Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 517
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
На мен ми е интересно дали ще има поне един път, само един до края на предаването, в който Даниел да си признае, че не е прав за нещо, че може би не е постъпил правилно, че е сгрешил, да се извини, дори само от куртоазия. Вчера пак ми беше много смешен как държеше да няма съмнение, че той е бил напълно безупречен, докато е държал Васко. Няма как в г-н Хаха някога да има грешка, нее.

# 136
Хубав епизод беше, наистина.
При това несъответствие в бройката (двойно повече мъже спрямо женинте) можеше Коцето да не участва, а да е просто водещ и на Мис Инфлуенсър и на Мистър Инфлуенсър 2024, добре се справя.

Мария се нацупи, че има една точка и е на последно място, но никой не се постави на нейно място, за да я разбере. Всички жени, които четат темата тук, сигурно биха се почувствали поне малко ... неприятно, ако са на последно място в такава класация и че уж близкото приятелче е гласувало с 1 точка.

# 137
Всъщност беше доста забавно, когато едрият приятел на Дани се обърна срещу него. Много е смешно като дразни хората от другата коалиция, но като погна него, му  се спече л**ното.

# 138
На мен ми е интересно дали ще има поне един път, само един до края на предаването, в който Даниел да си признае, че не е прав за нещо, че може би не е постъпил правилно, че е сгрешил, да се извини, дори само от куртоазия. Вчера пак ми беше много смешен как държеше да няма съмнение, че той е бил напълно безупречен, докато е държал Васко. Няма как в г-н Хаха някога да има грешка, нее.
Не, той е зодия Овен.

Много ми е интересно сега дали коалицията ще може отново да ходи в Тъмницата. За мен не е редно, но не очаквам да са го помислили.

# 139
Те, както се вижда ги готвят директно за финал.

# 140
Такаааа,

Спас разбули мистерията около задвратника. Каменов не е такъв злодей, за какъвто го мислят всички, както някой беше писал, позьор. Страхлив позьор. Едно време беше по-забавен, поизтърка се.

И на мен, като на Спасето, най-красива ми е Валерия, още щом я видях в Ергена. И до днес така. Да не говоря, че никоя друга не ми е дори симпатична.

Мария така ли си говори по принцип, темперамент на ленивец.

И изобщо, симпатизирам на групата Ставрев, Янков, Спас, Валерия. Плюс Коцето и Кико, на него най-вече.

Най-антипатичен т.нар. Хаха, наистина е смях този младеж, и колкото и диалектите да са богатството на езика, не мога да понасям говора му, тембъра му, семплото излъчване и... всичко.

Също толкова неприятна е мрънкащата Виктория, и външно, и като поведение, и като говор.

Не ми е приятен и Жоро, ама изобщо.

Другият Даниел изглежда добро момче, но твърде безлично, поне в показаното до тук.

# 141
Спас разбули мистерията около задвратника. Каменов не е такъв злодей, за какъвто го мислят всички...
Къде я е разбулил тази мистерия? Някаква публикация ли е писал?

А Каменов как си каза "благодаря на продуцентите, че ме поканиха". Сещайте се колко им е готино на тези, които са били на кастинг и са се преборили, за да участват в това предаване. А готованкото на 40 г., идва поканен в средата на предаването, след като половината епизоди са минали.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 12:13 от diziler

# 142
Ами каза, че това са си техни шеги и се познават от преди това. И че изобщо не е обидно за него. Точно за задвратника говореше, към края на видеото.

# 143
Той явно така си общува с младежта.

Кой знае какви методи на възпитание прилага на родните си деца. За жена му разбрахме, че трябва да има образование, да печели пари и да е като жените по време на соца – след тежък трудов ден да бърза да сервира мезето за ракията, а после докато приготвя вечерята да препита децата какво са научили за следващия ден.
В отплата той нямало да кръшка. Това с Марчето не се брои.

# 144
На Емо е ясно колко му е капацитетът, щом може да прави "шоу" само като налита на жени и деца.

Сигурно няма да има 4-ти сезон, защото Вито ще наеме Павел и Ицака в екипа на Игри на волята. Имат нужда от още хора, които да дават тъпи идеи за недомислени правила и обрати. Добре ще се впишат там.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 12:13 от Meddyy

# 145
Моята теория за сцената, в която Дани открива, че някой е направил голямо мазало в една от тоалетните е, че е бил Емо Каменов, защото ако беше някой друг, от продукцията щяха да излъчат кадри кой е влезнал преди Дани, но в случая явно ги е страх 😅

# 146
Има сцена, в която, докато Мария и Коцето се обясняват в спалните, отзад се вижда как Емо прегръща Виктория и я пошляпва по задника. Joy

# 147
Има сцена, в която, докато Мария и Коцето се обясняват в спалните, отзад се вижда как Емо прегръща Виктория и я пошляпва по задника. Joy

Ухааа, айде жена му да си наеме адвокат и да бяга.

# 148
Много съм доволна от последния анализ на Неделчо, много добре си изказа позициите и съм съгласна с всичко - критиката към продукцията, за Емо и т.н.

# 149

К'о прайм ся? Сериозното момиче, уронване на авторитет и тн..

Общи условия

Активация на акаунт