Кое е най-смахнатото нещо, което сте правили импулсивно?

• 10 376
  • 117
  •   1
Отговори
# 30
Този вид излита без проблем от пътя м/у Приморско и Перла.

# 31
Това с боядисването на косата в шантави цветове, включително и веждите - беше ежедневие по едно време. Но най-шантавото и импулсивното тук не мога да го изпляскам. Именно защото е шантаво, идиостко, хъшлашко и нецензурно.

# 32
Да кажа на някого че го обичам. Винаги си плащам скъпо за това и трябва евентуално да се науча, че не си струва.

# 33
@Genuine
Както и предположих - това е мотоделтапланер. Обикновеният делтапланер е ето това:

Той няма двигател и излита само от голяма височина, а тандемни модели (за двама души) се срещат много рядко. Човек лети в него в хоризонтално разположена сбруя и се управлява чрез т.нар. "трапец" - трапецовидна рамка пред пилота, която като преместиш настрани, делтата завива в обратна посока; като го придърпаш към себе си - навежда нос и се ускорява, а като го изнесеш напред - вдига нос и забавя скоростта. Като цяло е най-опасното средство за летене (значително по-труден за управление от парапланерите, парашутите и мотоделтапланерите), така че полети с него като правило не се предлагат на клиенти. Затова се учудих как сте се возила на делтапланер, излитащ край пътя.

# 34
Да кажа на някого че го обичам. Винаги си плащам скъпо за това и трябва евентуално да се науча, че не си струва.

И това го разбирам. Любовта е като нож, ако не го ползваш внимателно, може да се порежеш.
И аз съм се порязвала така, но заради няколко драскотини, не си струва да се отказваш.

# 35
Аз с “обичам те” изобщо не съм пестелива. И без това обичам толкова малко хора, остава и да не им го казвам често!

# 36
Животът ми е пъзел от смахнати неща.
Няма най.
Всеки ден дебне нещо ново.

# 37
Най-смахнатото от всичките няма как да споделя, понеже не обичам да разкривам лични неща във форума. То е като да не можеш да плуваш , да скочиш в дълбокото, да оцелееш и да се покажеш над водата.

# 38
  • В страната на мечтите.
Да ям кюфтета от битака в Джулюница, защото там никога не можеш да си сигурен, че няма да ти е последното ядене в живота, от едната страна на скарата продават препарати от турция и локум, а от другата живи кокошки и малки папагалчета Joy Това е полу на шега, защото по принцип не съм по екстремните преживявания и предпочитам да живея по план график, за да съм сигурна че всичко е предвидено.

# 39
Чак ме хвана срам, че съм толкова неимпулсивна и скучна, а и доста страхлива Grinning  Всичко при мен е премислено, огледано от всички страни с плюс и минус. А лошото е, че вярвам, че импулсивните неща са най-трайни и сладки.
Това лято се събудих една сутрин и реших, че е крайно време да изляза от зоната ми на комфорт и да направя нещо, от което ме е страх. И ето ме, на дърти години решавам листовки.

# 40
Това лято се събудих една сутрин и реших, че е крайно време да изляза от зоната ми на комфорт и да направя нещо, от което ме е страх. И ето ме, на дърти години решавам листовки.
Най-важното, което трябва да знаеш за шофьорския курс е, че докато не вземеш книжка, ти не носиш абсолютно никаква отговорност за всяко ПТП, което предизвикаш. Така че - педала до метала и гази смело всяка кифла, пресичаща със забит в телефона нос, ако инструкторът не се усети да скочи на спирачката Joy

# 41
Най-важното, което трябва да знаеш за шофьорския курс е, че докато не вземеш книжка, ти не носиш абсолютно никаква отговорност за всяко ПТП, което предизвикаш. Така че - педала до метала и гази смело всяка кифла, пресичаща със забит в телефона нос, ако инструкторът не се усети да скочи на спирачката Joy
Мдааа явно като гледат в телефона до де пресичат, не ги лови физиката.
Имат магнитен щит Simple Smile ахаххахахахах и ни кола го лови ни рейс.

# 42
Ако пресичат на зелено, би трябвало. Ама божа работа!

# 43
  • Mediterraneo
Импулсивно си режа косата или я боядисвам в смахнати цветове. Ставам сутринта и просто искам къса коса, минавам с машинката, толкова импулсивна мога да бъда с косата си.
Импулсивно се вързах на акъла на ММ и платих една почивка на Карибите в момент, когато хич не беше времето за нея. Но пък ще ни е спомен за цял живот. Пак импулсивно подписах сделката за кола, за която мечтаех дълго време, но пак по инициатива на ММ. Което следва да каже, че в нашето семейство той е коравата тиква с импулсивните действия.

# 44
  • Countryside
Импулсивно осинових бебе коте от улицата, което беше изхвърлено в кашон и мяучеше жално. Просто ми беше ясно, че ако не го взема, едва ли щеше да оживее. Обаче се оказа жилаво коте и си живя почти 20г завалийчето.

Общи условия

Активация на акаунт