Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 526
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Сега гледам надкаста и Неделчо, който малко ми тегавее , този път добре обади че това да вземат на Янков койновете беше долно, както казаха и някои потребители тук

@Medyy, извинявай, моя грешка, аз го разбрах все едно че си отегчен/а от това да показват Валерия, а ти имаш предвид че я изкарват тип “дай една тухла на жената че е лека” , ако е така и аз съм на това мнение, Мария и Викито нещо не ме кефят с техните изпълнения, Весито по-скоро ми е безразлична, Венета и Алекса ме изненадаха приятно, а Моника я нахендриха за нищо (нещо се отклоних, не знам защо така 😂)

Странна работа е този сезон, но да видим какво ще стане 😂

# 166
Как е възможно Влади да се спре на тази Виктория, тя си е за Дани хвани единия удари другия.

# 167
Предполага се, че ще е от ден до пладне. Той има акъл, не би се хванал с толкова елементарно момиче. С времето нещата ще лъснат. Сега явно е привлечен физически от нея и дотук.

# 168
Аз нямам отговор за Влади, но забравих да коментирам как мярнах Виктория да рекламира в инстаграм как си прави плазмотерапия в една клиника. Тази терапия се прави са подмладяване и изглаждане на бръчки. Много ми е странно жени на 25 г. да рекламират такива неща.

# 169
Хубав епизод беше, наистина.
При това несъответствие в бройката (двойно повече мъже спрямо женинте) можеше Коцето да не участва, а да е просто водещ и на Мис Инфлуенсър и на Мистър Инфлуенсър 2024, добре се справя.

Мария се нацупи, че има една точка и е на последно място, но никой не се постави на нейно място, за да я разбере. Всички жени, които четат темата тук, сигурно биха се почувствали поне малко ... неприятно, ако са на последно място в такава класация и че уж близкото приятелче е гласувало с 1 точка.
По принцип си прав, но тя си е красива жена и не би трябвало такова нещо да ѝ повлияе на самочувствието.

# 170
  • България
Айде, айде, Марчето е далеч от красавица и се е загрозила с корекции и избор на прическа.

# 171
Аз не я харесвам, така че я храни колкото искаш. 😄

# 172
И за мен Мария не може да мине за красива. Не е грозна, но и красавица определено не е.

# 173
Всички жени са цветя. И всяка си има различен вид красота.

# 174
Марчето ми е не само некрасива, ами направо грозна. Прибавям и характера и става съвсем противна.
Веси има гаден характер, но е много красива.
Но за мен най-красивата без колебание е Валерия. Страшна красавица. Не "мис" красавица, а женствено, секси, привлекателно красива.

# 175
  • България
Весела също не е красива в лицето, отговаря в тялото на някакви стандарти, но е клечка. Главата й е несъразмерна за тялото. Виктория е изкуствена с операциите си, Валерия никога не съм намирала за хубава. Венета е най-симпатична от всички дами.

# 176
  • София
На мен Веси най-много ми харесва и в лице, и в тяло, даже си е красавица.

Помня, че в началото бях писала как никой нямало да я пипне, защото е обвързана, а то какво се оказа. 😅

На мен всички момичета ми харесват, всяка си има индивидуално излъчване със своите плюсове и минуси.

# 177
Аз тук съм 50/50. Веси е красива, дългокрака, моделска визия, в лице също е красива, няма спор. Но, Валерия е много по-атрактивна и секси, има по-интересни черти.

Виктория мислех, че ще ми е от фаворитите, а то каква стана…тези корекции са я загрозили.  Има нещо много странно в разположението на носа и устата, може и да идва от брадичката.

Мария…не е грозна, ама да си причиниш тая перхидролената перука, не знам, аз само това гледам в нея.

Ставрев е заслужен победител. Емо е див селяндур, скучен ми е и изтъркан.

# 178
За мен всички момичета са хубави, особено Валерия и Венета. Много се издразних на Неделчо в един подкаст: "Странното е, че Венета започва да ми става красива". Защо да е странно, заради по-пищните форми ли? Доста backhanded комплимент. Sweat Smile

Мария има красиво лице и я поздравявам за стегнатата фигура, обаче с тези устни и ужасно изрусена коса просто не ми харесва.

Вики е много сладка и елегантна, докато не си отвори устата.

Веси има тяло на ангел на Victoria's Secret, но всеки ден виждам доста хубави момичета, които в лице не ѝ отстъпват.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт