Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 287
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас/Пз
Да кажа за Ботокс терапията на Be Tecnic, която пробвах снощи. Първо аромата е ... евтин, на шампоанче Тео от дрогерията, нещо такова Smiley Обаче ефекта още на шампонирането е изумителен. Косата ми така се разплита единствено с Лалга. Масажирах леко скалпа, отмих шампоана и после нанесох ламеларната вода от средата по краищата. Пишеше, че трябва да усетя затопляне, такова нямаше Satisfied изчаках 10 секунди и отмих. Маската със същия аромат и с консистенция на крем беше съвършенство. Косата ми не е била никога толкова гладка и напоена. След измиването беше разкошна на допир. Сложих от спрея уплътнител на Be Tecnic, крема на Sam Mcnight happy endigs, като го смесих с малко олио на Керастаз. На сутринта вече я поизсуших и изправях. Беше абсолютно гладка, плътна и без грам фриз.
Бихте ли споделили каква ви е косата?? Третирана ли е? Изтощена ли е? Тази терапия само антифриз ли е насочена или има и възстановяване на косата?? Ако косата е сравнително здрава , но има фриз дали ще е подходяща?

# 616
Sensaya след хидратиращ преуош няма никакъв проблем да ползваш протеинова серия.

За серумите,тези трите вършат много добра работа за целта

# 617
Да кажа за Ботокс терапията на Be Tecnic, която пробвах снощи. Първо аромата е ... евтин, на шампоанче Тео от дрогерията, нещо такова Smiley Обаче ефекта още на шампонирането е изумителен. Косата ми така се разплита единствено с Лалга. Масажирах леко скалпа, отмих шампоана и после нанесох ламеларната вода от средата по краищата. Пишеше, че трябва да усетя затопляне, такова нямаше Satisfied изчаках 10 секунди и отмих. Маската със същия аромат и с консистенция на крем беше съвършенство. Косата ми не е била никога толкова гладка и напоена. След измиването беше разкошна на допир. Сложих от спрея уплътнител на Be Tecnic, крема на Sam Mcnight happy endigs, като го смесих с малко олио на Керастаз. На сутринта вече я поизсуших и изправях. Беше абсолютно гладка, плътна и без грам фриз.
Бихте ли споделили каква ви е косата?? Третирана ли е? Изтощена ли е? Тази терапия само антифриз ли е насочена или има и възстановяване на косата?? Ако косата е сравнително здрава , но има фриз дали ще е подходяща?
Това е терапията:
https://www.arlen.bg/product/28458/ekstremno-vazstanovyavashta-b … reme-routine.html
Не е тип биомиметична, молекулярна и т.н. Според мен ще е напълно ок за здрава коса, която цели само подхранване, блясък, изглаждане и мекота. Няма да я ползвам често, ще си я редувам с останалите серии, хидратация, протеин...
Косата ми е изрусена на ниво 11-12 от над 10г. Редовно си ходех с екплозии на кортекса, цъфтежи и яко накъсване по краищата. Като форма бих казала, че е от онези гадно чупливите коси, които нито са прави нито къдрави, просто тънки и яко фризи. Иначе винаги съм имала естествен обем, не се и омазнява, но то толкова блондирана коса трудно се омазнява, обикновено е много суха и вяла. От месец някъде съм с лонг боб до раменете и се преродих, здрави и плътни краища, на допир чудни.
Ако не я стилизирам обаче, стои безформена, със сухи дължини.

# 618
  • Варна
...но от реформулирания много народ се оплаква. Същото важи и за маската. Последно бях взема от новите травълче и е нищо общо със старата.
принцесо добре, че ме предупреди, да не зареждам и маската. Не знаех че са реформулирани
иначе и моя е от Рибите

дайте идеи тогава за нова "дълбока" маска, май предпочитам да е балансирана,
за коса която изпива всиииичко
суха, изсветлявана, сравнително плътен косъм
мнения за тези двете ?

1. Sam McKnight Deeper Love интензивно възстановяваща маска за коса

2. Medavita Prodige Ultimate Deep Recovering Mask

Deeper Love в комбинация с Рич шампоана е топ, но там ако ще вземаш вземай серията  цялата.
 Обратен протокол се прави там за жадна коса/шампоан, балсам, маска/
Погледни ревюто ми на SpaKlean - много сериозна серия е точно за жадни коси.
И народа около мен знае,че хич не съм фен на Локперфект ,но загледай и Кидра.
 Серията за боядисана коса и Интенз серията мился,че ще те впечатлят. Интенз е като старите Интенз рипеър на Алтерна ако ги помниш.

# 619
  • Бургас/Пз
Фредерика, благодаря ви много за изчерпателния отговор. Попитах, защото аз принципно съм с почти естествена и нетретирана коса, ако не се брои боядисването с безамонячна боя в естествения ми цвят през 2-3месеца. Никога не е изсветлявана или променяна по какъвто и да е начин. Имам терапията на Олиосета, но с нея или без нея няма никаква промяна в косата. Моя приятелка , която обаче е страхотна доста увредена коса е много доволна от нея. Същата работа и със стъклената коса на Медавита. Та затова все си мисля, че този тип терапии, които ги дават за възстановяване са за коси , които имат нужда от такова. Беше ми много полезно да ви прочета. За сега чакам само уплътнителя и се надявам , че ще има ефект. Единствено фриза от влагата ми е проблем.

# 620
Здравейте, някой ползвал ли е тези ампули или като цяло тази марка от златна рибка- Linecure?

# 621
От месец някъде съм с лонг боб до раменете и се преродих, здрави и плътни краища, на допир чудни.
Ако не я стилизирам обаче, стои безформена, със сухи дължини.
Здравейте. Направо се припознах в обяснението, което давате за косата си и тъй като сменям прическата( отрязах почти педя, защото беше нацъфтяла, изглеждаше тънка...), но ...сякаш точно за дълъг боб си мисля, дали е възможно да погледна вашият? Просто,  опитват да ме  убедят, че  дългите краища отпред стоят много грозно, та ако не ви е проблем, ще съм ви  благодарна да погледна вашият боб.
 И, да не е пост далеко от темата, да кажа, че моята боядисвана и третирана редовно коса живва най- много от продуктите на Лалга и  Медавита.

# 622
Да попитам и аз относно ботокс- терапията
Ако я използвам без да изправям и суша, косата ми е къдрава, дали ще се оформят къдрици или ще стои провиснала ?

# 623
  • Някъде там
Frederica Kass, благодаря за подробното описание на ботокс серията.
Очаквам я около 14.01.
Ани, моята коса е подобна на твоята. Боядисвам корени в натурална гама, дължините не съм боядисвала от м. юли. През м. ноември изглупих и си направих две тънки кичурчета отпред на косата, но нищо. Ти коя боя използваше, на андреа ли? Относно терапиите и аз съм забелязала, че с тях и без тях горе долу положението е едно и също. Даже за последно като използвах ампулата на лалга си докарах ужасно суха коса, а аз я обожавам. Явно в този момент не съм имала нужда от възстановяване. Маската на Лакме К 2.0 също започна да ми изсушава косата.

# 624
  • Бургас/Пз
Да, Искрица, подобни са ни косите. Аз и затова следя твоите мнения и почти всичко, което си споделила е било добре и за моята коса Simple Smile Андреа ползвам вече много време- 6.0 и два пъти за миналата година - дължините с 6.71. Сега заглеждам новата, която показа Макадамия, но имам 2 цели опаковки Андреа и за момента ще се въздържа. Сега чакам шампоана за обем на Алфапарф и анти фриза на Би техник Simple Smile

# 625
Ако я използвам без да изправям и суша, косата ми е къдрава, дали ще се оформят къдрици или ще стои провиснала ?
Ботокс терапиите,които продават по сайтовете не са истински ботокс терапии.
При истинските,ако не изправиш косата,очаквай китеник,на фитили.
Това,което продават ЗР и Арлен са подхранващи продукти,балансирани,колкото да вкарат нещо в косъма,временно.

Seeflower щом твоята коса се чувства добре след Лалга и Медавита,опитай да тонираш дължините на две седмици.Явно изпръхва и и трябва плътност.
Особено ако си в тъмната гама,можеш спокойно да тонираш,за да вкараш пигмент,така ще е и по-здрава и плътна косата

# 626
  • Пловдив

Seeflower щом твоята коса се чувства добре след Лалга и Медавита,опитай да тонираш дължините на две седмици.Явно изпръхва и и трябва плътност.
Особено ако си в тъмната гама,можеш спокойно да тонираш,за да вкараш пигмент,така ще е и по-здрава и плътна косата

Ванеса, може ли повече информация, как точно се постига?

# 627
Да, Искрица, подобни са ни косите. Аз и затова следя твоите мнения и почти всичко, което си споделила е било добре и за моята коса Simple Smile Андреа ползвам вече много време- 6.0 и два пъти за миналата година - дължините с 6.71. Сега заглеждам новата, която показа Макадамия, но имам 2 цели опаковки Андреа и за момента ще се въздържа. Сега чакам шампоана за обем на Алфапарф и анти фриза на Би техник Simple Smile

Ще споделите ли как е шампоанът на Алфапарт и какъв е ефектът от него като сдобиете представа?

# 628
Поръчах си от Нотино на Редкен серията Acidic Bonding Concentrate балсам и шампоан, както и термоактивен крем - Redken Extreme, понеже много ги хвалят на видеа в Инстаграм и искам да видя дали и за моята коса на руси кичури ще подействат добре.

Rimmona, тествахте ли термоактивния крем - Redken Extreme? Интересува ме най-вече как се отразява на връхчетата на косата и обира ли фриза

# 629
Аз го имам-не е лош , но няма да повторя .

Общи условия

Активация на акаунт