Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 540
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Пробвали ли сте вайръл маскара на Карсел? Пише, че е с колаген, това какво означава хидратираща или протеинова е? Ще прикача снимка

# 361
Използвам Тоника всеки ден по веднъж. Впръсквам по целия скалп и масажирам. Няма омазняване, косата стои с чудесен обем от корена, много ми харесва на първо четене. Мия си косата през 3,4 дена .

# 362
Tazi maska KARSEEL някакъв хит в тикток ли е?

# 363
# 364
Здравейте, сдобих се с флуида на Напура, но мислех че е спрей. Така ли изглежда по принцип ? Не знам как точно да го ползвам.

# 365

Мда, непрекъснато ми излизат клипове как косата става уау ламинирана...и на мен ми е любопитно дали наистина прави такъв ефект

# 366
Аз питах преди време,но не се включи никой който е вземал оригинала.Само едно момиче спомена,че не е видяла ефект,но я е закупила от фейсбук страница.Маската има и менте.

# 367
Подарявам ги
Боята е номер 7.77, количеството оксиданти е до отбелязаното

# 368
Момичета, някой може ли да помогне ...желая гладка и лъскава коса, с какви продукти да получа този ефект......имам маска Лалга за тънка коса + ампулите ....серия керестаз генезис,  серия Лореал моликуляр рипеър, серия Олиосета филър ....и ампулите ...
Някъде бъркам и не мога да разбера къде ....

Тънка и хвърчаща ...и с нищо не може да го получа желаният ефект ....ако прекаля с олио за коса на следващият ден изглежда мазна и сплескана....

Косата ви изглежда подобна на моята - "тънка и хвърчаща и боядисана".  Общо взето всякакви серии Ш+Б или Ш+М за "изглаждане" при мен утежняват и омазняват корените, които само по себе си са склонни към омазняване, което при моя тънък косъм си проличава бързо и отдалече. Та "гладка и лъскава" при мен се постига със шампоан за дълбоко почистване ИЛИ Ш за боядисана коса ИЛИ Ш за възстановяване на тънка коса, балсамите или маските обикновено държа да са от същата серия, като шампоана, но когато ползвам ДПШ слагам професионални терапии на Редкен (т.е. най-силното, което имам). Харесвам и ламеларни води - дават много гладкост и блясък без утежняване. След Ш+Б или Ш+М моятата коса обича кремообразен лив ин и преобладаващо силиконово олио върху крема. И НАЙ-ВАЖНО е СУШЕНЕТО със четка и сешоар. Т.е моята коса сама по себе си е твърде тънка за да се напомпи и да почне да пада тежко и гладко сама по себе си, та се налага да се изглади със добра техника на сушене. И за финал ползвам спрей за блясък и/или спрей за фиксация и блясък. Ще ви покажа няколко продукта, които ползвам редовно.

Редът на финишните продукти при мен винаги е течен - кремообразен - олио. Но пак ще натъртя, че дори най-претенциозните и скъпи финишни продукти не могат да превърнат моята коса в тежко падащо, гладко, лъскаво платно, има си нужда от грамотно сушене със четка и сешоар (или с четките на Дайсъна). Т.е. със идентични продукти има огромна разлика между вида на косата ми изсушена на въздух/как да е и изсушена читаво със четка и сешоар. Та почнете от сушенето!

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 00:42 от Agent Provocateur

# 369
  • виртуално
Използвам Тоника всеки ден по веднъж. Впръсквам по целия скалп и масажирам. Няма омазняване, косата стои с чудесен обем от корена, много ми харесва на първо четене. Мия си косата през 3,4 дена .
За три дни ползване съм направо възхитена, никакво омазняване (дори ми удължи времето между две миенета на косата), добавя обем, косопада почти спря.
Ползвам го по веднъж на ден на суха коса, разделям на секции и пръскам в корена, горе-долу 12-15 пръскания.
Днес се заредих и с второ шише ...

# 370
Може ли снимка на тоника?
За три дни ползване съм направо възхитена, никакво омазняване (дори ми удължи времето между две миенета на косата), добавя обем, косопада почти спря.
Ползвам го по веднъж на ден на суха коса, разделям на секции и пръскам в корена, горе-долу 12-15 пръскания.
Днес се заредих и с второ шише ...

# 371
# 372
  • Бургас
Извинявам се, бърз въпрос, ако има някой запознат на линия. Направих поръчка от Арлен, но но някакси много набързо, в смисъл прескочиха се всякакви полета за плащане с точки, начин на плащане и начин на доставка. В ррезултат  на това с един клик поръчката е направена, без да си ползвам точките, до адрес и с наложен платеж, т.е всичко, което не искам. Звънях, но е късно и никой не вдигна, не виждам опция за анулиране. Да чакам до понеделник или мога да направя нещо друго?

# 373
  • Варна
Пиши им на имейл -четат ги и пиши да ти се обадят.

# 374
Дайте идея за продукт, който леко да фиксира, но да не прави косата твърда, като лака. Да го ползвам когато правя букли с машата на Филипс. Имам един крем на Лакме ,но не върши работа
И за сравнение Макадамията в Нотино е на по добра ценаот ЗР

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 08:06 от dete2

Общи условия

Активация на акаунт