Кое е най-смахнатото нещо, което сте правили импулсивно?

• 10 397
  • 117
  •   1
Отговори
# 75
Например, като много млада ми се е случвало да се качвам в кола на млад мъж, с който съм се запознала само преди час.
В момента, в който автоматичното заключване на вратите щракна, осъзнах колко е тъпо. Как можеше да се окажа жертва на трафик или донор на органи. Явно Бог бди над мен, защото просто пих кафе с момчето, без да ми се случи нищо лошо. Но определено можеше да вляза в черните хроники.

Това само възрастен може да си го помисли Simple Smile
Ако младите си го мислеха, стопът просто нямаше да съществува.
Имала съм безчет такива ситуации. Включително съм хващала на градски стоп коли, които ми харесват, за да не мръзна по спирките. Правила съм си срещи в чужбина с мъже, които почти не познавам (с последния сме заедно от 18 години).
Плюя в пазва дъщеря ми да не е такава, тя засега върви доста по-параноична.
Ама аз съм била млада през 90-те все пак...

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 22:38 от Параход

# 76
Бях на летен езиков обмен в чужбина. След една разходка с колежка от обмена стояхме на една спирка и се чудехме какво да правим. И 2те бяхме скъсали с гаджета преди да заминем за Словакия и малко ни беше кофти. на спирката седмаха 2 местни момчета и  просто ни хрумна да ги птаме дали не искат на дискотека да отидем. малко странно ни изгледаха, но се съгласиха ... бяхме на дискотека, после на разходка в центъра, отидохме на Братиславския храд и пичовете ни вкараха нелегално. Пихме шампанксо докато гледахме града. беше хубаво. после се замислихме, какво можеше да стане, ако бяхме попаднали на криминални типажи.....................

# 77
  • По света и у нас
Ако само вършим правилното и обмисленото, няма да се случва нищо интересно.

# 78
Това ми напомни моя история.
На бригада съм и отивам в Ню Йорк. В Статуята на свободата ме заговаря един от охраната там, ама сама ли съм, как така, защо. Реших да се пошегувам и му казах като му свърши смяната, да дойде при мен и да ме разведе той из града. Разбрахме се в колко часа и къде да се чакаме, че аз бях без телефон.
Е, дойде човекът Heart Eyes Разходихме се заедно по много от забележителностите, стана ми личен фотограф на тях, а в 1 през нощта гледахме града от Импайър стейт билдинг. После ме изпрати до влака.
На другия ден пътувах обратно за България.
Има ли нужда да казвам, че след няколко целувки и предвид, че прилича на Вин Дизел хич не ми беше лесно да си тръгна Disappointed Relieved

Най-хубавите ми спомени от там Heart

# 79
Чудесна история!

# 80
  • София /Абсурдистан
Като изключим импулсивните покупки, май нищо друго значимо импулсивно не съм правила. Поне си ползвам придобивките.
Но пък моя близка, беше казала на техните, че отива на езиково училище с Англия, а отиде да се види с един младеж чак в Австралия, бяха се запознали в сайт за запознанства. За късмет попадна на свестни хора и нищо лоши не и се случи. Поставям се на мястото на родителите и и тръпки ме побиват.
Редактирам се - като дете избягах от детската градина през прозорците на пералното по време на следобедният сън. Скочих от първия етаж боса по пантофи и по пижама и пресичайки три оживени шосета отидох в работата на майка ми при нея. След като и мина уплахата, отнесох як пердах и наказания и в къщи, и в градината. След време избягах още два пъти, ей така, за спорта, после ми мина страстта към бягствата. Била съм на 4г-5г. по време на бягствата.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 21:30 от The Iron Lady

# 81
Леле, това за градината е ужасно. Косата ми настръхна няколко пъти.

# 82
Мъф, аз съм ходила в Бургас на кафе (от Пловдив), с ММ бяхме гаджета още, тамън бях взела книжка... А майка ми знае, че съм на изпит (1 курс)... Само дето аз изпитите ги освобождавах предварително 80% и беж нанякъде .. иначе имах вечерен час 21, че и женени като бяхме 🙄🙄🙄 (мммм това от 18 до 24г, преди това дума да не се издума за нещо след 18 🤣🤣🤣... Оцелях някак 😁)
Та импровизиета съм имала подобни от 6 клас 😊

# 83
Как така женени и с вечерен час?

# 84
Как така женени и с вечерен час?
Ем така 😊 На майтап, насериозно...

# 85
  • Mediterraneo
Ама кой ти го поставяше, баща ти или мъжът ти? Че ако е баща ти, наистина ми е трудно да си го представя.

# 86
Като тийнейджърка си хванах автобуса и отидох до далечен град за първи път, само за да спя с момче, с което се бях запознала в гепиме и си пишехме в скайп. Grinning По същия начин съм излизала посред нощ в моя град.
Апартамент си купих заедно със съпруга ми след първия оглед, като в същия ден на огледа го капарирахме. Но тук уточнявам, че много добре познавам местоположението и беше желаното.

# 87
  • Между гори и планини
Не ви знам смахнати ли сте, луди ли сте, смели ли сте...🤪
Аз имам много силен инстинкт за самосъхранение, с една дума - пъзла съм и такива неща дори не са ми идвали наум.

# 88
Защо имаш потребност да ни дефинираш? Също един си на 17, друг на 40, на 50...
Някои от нас са рискови играчи, други имат momentary lapse of reason...
Оцелели сме за да пишем и сме различни, това е прекрасно.

# 89
  • Пловдив
Е, някак сме оцелели.

И тук не говорим за настина екстреми - парапланеризъм, делтапланеризъм, скокове с парашут, бейс джъмпинг, разни фрий катерения, алпинизъм без осигуряване, разни Анапурна, Еверест, К2 и прочие.

Общи условия

Активация на акаунт