Професионални серии за коса - Тема 164

• 52 291
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Поръчах от новата боя, не изтраях за отзиви
Скрит текст:
На първо четене има страхотна покривност
Ще демонстрирам със снимка от едно намазване с оксидант 20
Цветът този в дясно ли е? И кой номер е?

# 497
Медният цвят 8.34 на Inoa покрих с 9.12

# 498
  • Somewhere far away
за съжаление няма този цвят който аз искам. 7.4

# 499
Медният цвят 8.34 на Inoa покрих с 9.12
Уау, с кой оксидант го бутна това медно?

# 500
Писала съм - 20

# 501
А бели коси имате ли, за да знам покрива ли ги?

# 502
Илиана, аз пробвах серията на редкен, но наистина само проба с еднократни мостри. Хареса ми, като посвърша наличностите може да разнообразя с тях.

# 503
А бели коси имате ли, за да знам покрива ли ги?
Бели почти нямам, но аз в случая изсветлявам

# 504
Благодаря. И още един въпрос ако позволите - тониращ шампоан или балсам после ползвахте ли? Против оттенэци жълти, оранжеви...

# 505
Измих с Керастаз за къдрава коса, после сложих една мостра на Лореал за молекулярно възстановяване с отмиване и малко от класическата маска на Лалга - нищо тониращо. Изплакнах и сложих в корена от Тоника за растеж на Oright и по дължините олио Лалга.

# 506
Благодаря.

# 507
Здравейте , забелязала съм че като използвам термозащита , прическа не ми се получава .Сутринта отново се пробвах да направя къдрици с преса но нищо не става . Тъй като наближават празници и ми се ще да си направя собственоръчно прическа , какво бихте ме посъветвали . Когато косата ми е току що измита се получава прическа .От натрупването на финишите възможно ли е да не мога да оформя косата? И трябва ли да изчакам термото да изсъхне тъй като е спрей и ако е още влажна косата започва да пуши.

# 508
Най-добре използвайте термозащита под формата на крем. Ако е спрей задължително изчакайте да попие в косата. Единственият ми продукт под формата на спрей е Dream WOW Color Coat, като него нанасям на все още чиста, влажна, подсушена с кърпа коса а след това евентуално действам със сешоара.Друг за който знам, че прави много подвижна и жива коса е Kerastase Discipline Термик, също под формата на спрей. За преса и идеално права коса, препоръчвам - Napura термото с консистенция на олио, Керастаз Нектар и Цимент Термик(в момента съм с цимента), и на Алтерна хайвереното лилаво термо. На Олиосета крема All in One също има термозащита.

# 509
Термозащита има ли някакъв стайлинг ефект ?
Вземете си някаква специално за къдрици .

Общи условия

Активация на акаунт