Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 451
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Аз се бъзикам, но все пак имам предвид, че това са млади хора, които (може би) за първи път се сблъскват толкова активно с критика, хейт, конфликтни ситуации, да живеят с хора, които те сами не са избрали и заемат отбранителна позиция. Едно е цял живот родителите и близките ти да те хвалят и да сипят суперлативи и съвсем различно е изведнъж да излезеш от тази комфортна зона. И разбирам, че просто нямат достатъчно опит и не умеят добре да отиграват ситуациите. Вярвам, че много от тях, примерно, след 10 г. биха реагирали много по-адекватно. При други - може и да е по-зле. Simple Smile Замислих се върху това, като гледах последното видео на Виктория вчера. Там тя казва, че изобщо не е очаквала да понесе такъв хейт и да е толкова недолюбван персонаж. Със сигурност се чувства неразбрана до голяма степен. Затова и писах толкова за разочарованието си от Даниел (не, че съм имала високи очаквания), защото наистина смятам, че хора над 30 г. вече трябва да са по-улегнали и да се съпротивляват на първичните пориви, а не да се държат като животни. Повече смиреност е необходима и себеанализ за всички.

# 661
Весела нали каза,че е влязла вътре и ,за да стане по-популярна...ама нещо не си изигра картите правилно 😀 Последователите и не са чааак толкова многоо..😀😀

# 662
Здравейте на всички,

Много благодаря за коментарите.
Приключението ми в "Къщата на Инфлуенсърите" приключи, за това искам да обява пред едно от най-големите комюнитита:

BG-MAMMA-AMA(Ask Мe Аnything)

Днес и утре ще се радвам да отговарям на вашите въпроси. Simple Smile

# 663
  • София
Изслушах/изгледах и двата подкаста с Дани хаха при Т/Н и Ч/Ж и съм разочарован от нивото.
И докато не съм изненадан от чакалкаста, защото са приятели с Дани, то съм неприятно изненадан как Неделчо изведнъж му хрумна екзалтирано да кани Емо Каменов като гост, а пък Туджаров така и не защити приятелката си Валерия от грозните нападаки на Даниел, който буквално каза, че по-голяма к*рва не е виждал през живота си и дори директно попита Туджарката ти одобряваш ли това или онова и как би постъпил така или онака и той така се оплете и не изказа нищо, по-скоро едно 'съгласие' колкото да мине подкаста.

# 664
Здравейте на всички,

Приключението ми в "Къщата на Инфлуенсърите" приключи, за това искам да обява пред едно от най-големите комюнитита:

Жалко. Фаворит ми беше. Въпросът ми е как би реагирала, ако беше свидетел на сцената между Емил и Спас?

# 665
  • София
Въпроси към Венета: 😊
1) Знаеше ли го този пъзел? Имаше ли някаква възможност да се спасиш или така и не успя да захапеш истински?
2) В крайна сметка защо не даде плюс на Азов? Не усетихте ли, че са го нарочили, то беше логично, приемат го за по-слаб играч и е идеален за съперник на Весито. А и той лично ви помоли, не е като да не е.
3) Защо нападна така директно Веси на масата покрай алтер егото сцените на Коцето. В тъмницата сякаш си станахте близки...
4) Би ли участвала в друго риалити?
5) Кой от участниците е бил най-истински и с вас и със зрителите и кой най-фалшив?
6) С кои от Къщата си в най-близки отношения в момента?
7) Доволна ли си от излъченото за теб в Къщата?

# 666
Здрасти, Вени! Simple Smile
Видяхме снощи, че си тръгна с много позитивни емоции от предаването. Интересно ми е да разбера как се чувстваш след като мина и излъчването на епизодите, промени ли се нещо за теб? Бих се радвала на кратък твой самоанализ на участието ти - какви очаквания си имала в началото, оправдаха ли се те, общите ти впечатления за всичко - организация, екип, хора.

И вторият ми въпрос е какво предстои за теб в професионален план, какво си планирала в следващите месеци?

# 667
Привет, Венета Simple Smile!
Аз съм ти голям фен, основно на рубриката ти "Моето непоискано мнение за..." Simple Smile. Искаше ми се още да останеш. Желая ти от всичко хубаво по много Simple Smile
Освен вече зададените върпоси, на мен ми е любопитно да споделиш дали в началото наистина случайно нацелваше моментите, в които пишман-коалицията си обсъждаше 'стратегиите". Честно да си кажа, когато даваха такива кадри само чаках да се появиш отнякъде:smiles:

# 668
Здравейте на всички,

Здравей, Венета!
Чакам с нетърпение гостуването ти в "Надкаст". С теб съм!

Едно въпросче от чисто любопитство. Понеже, в един от подкастите се спомена, че събитията не са монтирани хронологично, т.е. мисията "Господар и роб" е била преди конфликта на масата, то аз си мисля че между тези две събития се е случило нещо, което не ни е показано, а е довело до разрива. Какво не ни показаха?

# 669
И аз имам същия въпрос към Венета като Дяволо: "Би ли участвала в друго риалити"?

This girl is on fire Wink Добре го изпя накрая Simple Smile
Поздрав

# 670
Здравейте на всички,

Здравей, Вени. Поздравления за инициативата! В подкастите, колкото и да ги харесвам, се задават едни и същи стериотипно въпроси и се радвам, че си отворена да отговориш на по-различни такива.
Признавам си, че в началото не ми беше любим персонаж, но с поизчистването на хората, изпъкна с емоционостата, положителната енергия и прямотата си. На последната битка искрено стисках палци да продължиш, но уви.

На мен са ми любопитни няколко неща:
1. Предаването това, което очакваше ли е? Този сезон е по-различен от предните и то коренно. Чувстваш ли се по-някакъв начин заблудена, че ще има повече социална игра, а в един момент се оказа, че всичко опира само до битките?
2. И тогава, и сега смяташ ли, че продукцията побутва дадени хора напред? От зрителска гледна точка, доста хора казаха, че им се струва, аз включително, че Дани, Жиро и Веси сякаш са по-облагодетелствани от други. Любопитно ми е отвътре как са се чувствали нещата.
3. Според теб този тип "Игри на вилата" битки мислиш ли, че са нечестни? Предишните сезони игрите бяха по балансирани и не се изискваше толкова физическа сила примерно. А и тази година има бивши участници от сървайвър и игри на волята и те нямат ли някакво предимство, защото вече са минавали подобни? Чудесен пример е последната битка, на която отпадна.
4. Честно ли според теб две от елиминационните битки да са с такива правила, че реално да завишиш от някой друг?
5. Смяташ ли, че тъмницата беше умно решение от страна на продукцията?

# 671
Жалко. Фаворит ми беше. Въпросът ми е как би реагирала, ако беше свидетел на сцената между Емил и Спас?

Здравей silveto_ , благодаря за подкрепата!
Или щях да се стресна, или щях веднага да подкрепя Спас.

Смятам, че даже не трябваше да вкарват Емо Каменов в къщата.
Когато Спас ни разказа за случката в тъмницата, аз казах, че който има проблем с нервите, трябва да си ги лекува, а не да влиза в Къщата на Инфлуенсърите.

На страната на Спас съм и мисля, че поведението на Емо беше унизително.

еdit: Предпочитам да отговарям на всеки в отделен пост, за по-лесна четимост, но форумът не ми дава възможност за double post.

Здравей Diavolo!

Цитат
Въпроси към Венета: 😊
1) Знаеше ли го този пъзел? Имаше ли някаква възможност да се спасиш или така и не успя да захапеш истински?
2) В крайна сметка защо не даде плюс на Азов? Не усетихте ли, че са го нарочили, то беше логично, приемат го за по-слаб играч и е идеален за съперник на Весито. А и той лично ви помоли, не е като да не е.
3) Защо нападна така директно Веси на масата покрай алтер егото сцените на Коцето. В тъмницата сякаш си станахте близки...
4) Би ли участвала в друго риалити?
5) Кой от участниците е бил най-истински и с вас и със зрителите и кой най-фалшив?
6) С кои от Къщата си в най-близки отношения в момента?
7) Доволна ли си от излъченото за теб в Къщата?

1. Не, никога не съм решавала този пъзел и не съм се подготвяла за такива игри. На излизане от Къщата, Павката и Ицака ми казаха, че е трябвало просто да обърна една от частите и съм щяла да наредя пъзела и да се спася.

2. Не дадох плюс на Азов защото не се усетих. Осъзнавам, че е пропуск, но наистина не е нарочно. Влезнах в къщата да покажа себе си и да се забавлявам и не съм мислила стратегически. Попитах Кико на кого да дам плюса и той каза за него.

3. В тъмницата на Веси ѝ беше трудно, както и на мен. Приех думите ѝ че се е променила, но влизайки обратно в Къщата, видях, че няма никаква промяна. Още с връщането ми от тъмницата отидох и прегърнах Веси. Токът беше спрял(камерите и микрофоните тогава не работеха). Тя започна да ме уговаря да продължи да спи на моето легло, защото вече нямала гадже и така ще продължи да спи до Ставрев. Аз казах, че нямам проблем с това. Забелязах как същото, което се случи в началото на сезона с уговарянето на хората, тя започна да го прави отново само за да не я номинират.
Играта на Господар и Роб беше преди шоуто на Бенедикшън. Тогава тя няколко пъти твърдеше, че не иска Мария да върши нищо, защото не ѝ идва от вътре да командва. Индиректно нападайки ме, че аз тормозя Ставрев, при положение че тя знае, че имаме награда. Аз помислих, че можем само ние двамата със Ставрев да спечелим наградата ако сме много добри в задачата. В мол Плаза ми обясняваше как жените не я харесват, аз я подкрепих и ѝ казах да не им обръща внимание. В по-късен етап на играта видях едно неприятно подмазване към Мария, само с цел да не я номинира.

4. Да, искам да участвам в Златния отбор на Хелс Кичен.

5. Когато някой се държи подмолно в играта, мисля, че поведението му е подобно и в живота.

6. Най-близка съм с Коцето и Вики. В добро отношения съм и с Кико, Азов и Шадоухекса.

7. Доволна съм от своето представяне. Наистина не съм спряла да пея, да съм навсякъде и да взимам отношение по всякакви въпроси. Наясно съм, че любовните игри и интригите са предпочитани от продукцията, но аз направих всичко възможно с честна игра, много смях, малко сълзи, музика и скандали за вкус, хората да ме опознаят. Можеше да ме показват повече, както и други участници, а да не се акцентира на 4-5 човека.

Цитат
Здрасти, Вени!
Видяхме снощи, че си тръгна с много позитивни емоции от предаването. Интересно ми е да разбера как се чувстваш след като мина и излъчването на епизодите, промени ли се нещо за теб? Бих се радвала на кратък твой самоанализ на участието ти - какви очаквания си имала в началото, оправдаха ли се те, общите ти впечатления за всичко - организация, екип, хора.

И вторият ми въпрос е какво предстои за теб в професионален план, какво си планирала в следващите месеци?

Здравей, Meddyy!

1. Благодаря, чувствам се много добре! Единственото нещо, което ме подразни от излъчването, е че нямаше повече кадри от тъмницата, а аз там буквално не млъкнах. Даже екипът се шегуваше, че когато съм пяла пред камерата там, толкова съм ръкомахала, че всеки път ми се ходи до тоалетна и трябва да ме предружават. Дори играх хоро сама в тъмницата. Отношението ми към Жоро все още е полюсно, заради това, че ме изпрати в тъмницата и не ме излъчваха толкова.
Както казах и в предишния отговор, не съм спряла да пея и да участвам активно във всичко в Къщата. Неслучайно ме сложиха за Кралица в играта с Васето, защото знам че съм артистична и мога да импровизирам.

2. Предстой да правя още повече музика, ако искате да чуете моя музика, последвайте ме в spotify, ще се радвам да дойдете на някое от моите участия, следете в TikTok и Instagram https://open.spotify.com/artist/1SUnQYulu39LJZ0zft4O27?si=f0zA9a … =b4d291f83e4a4c63.

Цитат
Привет, Венета Simple Smile!
Аз съм ти голям фен, основно на рубриката ти "Моето непоискано мнение за..." Искаше ми се още да останеш. Желая ти от всичко хубаво по много Simple Smile
Освен вече зададените върпоси, на мен ми е любопитно да споделиш дали в началото наистина случайно нацелваше моментите, в които пишман-коалицията си обсъждаше 'стратегиите". Честно да си кажа, когато даваха такива кадри само чаках да се появиш отнякъде

Здравей, number16, много благодаря за подкрепата Simple Smile
Напълно случайно беше. Много е забавно как разбираме колко е силна интуицията ни с помощта на камерите.
Най-вероятно всеки е така като обсъждат, но наличието на камери го доказа в случая Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 18:35 от venetamusic

# 672
Веси се е бутала и при Ставрев? Единственото момиче със стойност, по думи на Даниел...Joy

# 673

Здравей, Венета!
Чакам с нетърпение гостуването ти в "Надкаст". С теб съм!

Едно въпросче от чисто любопитство. Понеже, в един от подкастите се спомена, че събитията не са монтирани хронологично, т.е. мисията "Господар и роб" е била преди конфликта на масата, то аз си мисля че между тези две събития се е случило нещо, което не ни е показано, а е довело до разрива. Какво не ни показаха?

Здравей, mirror_ Simple Smile

Да. Ако трябва да бъда точна беше ето така:
Последна вечер на всички в тъмницата. Тогава се снима Бенедикшън.
Моето влизане.
Следващ ден - игра на Господари и Роби. Излъчване на Бенедикшън с коментари на масата, Ардес игра и номинации.

Конфликтът ми с Веси и какво не е е показано го обясних в преден отговор.

Цитат
И аз имам същия въпрос към Венета като Дяволо: "Би ли участвала в друго риалити"?

This girl is on fire Добре го изпя накрая
Поздрав

Здравей, diziler! Благодаря за хубавите думи и подкрепата! Simple Smile

Да, бих участвала в Златния отбор на Хелс Кичен, но да ме поканят и другаде, пак бих участвала.  
Реалитита тип "Игри на волятa" не са за мен, но бих била водеща Simple Smile

Цитат
Здравей, Вени. Поздравления за инициативата! В подкастите, колкото и да ги харесвам, се задават едни и същи стериотипно въпроси и се радвам, че си отворена да отговориш на по-различни такива.
Признавам си, че в началото не ми беше любим персонаж, но с поизчистването на хората, изпъкна с емоционостата, положителната енергия и прямотата си. На последната битка искрено стисках палци да продължиш, но уви.

На мен са ми любопитни няколко неща:
1. Предаването това, което очакваше ли е? Този сезон е по-различен от предните и то коренно. Чувстваш ли се по-някакъв начин заблудена, че ще има повече социална игра, а в един момент се оказа, че всичко опира само до битките?
2. И тогава, и сега смяташ ли, че продукцията побутва дадени хора напред? От зрителска гледна точка, доста хора казаха, че им се струва, аз включително, че Дани, Жиро и Веси сякаш са по-облагодетелствани от други. Любопитно ми е отвътре как са се чувствали нещата.
3. Според теб този тип "Игри на вилата" битки мислиш ли, че са нечестни? Предишните сезони игрите бяха по балансирани и не се изискваше толкова физическа сила примерно. А и тази година има бивши участници от сървайвър и игри на волята и те нямат ли някакво предимство, защото вече са минавали подобни? Чудесен пример е последната битка, на която отпадна.
4. Честно ли според теб две от елиминационните битки да са с такива правила, че реално да завишиш от някой друг?
5. Смяташ ли, че тъмницата беше умно решение от страна на продукцията?

Здравей, Ir0ny!

1. Предаването е това, което очаквах с единствената разлика, че се наблягаше на коалициите, а аз съм отишла там да стана по-популярна и да се забавлявам(както и повечето участници).
Когато видяхме първата игра на язовира, се изненадахме и си казахме 'ние да не сме в игри на волята'.
Но се радвам, че имах възможността да се включа в такива игри, за да покажа и че там мога да се справям.
Любимата ми игра е тази с пръта и баланс торбичка на него, най-трудната част от играта беше вкарването на торбичката в кофата. Винаги когато съм гледала подобна игра по телевизията, съм си казвала, че няма как да я вкарам тази торбичка. Успях!

2. Гледайки отвън нещата, е възможно и аз да си го помисля, но наистина тогава не ми е правило впечатление. За Даниел той се подмазваше на Продукцията през цялото време, прави го и сега. Не се очудвам.

3. Смятам, че някои участници са по-подготвени от други. Аз винаги имам какво да кажа на синхрон, други са добри в състезателните игри.
Относно последната игра ние номинирахме Жоро, аз не смятах че ще стане така той да играе в тази игра, но и не съм се притеснявала, защото знам че няма как да се меря с него. Дали е подсказал на Веси и дали тя е гледала пъзела - не знам. Знам, че тя може да го реши сама, но съдейки по играта ѝ няма да се очудя ако си е помогнала малко. Аз също погледнах към пъзела на Вики и това ми беше грешката, защото се обърках. Точно преди това Водещите ми казаха, че съм много близо до решението.

4. Според мен е честно, Продукцията определя правилата.

5. Още докато бяхме в Къщата, подозирахме, че е възможно някой от 3-мата да се върне, но не знаехме за тъмницата. Смятам, че е интересно допълнение към играта, но не всички имаха шанс да влезнат там - както Моника.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 18:44 от venetamusic

# 674
Здравейте на всички,

Здравей, Венета! Исках само да ти пратя много поздрави и да ти кажа, че ми харесваш и ти желая късмет!

Общи условия

Активация на акаунт