Пазаруване в НМ - тема 68

• 47 011
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Ако са приложени два кода от еко ваучери ще отчете само един. Винаги е било така. Една отстъпка важи за един артикул.

# 301
Ако са приложени два кода от еко ваучери ще отчете само един. Винаги е било така. Една отстъпка важи за един артикул.

Пазарувам от години от H&M. Сега си прегледах старите поръчки. Приемат и ДВАТА кода за ЕДИН артикул. Преди една година беше така. Ако нещо са променили, редно е да го напишат.

# 302
Никога не са ми приемали два еднакви кода за отстъпка. Ваучер от 5 лева и 10% от рециклирани дрехи да, но два пъти по 5 лева или два пъти по 10% не.

# 303
Проблемът е, че те приемат двата кода, а намаляват сумата само с единия код. Единият ваучер отива "на кино".

Обадиха ми се по телефона от H&M. От няколко месеца ( от кога точно дамата не знае)е така - един код за един артикул (не е сигурна къде е отразено това). Относно това, че единия ваучер изгаря, тя каза, че ще се обади на  съпорта да оправят проблема.

Останах с впечатление, че дамата не беше много осведомена.

# 304
  • София
И аз го направих тоя номер, но като видях, че не стана просто премахнах единият код.

# 305
Аз не направих поръчката. Проблемът трябва да се изясни и  да има написани точни и ясни правила.

# 306
Два кода от дрехи в една поръчка не може. Ако е могло, било е бъг. Аз никога не съм могла, но някои са писали, че е ставало. Не мисля, че има нещо за изясняване.

# 307
А да цитирате къде е написано, че не може.

Или аз трябва по телепатия да знам.

Два кода от дрехи в една поръчка не може. Ако е могло, било е бъг. Аз никога не съм могла, но някои са писали, че е ставало. Не мисля, че има нещо за изясняване.

# 308
Няма нужда да цитирам, пробвано е много пъти. Не става при мен.
А сигурно го пише на 1 страница, нямам време да търся.

# 309
  • София
Предвид, че пишете в тема, в която това многократно е коментирано от край време, наистина не разбирам разочарованието и изненадата Ви. Достатъчно е да пуснете една търсачка, ако случайно сте го пропуснали. Според мен си е съвсем в реда на нещата, но Ви пожелавам успех с борбата за справедливост.

Момичета и момчета, миналата година виждам, че имам имейл още средата на декември за достъп до зимното намаление. Някой има ли спомен дали наистина го пускат преди Коледа?

# 310
В сайта на H&M не е написано как и по колко се ползват кодове и ваучери. Не всички пазаруващи от сайта влизат по форуми. Това имам предвид като написах за ясни правила.

Спирам да коментирам темата.

# 311
  • Пловдив
Проблемът трябва да се изясни и  да има написани точни и ясни правила.
Проблем виждаш само ти.

На ваучера има линк, прочети си да се успокоиш Wink.

# 312
Тя има два артикула...обаче.
Един ваучер лови на един артикул.
Значи няма проблем втория ваучер да хване на другия артикул.

Не е ясно написано, че за една поръчка лови само един ваучер.

# 313
  • Пловдив
Аз не видях някъде да пише, че става въпрос за 2 артикула.
Ако е така да пусне 2 поръчки.

# 314
Вижда се на скрийншота на кошницата.

Общи условия

Активация на акаунт