Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 457
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
CHI и Biosilk са 2 бранда на един и същ собственик/производител.

Farouk Systems, Inc. is a Houston-based company of hairdressers for hairdressers, known for manufacturing high-quality professional hair care products under the industry-leading brands CHI®, BioSilk®, and SunGlitz®.

# 256
Азара, за мен работещ продукт и против косопад, и за растеж, е серумът на Калиначи. И друг път съм го хвалила в темата.миналата година имах жесток косопад в резултат на стрес (изследванията ми бяха ОК) и той ме спаси... Сега имам един в запас от едно намаление, но искам да си доизхабя този отворения в момента серум на Лалга. От него не мога да кажа дали имам или нямам нов растеж честно казано, но искам да си доизхабя опаковката...дават го уж и за заздравяване на космените фоликули.

# 257
Азара, за мен работещ продукт и против косопад, и за растеж, е серумът на Калиначи. И друг път съм го хвалила в темата.миналата година имах жесток косопад в резултат на стрес (изследванията ми бяха ОК) и той ме спаси... Сега имам един в запас от едно намаление, но искам да си доизхабя този отворения в момента серум на Лалга. От него не мога да кажа дали имам или нямам нов растеж честно казано, но искам да си доизхабя опаковката...дават го уж и за заздравяване на космените фоликули.

За колко време ви стига едно шишенце на Калиначи?

# 258
Polin4eto, за месец, месец и малко ми стигна. Но бях с активен косопад и си слагах всеки ден.

# 259
Аз лично против косопад, използвам един спрей с 5% прокапил, 60 мл. е и в момента се намира на цена 44 лв. Не оставам без него, използват го и дъщеря ми и сестра ми. Знам, че в Турция струва под 20 лв и първоначално го купувах за 26 лв, последно, преди 3 месеца го взех за 34
Спреят се казва Radix - бял флакон с лилави надписи. Единствено имам забележка към накрайника, малко ми е неудобен и си пресипвам течността в друго шише.
За протокола - не съм и няма да ползвам спрея на Калиначи, просто споделям по - изгодна и като процент, и като количество, и като цена алтернатива. Спреят по никакъв начин не влияе зле на скала - не омазнява и не дразни.
.

# 260
Препоръчайте ми нещо ефикасно за цъфтяща коса.
Благодаря!
sam mcknight happy endings, от както го открих дължините наистина са ми много щастливи Laughing.
Първо пробвах малка опакова, сега се заредих и с голяма такава.
Здравейте, от къде го поръчвате?

# 261
  • Някъде там
От https://lookperfect.eu/. Имайте предвид, че не прави дължините лигави.
Подхранва ги и изглеждат точно като след фризьор.Този ефект много ми допада.Според мен се справя добре и с обирането на фриза.Споделям снимка на дължините.
Използвам го всеки ден, слагам по помпичка две.

# 262
И аз си го поръчах това чудо, заедно със сивия спрей, но ще мога да дам отзиви по Коледа.

# 263
Здравейте,
Много моля, ако някой има код за намаление в ЗР да ми услужи, тъй като при последната поръчка не ми изпратиха такъв. С изненада установих, че и точките от бюти картата ми ги няма, дори самата карта я няма. Много неприятно ми стана.
И за да не е спам: Серията на Чи с черен кимион подходяща ли е за изрусена коса?

# 264
Свържете се с тях по телефона, за да ви съдействат. На мен също не ми излизаха точките и картата.

# 265
Candy Girl, подходяща е, много приятен протеин, който дава лекота на косата. За мен прилича на Хронолоджист, но в олекотен вариант.
Аз пък в рибката не можах изобщо да се логна. Поисках опция за смяна на парола, не получих имейл. Накрая поръчах като гост, но кодът ми сработи.

# 266
  • София
Момичета,имам нужда от съвети и насоки. Косата ми последно време е много,много суха, седи доста фризи и се заплита много жестоко постоянно. Скоро /преди около месец/ си правих и кератиново изправяне, но косата беше в същото състояние и преди това. Направих изправянето за да се заглади косъма, но пак ефект няма. Чудя се дали не съм прекалила с протеиновите продукти. Преди миенето на косата слагам кокосово масло последните пъти. В момента рутината ми е такава:
1.Шампоана на Semi de Lino - розовата серия, хидратиращ
2.Маската на Semi de Lino - бялата серия, за блясък се води
3. На подсушена с кърпа коса пръскам доста обилно спрей балсама на Pureology Color Fanatic
4. Слагам термозащита Loreal Pro Longer
Изсушавам косата и след това почти всеки ден до следващото измиване слагам маслото на Moroccanoil в краищата или понякога крема на Olioseta. Случвало се е, когато самата коса стои прекалено хвърчаща и оплетена да слагам и по 3 (три!!!) помпички от маслото и косата дори се омазнява на клечки, но след известно време през деня пак е супер изсушена и изглежда много зле. Не задържа никакви прически и просто последно време е тотален кошмар и наистина не знам къде бъркам. Взела съм си Olaplex стъпка 3 и се чудя вече какво да правя… Преди все използвах продукти за много изтощена коса /шампоани и маски/ и сега умишлено взех различни серии с мисълта да не се е пренаситил самият косъм,но за момента не виждам промяна.
Съветвам ви да спрете с кокосовото мало. То образува филм върху косъма, наслоява се и пречи на всякакви други продукти да си свършат работата.
Друго което е добре да направите : ДПШ, един рестарт на косата и след това една хидратираща маска.
Моето мнение е за финиш само един продукт: Или термото на Лореал или крема на Олиосета.
Не е по темата, но ако нямате ДПШ на първо време може да си вземете от ДМ техният на Balea.
Олаплекс също е протеинова терапия. Изчакайте малко с нея докато не върнете баланса на косата си.

# 267
Здравейте момичета , някой би ли препоръчал серия или продукта с ефект ''лигава коса''

# 268
Здравейте, някой може ли да ми препоръча кое е по-добре за спиране на косопада и засилване на растежа?

Загледах сините ампули на Напура и също на Епруваж reviving scalp serum
Търся нещо с реален ефект
Ще препоръчам нещо доста скъпо, но брутално добро като ефект. Даже съжалявам, че не си дадох първоначално парите за него, преди да ползвам 20 други неща, които имаха нулев или мижав ефект.

Без да преувеличавам - след 7 дни много старателна употреба (пръсках и сутрин и вечер) косата ми порасна с 1 см. Абсолютно педантично съм я измервала през цялото време. След ковид изгубих огромно количество от косата си, която падаше с месеци наред. Ползвах ампули, спрейчета, добавки, правих си разни домашни маски с масла и тн. Но само след 1 шишенце от този тоник всичко спря. След няма и 10 дни не ми падаше косъм от главата повече. Втората опаковка си я купих единствено с цел светкавичен растеж на останалата коса.

Caffeine Botanical Scalp Revitalizer на O’right

# 269
Момичета, серията на Лореал Absolut Repair Molecular каква се води, понеже я усещам като силен протеин, а не съм сигурна в това. Да ми препоръчате силно хидратираща серия или продукт, който за оправи положението с хвърчаща коса с тънък косъм?

Общи условия

Активация на акаунт