Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 518
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Подкрепата за коалицията им идва под всякакви форми. Joy

# 151
Много съм доволна от последния анализ на Неделчо, много добре си изказа позициите и съм съгласна с всичко - критиката към продукцията, за Емо и т.н.
Ъъъ къде това? Надкаст ли имат коментар за Къщата?
Моята теория за сцената, в която Дани открива, че някой е направил голямо мазало в една от тоалетните е, че е бил Емо Каменов
Точно тогава вечерях. Честно! И като тръгна на Даниел разказа с най-пикантни подробности, направо ми се отяде. И си зарязах вечерята Grinning

# 152
Да, има нов Надкаст, обаче нали можем да слагаме линкове само от официалния канал на формата, иначе ги трият. Затова не съм сложила линк.

# 153
Да, вече го гледам. Мерси. Много добри анализи правят. И даже са съобразили какво става, ако има равни гласове... или как това е най-неподходящата седмица да има 2 отрицателни гласа. И защитават Спас Wink

# 154
При Неделчо вече се пробуди бащинският инстинкт и защитава децата в Къщата. Simple Smile

# 155
Изгледах последния епизод. Първо ми прави впечатление тенденциозното отношение на продукцията. За коалицията на Даниел, Георги и сие първо вкарват приятел на Даниел, след това дават възможност на друг от коалицията да се върне в къщата, макар да не е победил (нещо, което досега не правеха), на победителя пък, който случайно е от другата коалиция, не му дават да вкара някой в тъмницата както беше при Жоро и накрая се чудят и какво да му предложат, за да си загуби и койните... Т.е. вкарват 2-ма човека от коалицията на Даниел и т.н., отнемат възможността да се изкара друг човек от тази коалиция + евентуалната възможност за още един глас срещу тях...
Добре, че върнаха Веси вътре да си припомня колко е неприятна. Беше станала като мебел и имаше шанс да си изчисти образа, само защото забравихме за нея, но не се сдържа да се върне. Самочувствие до небето, интелектуален багаж на средно ниво и дори и външността ѝ не е кой знае какво (на ден се разминавам по улицата с поне 10 момичета, които са по-красиви от нея).
За мен вътре няма някакви страшни красавици, но определено Валерия е най-екзотична и интересна като визия. Тя е и единствената вътре с хармонично и изцяло стегнато тяло. Като поведение ми е амбивалентна, но визията ѝ определено е на топ ниво.

# 156
 Гледах вчера и епозидът и днес надкаст (най накрая да чуя от тях градивна критика и основателен хейт с доза оправдания, че се учели в движение...)
Относно епизодът не се стърпях и оставих комендар и дискайл в тубата. Не знам как ще си купи някой билет за измисления им финал. Един положителен коментар няма под епизода. Как може на Янков нищо да не му дадат и да му вземат койновете, докато явно в минали сезони са давали на хора с деца да се свързват с тях.

След появана на Емо е все едно в детския лагер присъстват освен децата и даскалицата. Не смеят много да си правят "купона". Толкова много критики имам към тях, че другата година няма да ги гледам.

Пародията е пълна!

# 157
Попадна ми влог на Любомира, приятелката на Ицака, в който са на море заедно с Веси и Жоро (прескачах видеото, имаше и други хора, но не от предаването). Явно наистина са се събрали след предаването. Също така се убеждавам, че Павел и Ицака си имат фаворити.

# 158
Нали всички знаем, че Туджаров няма време да чете коментари, но все някой ще му каже, че под видеото на последния Надкаст го правят на мармалад. И с право!
Като стана дума за тенденциозност, изключително тенденциозни твърдения на Туджаров, относно поведението на Каменов. Като си върне обективността, да си върне епизода, за да види сконфузените физиономии на едните и злорадите на другите.

Иначе, следващият епизод на Къщата обещава да бъде любопитен.  Изглежда, че ще се вадят скелети от гардероба. Скелетът е на прелъстеният и изоставен, 31-годишният ергенин Дани, а гардероба е на 21-годишната Валерия. Изключително интересно ще ми е, Валерия как ще отиграе ситуацията.

# 159
Да, все пак цял един епизод мина, в който пропуснаха да ни занимават със сексуалния живот на Валерия. Бързо, да се поправи тази грешка.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 07:04 от Meddyy

# 160
Да, все пак цял един епизод мина, в който пропуснаха да ни занимават със сексуалния живот на Валерия. Бързо, да се поправи тази грешка.

Това което дават по-интересно ли е 😂

# 161
На мен нищо не ми е интересно, но аз не съм част от таргетираната аудитория, както съм казвала и преди. Просто не ме кефи акцентирането върху тази тема, въпреки че ми е ясно защо е това. Все едно другите вътре са хрисими девственици.

# 162
Обаче за първи път по-голямата част от публиката е на страната на slut shame-ваната жена. Просто опозицията е тоооолкова неприятна.

# 163
Много деца в youtube се хващат на въдицата и пригласят.

# 164
По-добре откачената Валерия, отколкото Емо Каменов с неговите житейски правила, според които жената е получовек. Марчето с дебилното ѝ преклонение пред мъжкаря. Да не говорим за Веси и Вики, които се мислят за много умни, но е по-добре да седят и да хубавеят, без да си отварят устите. Дани и Жорката едва ли са обект на интерес сред подрастващите.

Общи условия

Активация на акаунт