Стани богат - тема 24

• 12 880
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
24 октомври 2024 г. в астрологията се нарича "огледална дата". Тя предлага уникална възможност за нови начала и личностно развитие. В този ден, числата и тяхната симетрия могат да влияят на нашата енергия и намерения. (Когато съберем всички числа в датата 24.10.2024, получаваме 2 + 4 + 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 4 = 15, а 1 + 5 = 6. Числото 6 е символ на баланс, отговорност и грижа.)
Църквата почита Св. мъченик Арефа и 4299 мъченици с него и се чества паметта на иконата на Божията Майка "На всички скърбящи Радост“, която е чудотворна. Днес не трябва да отказвате помощ, ако ви я поискат; но и те бива да приемате подаръци от непознати.
Скрит текст:
На този православен празник вярващите молят за изцеление от болести, за възстановяване и здравето на децата, за подобряване на семейния живот, за защита от нарушители, за утеха в скръб. Смята се, че иконата "Радост на всички скърбящи“ помага в най-отчаяните и трудни житейски ситуации. А са най-силни молитвите за децата с увреждания.
Според народната традиция на 24 октомври се приготвят сезонните зимнини - проветряват се домовете, перат се завеси и килими. Смята се, че е добре да се правят сделки за покупко-продажба – ще са успешни.
Исторически, днес започва организираният футбол - основан е ФК Шефилд в 1857 г. – най-старият футболен клуб в света. А през 1873 г. е роден Жул Риме, френски футболен деятел - на когото е кръстена купата на Световните първенства до едно време.

# 616
Днес ще е купон май.

# 617
  • София
Сентръл Парк, НЮ Simple Smile

# 618
И аз за сентръл парк мисля

# 619
  • София
Афро-американци, и (най-вече) ирландски емигранти = Ню Йорк
(Въпросът е сгоден и за Гуг - и малко не е за това ниво - все пак, любопитка, макар с доста логика, която е възможна за мъничко по-нагоре.)

# 620
Не е ходил ергенът в Ню Йорк.

# 621
На "отличника" наркотиците май доста са му изпържили мозъка...

# 622
  • София
Той може и в Класическата гимн. да не е ходил много-много; ергенувал е. Повтарям: въпросът е лесен за Гуг, вече проверих.

Сега да видим дали ще го добутат поне до 3К, или няма да им е симпатичен и на тях (ъъ, сори, на компютъра).

# 623
  • София
Нормандските о-ви Simple Smile

# 624
Не че нещо, но защо заключва 1500 лв, за да е спокоен, ако часовникът му струва 50 000 лв? Иска ключодържател Гучи?

# 625
Абе за Ергена си е

# 626
Да. Започнаха да му задават ученически въпроси - майтап да става.

# 627
  • София
Добре де, по мое време го знаехме като кап.АХАВ.

# 628
Моби Дик 😂
Няма да казвам нищо тук в стила на хумора на жокера на ергена…

# 629
Добре де, по мое време го знаехме като кап.АХАВ.

Точно това ме изуми и мен, в българските преводи е Ахав.

Общи условия

Активация на акаунт