Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 470
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Не знаеха, казаха, че ще проверят в договорите. Weary
Не е имало драма, просто казаха, че Даниел е бил най-големият и той каза, че не е точно така, Коцето е по-голям, а Венета и Кико са колкото него.

# 586
Ами малко е странно да лъжеш за възрастта си. От мъже не съм очаквала подобно нещо. И не е с година или две, ами с поне 5 години.
Четох, че псевдонимът Бенедикшън е даден на Коцето през 2008-ма година от някаква драг кралица. Няма шанс малолетно дете да е обикаляло гей клубовете. Бил е поне на 18 тогава.

Интересно дали в личния си живот също послъгват за годините си.

# 587
Нали е невъзпитано да се пита една дама на колко години е, може би Джени не иска да споделя такива неща. Grinning

# 588
Това за Спас ... да участва в all stars ми се струва направо нелепо. То е доста рано изобщо за All stars, след 3 сезона. А пък точно Спас едва ли е от един от най-дейните участници, допреди 2-3 епизода го играеше саксия, заедно с Цонев и Васил. Ако не беше случката с Каменов, щеше да си е все така с третостепенна роля в този сезон. Поне така го виждам аз.

# 589
Ахахах, да има логика. Joy

Днес успях да изглеждам или по-точно изслушам подкаста с Даниел. Това момче е кръгла нула. Защо беше нужно да е толкова злобен, нали уж всичко беше една игра? Толкова грозни думи изсипа срещу почти всички. Нарече Валерия многократно к_рва...Мъж, който нарича така жена, с която е спал, означава, че той самия е к_рвар. Нарече я и глуповата, макар че Даниел изобщо не блести с интелект. Изглежда е време да се погледне в огледалото и да види собствените си минуси. Коментарите за Венета бяха адски ненужни - изглеждала като 50 годишна лелка. Много злобно.

# 590
  • България
Ахахах, да има логика. Joy

Днес успях да изглеждам или по-точно изслушам подкаста с Даниел. Това момче е кръгла нула.
Коментарите за Венета бяха адски ненужни - изглеждала като 50 годишна лелка. Много злобно.

Той па 'щото е големия красавец и много симпатичен. Става само да го биеш и да го псуваш.

# 591
# 592
Изслушала съм първите 30 мин от Надкаст, и е по-поносимо от "Ще си кажат" засега. До момента Даниел е обран. Има доста поредни изречения, в които не използва нито една обидна дума. Дори Неделчо и Туджаров си позволиха да го изкритикуват леко, а той пък даже и се съгласи с тях.

# 593
Павел и Ицака не спряха да му се мазнят на Даниел. Имаше доста грозни обиди към всички, а те стояха и се хилеха като репи. Часта с обидите към Валерия бяха пълно дъно, явно не му е понесло, че го е зарязала.

# 594
Бил против агресията, а за неговата вербална агресия към Валерия никой нищо не казва?! И в Надкаст 10 пъти повтори гадостите за Валерия.

# 595
  • Paris
Аз може би ще съм единствената, която хареса Даниел при Павел Колев и Ицака, защото според мен си каза абсолютно всичко както си го мисли. Без лицемерничене и лъжи въпреки, че на моменти беше грубо.

# 596
Аз очаквам след малко да ми звъннат от Клуба на мазохистите с покана, защото изслушах Надкаст и Чакалкаст с Даниел един след друг.
За да не използвам обидни думи, няма да си изказвам мнението подробно, но е олицетворение на ефекта Дънинг-Крюгер.

Иначе няма смисъл да ги слушате и трите подкаста един след друг, защото говори абсолютно едно и също.

П.П. Нито Даниел е на финал, нито Коцето в следващия сезон, нито Спас в All Stars, пускат такива сторита-бъзик, за да рекламират продажбата на билети за финала. Не знам от Павел и Ицака ли идва или отговарят на Даниел.

# 597
Оставете го Даниел да си мисли ,че е прав,че е най-добрият играч и т.н . На 31 и все още с акъл на дете..
 Няма човек който до го убеди в нещо различно.. Нищо чудно ,че все още е на етапа гаджета от днес до утре..😅😅. Недорасъл мъж с амбиция да излезе от сянката на брат си.. На 31 би трябвало да си съвсем улегнал мъж и да знаеш ,че трябва да имаш уважение към всяка една жена с която е бил ,защото все пак това е бил и негов избор😀..По този начин не само обижда себе си ами и показва какъв наистина е самият той.. (курво**як)😀😀

# 598
Аз може би ще съм единствената, която хареса Даниел при Павел Колев и Ицака, защото според мен си каза абсолютно всичко както си го мисли. Без лицемерничене и лъжи въпреки, че на моменти беше грубо.

И аз сигурно ще изям много хейт, но вярвам, че ако масово жените не си падаха по подобен тип наратив и като цяло мъже тип Даниел, то сега щеше да има летящи коли, защото мъжете щяха да развиват друг вид качества, за да ви се харесат, а не фалшива, селска увереност.

# 599
Аз се радвам, че качиха всички подкасти с него в рамките на 24 часа. Да си начеше крастата и да миряса. На нас пожелавам все по-рядко да му засичаме "контента" в социалните мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт