Къщата на инфлуенсърите - Тема 8 (сезон 3)

• 45 443
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Още не съм догледала епизода, но Мария заема почетно второ място след Каменов за най-издънил се с представянето си участник през сезона. Даниел го слагам чак на трето място.
А за битката:
Скрит текст:
За пръв път се замислям дали резултатите са реални. Веси се разхождаше като на подиума, топчето ѝ пада не знам колко пъти и на второ място. Да бе да...

# 692
Казаха, че има днешния и още един епизод преди финала? Въх, как така? Или нещо откачам и не разбирам...

Иначе дотук от днешния епизод отново искам да пропусна всички кадри с Мария. Няма такъв човек, ня-ма. Поне вече всички там открито го казват също.
И аз много се изненадах. Вече са деветима, на битката ще отпаднат двама - а останалите трима в същия епизод ли ще са?
Мария е бруталното дъно, много ме е яд, че е вменила вина на Цецо за Сървайвър и той я пази със сетни сили.
Валерия наистина не е права да се сърди, не, че плюсът за Цецо промени нещо, но ако Янков не му го беше дал и той беше на един глас от елиминация, щеше да е много тъпо.
Кико очаквах да изхвърли Веси на битка, но явно не му пукаше.

Някой разбра ли спора на Георги и Весела накрая защо беше?

# 693
В последния подкаст на Виктория (с Рени) към края коментират любовните взаимоотношения в Къщата. И тя казва, че е дала обещание на приятел да не коментира конкретни взаимоотношения публично. И според мен става въпрос за Георги и Веси. Тези взаимоотношения май всички са си обещали да не коментират и да ги спестяват от монтажи.
Преди няколко дни бях написала именно това ,че в инстаграм на едно стори на инфлуенсърка точно това бяха нейните думи.. Това което е станало между тях било  малко неудобно да се коментира ей така ... и те ако решири щели да си кажат😅. А според мен Весела просто си е търсила пътя към София.. Толкова млад учител да го вземат толкова на бързо на работа и то в София  ......Еми извинявайте ама моя приятелка от 3 г.  не може да се добере до място макар и с нужната квалификация ...в далеч по-малък град от София..🫢🙄.. ..Ясно е ,че е станала накоя забежкя в къщата ,но няма и да го излъчат.. На влоговете в ютуб на приятелката на Ицака има един клип в ,който Георги направо си е влязъл като у тях си в Ицака...което значи,че са си доста близки

# 694
Честно казано, мен не ме интересува толкова какво се е случило. По-скоро го написах, за да отбележа как за пореден път едни са привилигеровани, а на други им лъсна целият личен и сексуален живот.

# 695
А в началото не казаха ли, че този сезон е имало секс в къщата? Така и не излъчиха такова нещо (освен ако не е точно в последния епизод).

# 696
Обзор на последния епизод. Кико ми е фаворит, Ставрев и той. Янков и Валерия са след тях. ЕВАЛА на Кико, че не прати Янков да се бие, а си задържа тотема. Валерия хем с право се разстрои, хем не баш. Макар, че ако имаше + от Янков и Ставрев нямаше да отиде на битка.. така, че я разбирам. Тъпо за Спас, но от него и Янков ми е по-интересно Янков да остане.
Виктория спомена ( в подкаста с Рени) ,че до края на предаването с Валерия имат още развитие на отношенията така ,че мисля евентуално, че Мария или Ставрев ще отпаднат. Но да видим. Сезона отначало яко ме дразнеше, но в един даден момент, когато станаха драмите с Дани стана интересно и не е спирало да бъде. Реално ако гледаме нещата Дани, Валерия и Янков доста "изнесоха сезона" с драми и контетн, за което са и там така, че браво. Интересно ми е финала как ще протече ( ще съм в Арената) та да видимммм.

# 697
В последния подкаст на Виктория (с Рени) към края коментират любовните взаимоотношения в Къщата. И тя казва, че е дала обещание на приятел да не коментира конкретни взаимоотношения публично. И според мен става въпрос за Георги и Веси. Тези взаимоотношения май всички са си обещали да не коментират и да ги спестяват от монтажи.
Преди няколко дни бях написала именно това ,че в инстаграм на едно стори на инфлуенсърка точно това бяха нейните думи.. Това което е станало между тях било  малко неудобно да се коментира ей така ... и те ако решири щели да си кажат😅. А според мен Весела просто си е търсила пътя към София.. Толкова млад учител да го вземат толкова на бързо на работа и то в София  ......Еми извинявайте ама моя приятелка от 3 г.  не може да се добере до място макар и с нужната квалификация ...в далеч по-малък град от София..🫢🙄.. ..Ясно е ,че е станала накоя забежкя в къщата ,но няма и да го излъчат.. На влоговете в ютуб на приятелката на Ицака има един клип в ,който Георги направо си е влязъл като у тях си в Ицака...което значи,че са си доста близки

Жорката какво може да и помогне с работата, едва ли да има връзки в МОН 😂

Нали Чакалчето е учител доколкото знам, може да я е уредил, но едва ли

Да не би да имаш предвид че като е станала “известна” това е помогнало да я назначат

Има логика, но кой знае 😂

# 698
Е, то в поста се корени истината. В далеч по-малък град от София е трудно, да, защото масово всеки с нужната квалификация се бори за подобна работа. В София не е така, обикновено младите на напират да са учители.

# 699
Туй Марийче във всеки епизод подобрява личния си рекорд за най-антипатична участничка. То не бяха цигари, случайно оставени в чантата ѝ, обикаляне на коалициите, правейки мили очички, изяде им пастета на хората, сега пак ей така си купила цигари, писала на познатите си кои са номинирани за следващата игра и вечно се прави на неразбрала в какво се е провинила. Характерът ѝ отговаря на външността.

Валерия беше абсолютно права да се обиди на Янков. Ставрев се прави на неразбрал, но той си подкрепи Марулка.

Коцето и Вики ми бяха много сладки като подкрепиха Валерия и теглиха ножа на Мара.

А, Кико ме изненада много приятно, че се въздържа от проявата на злоба, която по принцип си носи.

# 700
Е, то в поста се корени истината. В далеч по-малък град от София е трудно, да, защото масово всеки с нужната квалификация се бори за подобна работа. В София не е така, обикновено младите на напират да са учители.
.
 Ами не..точно, че в София има много повече хора следователно повече хора отиват там, за да търсят работа... А в града ,който съм яз също е сред големите, но места няма... А как тогава се урежда място за човек ,който е многооо млад и как се одобрява така бързо...Със сигурност Жорката със своите познанства и връзки е помогнал ... Не стават нещата толкова лесно колкото звчуи отсрани с учителските свободни позиций.

# 701
  • София
Доста интересен предпоследен епизод, толкова много неща се случиха.

Не му разбрах на Жорката какви бяха тези драми към Веси в края. За него се получи перфектно, какво иска повече. Сам номинира Ставрев. Ако не беше това, Цецо щеше да е абсолютния рекордьор на тези съвети. И той пак си е. Ставрев изигра перфектната социална игра.
Имаше още един човек, който изигра брилянто играта вътре в къщата и това е Коцето. Ама при него не знам и дали не си го пазят като по-слаб в битките точно преди финала. Докато силен физически играч, минал и през Сървайвър толкова дълго време да е недосегаем от всички си е постижение.

Кои продължават: Кико, Жорката, Янков, Коцето и Веси. Емии тук Коцето и Веси са си аутсайдери и то явни. Не ги виждам на финал.
На елиминция ще са: Ставрев, Валерия, Мария и Вики. Тук дори е още по-лесно за прогнозиране. Цецо и Валерия се спасяват, а Мария и Вики са аут. Време им е, твърде дълго се задържаха. Едната с невероятен късмет и спасявания, а другата цял сезон между капките и тъчейки на два стана.

Мария след този епизод се дискредитира окончателно. Голям борсук излезе. Не случайно никой не я харесваше в Сървайвър.
Дано да отпадне, че едвам я издържам.
Толкова е нагла братче и никога не съжалявала за нищо в живота си?! Няма такъв егоист!
А за такова нагло издаване кои ще са на елиминационна битка ден преди финала на сезона вътре в самата къща е скандално. Дано да са я глобили подобаващо, а можеха и да я изгонят. Ето как изтичат спойлери. Ей заради такива субекти. 😠

Разбирам защо Валерия е сърдита на Янков. Не чисто технически заради крайният резултат, а заради самото отношение. Че е отишъл да я пита за нея ли даде плюс или за Ставрев. А тя никога не го е питала и явно е очаквала същото от другата страна. Ами като са се разбрали Ставрев и Янков за този плюс, защо просто той не си го даде на нея, а пък Ставрев да зашие три плюса на Мария? И тях не можах да ги разбера много, много.
Янков и Ставрев не знам какво са смятали, но знаят, че Веси и Вики не харесват Валерия и ще стрелят по нея, докато за Ставрев само Жоро би стрелял и то не е 100% сигурно.

Кико се прецака с тази играчка дето нищо не направи. 1000 койнса, хахахаха. Да си беше купил 4 положителни гласа и 1 отрицателен и можеше да преобърне играта направо.

Веси за пореден път ме изненада на елиминационната игра. И това ли са тренирали в тъмницата с Жорката? хаха. 😀 Но да бие Янков на подобна игра, респект!
Спас не ме учуди, че отпадна, но все пак очаквах да е Веси.
Ставрев ги изкърти, очаквано. Така ще стане и в следващата елиминационна игра. Чисто физически Цецо е толкова по-напред от номинираните момичета.

Страх стаята беше яка. Това с червеите и мухите беше брутално гадно и със змиите също разбира се. Отвратително.
Като цяло си се справиха всички. Простолюдието бяха видимо по-спокойни и организирани, а и Кико се справи по-добре от Мария, която май така и не разбра как намери решението. Ако не бяха проблемите на Спас с цветовете щяха да спечелят с разлика.

# 702
Сравнително интересен епизод беше.

В страх играта само аквариума за глава с мухите и червеите ми се стори истински гаден. Валерия и Ставрев си бяха откровено най-прецаканите. Това с хлебарките е смешно. Аз харесвам мишки, хамстери, плъхчета, така че и това би ми било даже забавно. На змиите не съм фен, но те бяха само 4-5, от които жълтото питонче май си спинкаше през повечето време.
Мария и Кико и за тях бе кофти, защото сигурно е стрес цялата група да разчита на теб и да ги слушаш как пищят и се мъчат, а да трябва да мислиш и бързаш.

Предпочитам да беше отпаднал Янков, а не Спас.

На номинациите Кико беше най-големият пич, лол.

Валерия не я разбрах какво й стана. Почти всички други са били номинирани досега, ще отиде и тя на елиминация, какво толкова. Янков ми е неприятен, но беше абсолютно логично това, което направиха със Ставрев с плюсовете. А и защо очаква за него да е по-специална от Ставрев, нали се разбраха, че ще бъдат само приятели...

Коцето и Вики са ми много лицемерни и злобни напоследък. То сигурно и в първите епизоди е било така, ама не ги бях забелязала толкова натрапчиво допреди известно време.

На елиминацията не ми пука особено кой ще си ходи и кой не. Но май предпочитам да останат Ставрев и Мария. Не че ги харесвам, но ми се струва, че ще е по-интересно с тях към финала.

# 703
Само да отбележа, че за първи път ни показват Жорката толкова издразнен и изнервен. Фасадата взе да се пропуква.
Мария и нейната митомания, ми бяха забавни до последния епизод, но  виж,  да възпиташ чак такова перде в къщата си, са нужни големи усилия и постоянство. И понеже всичко е към края си, тя спря да се прикрива. Не знам  защо не я напъдиха най-позорно, още когато я хванаха да изнася информация, но се надявам да отпадне на играта. Тя е глуповата и има шансове за това.
Имам голяма чуденка, относно това, защо ще има само един епизод. До финала ще има прозорец от около 20 дни и интереса ще намалее, според мен.

И накрая, в светлината на последните събития, не знам как да стане, но искам и Валерия, и Ставрев да са на финала.

# 704
Този епизод още не съм го изгледал. Вечер не остава време, сега през уикенда ще го видя. Можеше да го разделят на две (щом е над 2 часа и половина дълъг), тамън щеше да има още един епизод. Чак до 1 декември какво ще дават?

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 10:01 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт