Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 567
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
може ли да ми препоръчате продукти на Sam McKnight или Kydra за изтощена, изрусена коса, искам да пробвам нова марка.

# 166
Oway е по-скъпа да, но е 100мл. и аз лично си боядисвам корените 3 пъти с 1 боя. За мен е най-добрата боя и се отказах от каквито и да било експерименти откакто я ползвам.
А от къде я поръчвате, в рибката не я намерих?

# 167
Здравейте, ще ми препоръчате ли боя за коса, подходяща за бременни? В Златна рибка ми препоръчват боите на Фито, но както знаем консултантките там не заслужават доверяване на сляпо... затова се обръщам към вас 🥰

Освен че искам да е безвредна максимално, също ми е важно после да не се окаже някаква, която няма покриване от нормална боя, ако реша да сменям цвят след половин година...👀
Аз като бях бременна се боядисвах с Ревлон безамонячна и не съм имала никакъв проблем.

# 168
  • Някъде там
Oway е по-скъпа да, но е 100мл. и аз лично си боядисвам корените 3 пъти с 1 боя. За мен е най-добрата боя и се отказах от каквито и да било експерименти откакто я ползвам.
А от къде я поръчвате, в рибката не я намерих?
Има я в Арлен.

# 169
За хидратация Марокан или Джойко ?
Джойко

Относно боите за бременни...Ако има притеснения,по-добре косата да не се боядисва.Според мен,няма подходящи и неподходящи бои за бременни.
Фито например,как аджеба боя без амоняк или неговите производни ще вдигне до ниво 10...за мен е смешно.Поправете ме ако бъркам,но чиста боя,само с масла и билки няма как да вдигне няколко нива...невъзможно.
Ако предлагаха бои в нива до към 7-8 бих се съгласила-амла,хена и други подобни могат да вдигнат 1-2 нива,но ниво 10...
Има разпоредби,където фирмата не е длъжна да обявява всички съставки в списъка,за мен тая Фито е точно такава,така че,бременните да си имат едно на ум.

# 170
Последният път когато гледах, Phyto бяха амонячни бои.

# 171
  • Варна
може ли да ми препоръчате продукти на Sam McKnight или Kydra за изтощена, изрусена коса, искам да пробвам нова марка.

Сам Рич Ш,М,Б. Марката като цяло е създадена за червения килим. Аз имам и ползвам и трите серии във всякакви комбинации. Интересното при тях е,че правилото протеин-хидратация не важи и спокойно всички шампоани могат да се ползват с всички балсами и маски.
Любим протокол ми е шампоана за обем с маска Рич. Другото интересно тук е,че треньорите на марката препоръчват обратни протоколи/Ш,Б,М/,което аз лично трудно преглъщам,но си е факт,че работи.

Кидра не успя да ме впечатли кой знае колко. Хубава марка е спор няма.  Имам интенз маската им както и тая за боядисана коса. Шампоани не съм купувала защото тия 400мл. бидони ме втрисат Grinning,но от добри дружки взех по 50мл. за тест. Доста хидратиращи и омекотяващи са ми всичките. Хидра маската им май най-много ми хареса в комбинация с шампоана и хидра крема. Ползвам си ги обаче де. Сега като застудя са доста добри за връщане на баланса.

# 172
За суха и боядисана дълга коса кой шампоан на Morocanoil да взема - хидратиращия или от repair серията? Не съм ползвала нищо на марката досега. И балсамите им подхранват ли добре или да вземам маска?

# 173
  • Някъде там
За суха и боядисана дълга коса кой шампоан на Morocanoil да взема - хидратиращия или от repair серията? Не съм ползвала нищо на марката досега. И балсамите им подхранват ли добре или да вземам маска?
От Марокан харесвам само финишите.
Шампоаните им са твърде премиващи, а хидратиращите им маски ми докарват фриз и не ми хидратират косата.
Единствено Smoothing серията ми допада и то не на поредни измивания.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 08:35 от Искрица

# 174
За суха и боядисана дълга коса кой шампоан на Morocanoil да взема ?
никой Simple Smile
От Марокан харесвам само финишите.

# 175
Е, такива хвалби има в ревютата към онлайн магазините?!?

# 176
В нотино цените са изключително ниски на керастаз например , имате ли съмнения за качеството ?

# 177
В нотино цените са изключително ниски на керастаз например , имате ли съмнения за качеството ?
Поръчвала съм си шампоани на Керастаз от Нотино и от Златна рибка и нямат никаква разлика, поне според мен.

# 178
Никакви

# 179
Мис,зависи с каква вода миеш и какъв резултат очакваш.Не са шампоани тип Керастаз например,не заглаждат косъма и не разлигавят косата.Твърдата вода обаче още повече променя резултата и една по-суха коса може да усети по-протеинов ефект,и при двата шампоана.
При балсамите положението е същото,не очаквай хипер лигав ефект.Точно подхранват,но не разлигавят.
Може би,както Искрица спонена,Смуут серията ще е най-подходяща за теб,ако търсиш заглаждане.
Маската с кафявата капачка пак би ти свършила работа.

Общи условия

Активация на акаунт