защита започва да изглежда леко странно и извинявам се, но и психарско, поне в моите очи. Изключвам случая ако сте ѝ роднина на Ина, тогава би била нормална любовта, с която пишете за нея.
Иначе в спора между Симона и Ники в сторитата, съм по-скоро на страната на Симона. Това на Ники си беше насъскване на фенчетата срещу нея.

# 1 171
Важното е да сме живи и здрави 😃🤣🤣
Аз образа на Ина НЕ ГО харесвам,но честно казано не разбирам и включванията ѝ тук. Успокой се, моме, всяко чудо за 3 дни. И хейтът ще избледнее,и всичко. Това е просто една тема и това е просто едно предаване. Никой от участниците не е само черен или само бял. Няма нужда от пламенна любов или пламенна омраза.

# 1 172
Най-елементарното оправдание, когато си се изложил и когато си излязъл нехаресван от някое риалити, е да кажеш: “Ама това беше игра”.
В правилата на играта ли беше, примерно - да се наливаш с алкохол и да смучеш нонстоп някакъв вейп? Това е най-простичкият пример, който мога да дам. Не искам да навлизам в темата за човешките отношения, че в това предаване беше тотален мазеляк.
Да, доста е тъжно в предаване, в което се мачват свободни хора, които се предполага, че са там с човешката цел да си намерят връзка, без значение колко време ще е валидна. И да влезе някой, който ти обяснява как тъпо се държиш щото си влюбен, а той  е там да си играе стратегията за известност и си пълен лузър, защото си се вързал. Ми не е човешко.
Разбирам да си влязъл с човека и да сте се разбрали по определена стратегия да се водите. Е като цяло липсата на ясни правила и концепция на Мишо и Неделчо създаде цялото това шоу..

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 14:44 от passionbiojuniper

# 1 173
  • София
Борислава,
Знаеш моето мнение за твоите любимци, но адмирации, че толкова пламенно ги защитаваш. И аз преди доста години съм се палил така и те разбирам.
Не познавам Ина и Йордан, нека да са живи и здрави и щастливи.
Не ми хареса (меко казано) това, което видях от тях по време на риалитото, но това е положението...

п.п. Нова тема може би в понеделник, таман да сме пресни за вълната от подкасти.
Има много спорт уикенда, гласуване, а и имам много работа по темите за Гривните и Игрите.

# 1 174
От жените нито една не е влязла за "любов", както и 90% от мъжете. Всеки иска да става инфлуенсър вече 😆

Да, но влизайки в такова предаване би трябвало да знаеш къде се намираш и горе долу какво те очаква.
Тоест или играеш "играта", или си наигран.
От морална гледна точка е недопустимо да си "играеш" с чувствата на някого, но пък във новото "нормално" нищо не ме изненадва.
В реалния свят, гледаме хора изпразнени от съдържание на всеки метър, а парите и изгодата са в основата на отношенията.

Именно. И такива като Ина да влизат в риалити, за да стават лице на “новото нормално”, да ни внушават, че е ОК да прегазваш чувствата на хората в името на едни 10 000 лева - ами, не, не е добре. И няма как да харесам нито “нивото нормално”, нито бездушните му представители.
Не само за 10 000 лева, сега трябва да търпим да ни “поздравяват” с клиповете и 😂

# 1 175
Борислава,
Знаеш моето мнение за твоите любимци, но адмирации, че толкова пламенно ги защитаваш. И аз преди доста години съм се палил така и те разбирам.
Не познавам Ина и Йордан, нека да са живи и здрави и щастливи.
Не ми хареса (меко казано) това, което видях от тях по време на риалитото, но това е положението...

п.п. Нова тема може би в понеделник, таман да сме пресни за вълната от подкасти.
Има много спорт уикенда, гласуване, а и имам много работа по темите за Гривните и Игрите.

Да, знам твоето мнение и благодаря, че уважаваш и разбираш моето.

Не съм роднина.

Или може би е странно, психарско, ненормално, че се намира поне един човек, който да не хейти.
Просто мразя несправедливост.

Все тази е вече. Йордан спечели, а реално двамата с Ина стигнаха до финала ....тъй, че доволна съм.

# 1 176
Да, но влизайки в такова предаване би трябвало да знаеш къде се намираш и горе долу какво те очаква.
От морална гледна точка е недопустимо да си "играеш" с чувствата на някого, но пък във новото "нормално" нищо не ме изненадва.
В реалния свят, гледаме хора, изпразнени от съдържание на всеки метър, а парите и изгодата са в основата на отношенията.
По тази логика се обезсмисля заявката на Мишо, но пък хубавото е, че 2 сезон всички ще са наясно, че не трябва да са наиграните те, евала!
Че звучи психопатско цялостно всичко, което твърдиш за Ина и как я защитаваш, спор няма, от началото си мисля, че или сте близки, или си на 11 години..

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 22:49 от passionbiojuniper

# 1 177
В реалния свят, гледаме хора, изпразнени от съдържание на всеки метър, а парите и изгодата са в основата на отношенията.
По тази логика се обезсмисля заявката на Мишо, но пък хубавото е, че 2 сеозн всички ще са наясно, че не трябва да са наиграните те, евала!
Че звучи психопатско цялостно всичко, което твърдиш за Ина и как я защитаваш, спор няма, от началото си мисля, че или сте близки, или си на 11 години..

Оставям те да прецениш кое от двете е?

Всеки път става така...наричате психопат човек, който е на различно мнение от вас, защото аз никога не съм си позволила да лепя етикети на ваши изказвания.

# 1 178
По тази логика се обезсмисля заявката на Мишо, но пък хубавото е, че 2 сеозн всички ще са наясно, че не трябва да са наиграните те, евала!

Всеки път става така...наричате психопат човек, който е на различно мнение от вас, защото аз никога не съм си позволила да лепя етикети на ваши изказвания.
Психопат не съм казала, но доста тенденциозно и нездраво хвалене и защитаване на неща, които се опитваш да ни вмениш като положителни..
Ина не е лош човек за мен, просто поведението й е кофти като цяло, на вид в началото много ми хареса, крехка, фина изглеждаше, усмихната, даваше заявка да е точна. Симона си изглежда от 1 минута материално настроена, както се възмушаваше за възприемането на вида й от другите, така и си го доказа накрая. И двете поведения са супер, за да знаеш какво не е ок.

# 1 179
Скрит текст:

Остави. Не се връзвай. Аз в групата на едно друго реалити съм била и майката на победителката, и от PR екипа на БТВ. 😂 Сезон по-късно ми писаха на лично да ме обвиняват, че съм една от финалистките и колко съм лоша, защото реших да я защитавам. Ама доста често е така в този форум. 😁

# 1 180
  • София
В реалния свят, гледаме хора изпразнени от съдържание на всеки метър, а парите и изгодата са в основата на отношенията.

Именно. И такива като Ина да влизат в риалити, за да стават лице на “новото нормално”, да ни внушават, че е ОК да прегазваш чувствата на хората в името на едни 10 000 лева - ами, не, не е добре. И няма как да харесам нито “нивото нормално”, нито бездушните му представители.

С този коментар, визирах Симона и поведението й спрямо Николай, а сторито снощи и коментарите към него бяха "дъното".

Като говорим за чувства, единственият, който демонстрира такива по време на предаването, беше Йордан.
Единственият, който откровено се гавреше с тях, беше Ина.

Симона също е меркантилна, да, но в двойката им с Николай май всички бяхме единодушни, че чувства няма.

# 1 181
Явно е имало, защото Ники беше видимо разочарован от Симона. Аз си имам предположение за Ники и проблемите му да изразява чувства и да чете социалната среда. Ама да не навлизам в подробности.

# 1 182
Абе ту му се дърпаше, ту се натискаха във ваната. Нормално е да е объркан. А и ние ѝ виждаме синхроните, на които е била по-дръпната, а той не, така че няма как да е бил наясно.

# 1 183
Ама тя не му ли каза от самото начало? Не го ли предупреди?

Радвам се, че са си останали приятели навън.

# 1 184
Ама тя не му ли каза от самото начало? Не го ли предупреди?

Радвам се, че са си останали приятели навън.
Не е.

Общи условия

Активация на акаунт