Кое е най-смахнатото нещо, което сте правили импулсивно?

• 10 399
  • 117
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм с абсолютно права коса. И аз от няколко години имам уплах от фризьор Grinning на моята коса всяка грешка личи. Не бях стъпвала дълго, и по коронено време намерих клипчета и започнах да се подстригвам сама. Много ми се иска да отида на фризьор, но не смея вече. Последния път след фризьорка, при това препоръчана, косата беше с различна дължина от двете страни Rolling Eyes

# 61
Моя мечта е да мога да се подстригвам сама. Много се възхищавам на онези, които го могат
Мразя да ходя на фризьор.

# 62
  • Sofia
И аз от 5год.сама се подстригвам.
С чуплива,гъста и малко под раменете коса съм,средна дължина.Не понасям по-дълга.Бързо расте и често я подрязвам.
Преди това ходех 1-2 пъти годишно,но все нещо не ми допадаше как ме правят.

# 63
  • София
Ето накратко моята подстрижка - ако някой се носи така, много е лесно и няма шанс да се обърка. Има много видеа в тубата, човек може да се научи. 

# 64
  • София, Лагера
Купихме си апартамент за една седмица от прочитане на офертата до подписване. И то без да сме търсили - видяхме, харесахме, поискахме среща, получихме оферта, на следващия ден подписахме. Това води ли се импулсивно?
И аз така. Дори нямах парите. Взех на заем за първоначална вноска, изтеглих кредит за остатъка за нула време. Просто се влюбих в локацията и гледката.
5 години по-късно се оказа, че е било супер сделка. (не живея там, взех го за сина ми)

Иначе съвсем импулсивно заминавам сама за някакви ласт минът странни дестинации (Намибия, Индия, Киргизстан) но това ми е присъщо, така че не го считам за авантюристично.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 19:46 от Ноеми

# 65
  • Между гори и планини
Аз за 30 минути купих къща, не ми се хвалете за седмица 😂
Вярно, дълго следих имотния пазар, но съвсем случайно попитахме за имоти в последния ден на почивката си. В първата къща в която влязохме си казахме, че отговаря на всички условия - цена, място, големина. Освен това беше след пълен ремонт и с чисто ново обзавеждане. Реално се събухме и влязохме. Точно 5 минути обсъдихме с мъжа ми. И си стиснахме ръцете със собственика. След 30 минути бяхме при нотариуса и в банката. След 2 седмици се изнесохме от Варна и заживяха в балкана.

# 66
Ох, аз ако направя нещо импулсивно, после винаги съжалявам. Завиждам ви благородно!

# 67
Не всички смахнати, импулсивни постъпки завършват добре и стават за разказване. Като си импулсивен ти се случват и такива, от които те е срам.

Например, като много млада ми се е случвало да се качвам в кола на млад мъж, с който съм се запознала само преди час.

В момента, в който автоматичното заключване на вратите щракна, осъзнах колко е тъпо. Как можеше да се окажа жертва на трафик или донор на органи. Явно Бог бди над мен, защото просто пих кафе с момчето, без да ми се случи нищо лошо. Но определено можеше да вляза в черните хроники.

# 68
  • Пловдив
В момента, в който автоматичното заключване на вратите щракна, осъзнах колко е тъпо. Как можеше да се окажа жертва на трафик или донор на органи. Явно Бог бди над мен, защото просто пих кафе с момчето, без да ми се случи нищо лошо. Но определено можеше да вляза в черните хроники.
Всяка от нас има такива ситуации като млада. Истината е, че повечето мъже не са хищници и в крайна сметка нищо травматично не се е случило. Е, някои нямат късмет.

# 69
  • Между гори и планини
Аз не съм имала такава ситуация. Винаги съм била много дръпната в това отношение, вярвах че съм грозничка и за това никой не ме ухажва. А просто си бях дръпнат борсук и рядко някой ми е правил впечатление, че да отида и на кафе с него. А в колата на непознат никога не съм се качвала.

# 70
И това с къщата не е смахнато и импулсивно, а точна и бърза преценка. Вземане на бързи решения и претегляне на ползи и недостатъци. Все страхотни качества.

# 71
Аз като се сетя какви глупости сме правили с една приятелка, чак тръпки ме побиват. Господ ни е пазил.

# 72
Да пия Бейлис със туршия. Аре чиъррррз!

# 73
  • Пловдив
Да пия Бейлис със туршия. Аре чиъррррз!
Хм, може да си сипя един Бейлис, ама без туршия.

# 74
Ето накратко моята подстрижка - ако някой се носи така, много е лесно и няма шанс да се обърка. Има много видеа в тубата, човек може да се научи. 

Понеже не действам сама с косата си... Къде в София мога да се подстрижа така?

Общи условия

Активация на акаунт