Лотария "Зелена карта" 2026

• 28 212
  • 402
  •   1
Отговори
# 150
Покани вече не искат. Плащат такса за интервю.
Подават заявлението. Назначават дата за интервю.

quote author=Dimitrova891 link=topic=1698261.msg49611478#msg49611478 date=1744874244]
Благодаря на всички за съветите и опита, които споделяте. А как стои въпроса с поканите на баби/дядовци? Или те просто отиват в посолството за туристическа виза и по този начин идват при нас?
[/quote]

# 151
Няма как с малки деца да се тръгне без лекарства-от личен опит го казвам..Бях взела един куп лекарства и никъде не са ни правили проблем,но летим само с луфтханза и търкиш..не използвам нискобюджетни компании,защото винаги създават проблеми,а през Лондон не искам да ми се налага да пътувам,защото имам приятели,които имат много лоши спомени от там.Лично от тук имаше някакъв проблем,когато са издавали визата на моето дете  и при първото кацане я провериха много обстойно,след което и се наложи в Сащ да ходим да и взимат пръстови отпечатъци,за да и издадат зелената карта,която чакахме 6 месеца..

# 152
  • Варна
Здравейте отново, има ли някой, който е готов да съдейства с адрес, който мога да посоча в DS-260 формуляра за изпращането на Зелената карта, при евентуално изтегляне и успешно интервю, разбира се ще си заплатя ако е нужно. (Няма да бъде ангажиран с абсолютно нищо друго съответния човек.)

Наясно съм, че шанса да бъда изтеглен е малък, но ми се иска да съм готов и възможно най-бързо да попълня формуляра, за да получа малък номер и да имам по-голям шанс за интервю.

# 153
  • Down south
Интервюто не зависи от това, колко бързо ще попълниш формите и дали ще имаш адрес.
Ще имаш номер и на база на него ще ти бъде назначено интервю.

Явно утре излизат резултатите.
Тъкмо го видях

# 154
  • Варна
Интервюто не зависи от това, колко бързо ще попълниш формите и дали ще имаш адрес.
Ще имаш номер и на база на него ще ти бъде назначено интервю.

Явно утре излизат резултатите.
Тъкмо го видях

Разбирам, тоест дали ще попълня DS-260 след като излязат резултатите (евентуално ако съм селектиран) или след 1 седмица няма никакво значение в случая?

# 155
  • Down south
Или след един месец, няма значение. Всичко е на база номер, под който си изтеглен. Ще имаш време даже да се ожениш или разведеш, според ситуацията.

# 156
  • Варна
Или след един месец, няма значение. Всичко е на база номер, под който си изтеглен. Ще имаш време даже да се ожениш или разведеш, според ситуацията.

Благодаря много за разяснението!

# 157
  • София
Разбрах, че щели да въвеждат такса 250$ за участие в лотарията. Дано не е истина.

# 158
Разбрах, че щели да въвеждат такса 250$ за участие в лотарията. Дано не е истина.

И защо пък това да е лошо? Тъкмо ще отсеят несериозните от другите.

# 159
  • Down south
Загчетох се в коментиращите,  голяма част молят Aлах да им помогне да бъдат сред изтеглените.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 03:27 от Daylily

# 160
Здравейте отново, има ли някой, който е готов да съдейства с адрес, който мога да посоча в DS-260 формуляра за изпращането на Зелената карта, при евентуално изтегляне и успешно интервю, разбира се ще си заплатя ако е нужно. (Няма да бъде ангажиран с абсолютно нищо друго съответния човек.)

Наясно съм, че шанса да бъда изтеглен е малък, но ми се иска да съм готов и възможно най-бързо да попълня формуляра, за да получа малък номер и да имам по-голям шанс за интервю.
Харесвам ентусиазма.

Ако те изтеглят, драсни на лично. Имаш адрес от мен.

# 161

И защо пък това да е лошо? Тъкмо ще отсеят несериозните от другите.
И аз съм на това мнение  , много хора играят в лотарията ей така "за спорта".

# 162
Добро утро от мен! Има няма един час, и някой ще се радва, друг ще е тъжен.Успех на всички от New Jersey!

# 163
Успех на всички след малко !

# 164
  • Варна
"HAS NOT BEEN SELECTED" - за втора година. Живот и здраве, за догодина пак ще пробвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт