Пазаруване в НМ - тема 68

• 47 000
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Аз не го виждам, по принцип и 1 продукт да има в кошницата, пак пише "общо" (току-що проверих).

# 316

Момичета и момчета, миналата година виждам, че имам имейл още средата на декември за достъп до зимното намаление. Някой има ли спомен дали наистина го пускат преди Коледа?
И аз чакам зимного намаление. Цените миналата година бяха много по- ниски от тези на  черния петък.

# 317
  • София

Момичета и момчета, миналата година виждам, че имам имейл още средата на декември за достъп до зимното намаление. Някой има ли спомен дали наистина го пускат преди Коледа?
И аз чакам зимного намаление. Цените миналата година бяха много по- ниски от тези на  черния петък.

А кога се очаква да е то?

# 318
Да, имаше добри попадения около Коледа, но не ми се рискуваше да закъснеят подаръците. Сега поръчах за доста хора и се надявам до 20-ти да пристигне всичко Grinning

# 319

И аз го чакам с нетърпение, но нещо го бавят сякаш

# 320
Според мен ще е тези дни във физическите магазини

# 321
  • Пазарджик
Според мен ще е тези дни във физическите магазини
Миналата година е започнало около 13.12 и предполагам, че и тази година ще е така.

# 322
Започват намаленията и във физическите магазини. На Витошка само дамското беше с червени етикети.

# 323
Да, снощи и в мола имаше намаления с червени етикети на дамското на доста неща.

# 324
Да, снощи и в мола имаше намаления с червени етикети на дамското на доста неща.

В кой мол в София?

# 325
Mall Sofia, на Стамболийски

# 326
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0751471114.html бях писала, че хванах номер от този кариран панталон - цигара, взе, че ми пасна, леко свободен ми идва, но долен номер можеше да ми опъва джобовете.
В момента има бройка 36 размер

# 327
Много са хубави всички панталони от тази серия. Имам 4 цвята.   

# 328
Знае ли някой защо ми изчезнаха точките от лоялната програма, тези от картата?

# 329
  • София
Знае ли някой защо ми изчезнаха точките от лоялната програма, тези от картата?
Членството се подновява всяка година. Стане ли 1 година, точките се зануляват. Ако си стигнала плюс ниво, оставаш още една година плюс ниво. Малко преди да занулят точките, изпращат имейл с предупреждение. Така ако остават малко точки до достигане до плюс ниво или ваучер за 5 лв, можеш да поръчаш нещо и да се възползваш от тях.

Общи условия

Активация на акаунт