Пазаруване в НМ - тема 68

• 46 873
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Пристигна ми пратката от намалението. Всичко ми е огромно, много ме е яд! А си взех номерата, които нося по принцип. С тази овърсайз мода нищо не мога да нацеля. Даже роклята ХS е огромна.

# 91
В the Mall имаше един ден от миналата седмица, в който върнах дрехи, но нямаха хартиени ваучери, а приложението за сканиране не работеше. Имаше оставени доста торби, предложиха ми да я оставя и да ми запишат телефона, и името, и да ми звъннат, щом се оправи системата или имат налични ваучери. Звъннаха ми наистина след 2 часа, но аз не отидох в същия ден, а на следващия. Друг служител беше на касата и ми каза, че имам записани 2 ваучера. Вероятно като компенсация. Аз си казах, че съм върнала 1 торба, но момчето ме попита дали ги искам и двата. Ама как да не ги искам, ще си ги ползвам с удоволствие. В последно време и моите покупки са редуцирани - дънки и рокли  от ХМ нося, ако уцеля "моите".

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 16:40 от UnaDesconocida

# 92
  • Mostly in my mind
Мона,то личи, че всичко е оувърсайз

# 93
  • Варна
Защо всеки път като свърши намалението аз си харесвам по нещо? Simple Smile
От последното нищо не си взех, сега вече чакам следващото намаление Rolling Eyes

# 94
  • София
момичета, някой купувал ли е този панталон със стесняващи се крачоли:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1239165005.html
Аз взех от другия модел черния, като беше намален на 17,99 моя номер, но беше умален и го дадох на колежка. Та сега се чудя на този, но нищо не пише дали и той е умален или не.

# 95
На някой случвало ли се е? При пълна номерация от въпросното клинче са написали, че не може да бъде изпратено. Изгоря ми и талон за 10%, защото изтичаше и го използвах за клина.

# 96
  • София
Може би ще ти възстановят 10-те %. Наскоро поръчах последна бройка на един сутиен, за който използвах 5 лв. Нямало го и ми отказаха поръчката. Възстановиха ми 5-те лева с по-дълъг срок (около 20 дни повече)

Загледах се по-внимателно в сметката ти. Всъщност са приспаднали намалението, но са 10% за отказания клин, а не за дрешката, която са изпратили. Simple Smile 40 ст. по-малка отстъпка. Simple Smile

# 97
Пиши им и си ги искай.

# 98
Отстъпката ще я преживея, но ме дразни, че номерацията е пълна, а не са ми изпратили клина. Идеята е да си е комплектче. Мисля да го поръчам отново. Blush

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 14:57 от Bobby®

# 99
Добро утро! За Пловдив - правилно ли си спомням, че могат да се върнат дрехи, закупени онлайн, само в магазина в мол Пловдив (освен по куриер)?

# 100
На някои неща в любими видях, че има 20,30 или 40% намаление. Предполагам над определена сума, но още няма банер.

# 101
Добро утро! За Пловдив - правилно ли си спомням, че могат да се върнат дрехи, закупени онлайн, само в магазина в мол Пловдив (освен по куриер)?
Ако е така, ще е много странно, защото в София не можеш да върнеш нещата в никой магазин, ако са от онлайн поръчка. Само с куриер можеш.

# 102
Не може връщане в магазин на онлайн поръчки. Независимо откъде са получени. Връщането е само през Еконт.

# 103
Може, но не на касата в магазина. Имат "кутии" за връщане на онлайн поръчки, не знам дали във всички обекти. В Пловдив МОЛ Плаза мисля, че също съм виждала.

# 104
Не може връщане в магазин на онлайн поръчки. Независимо откъде са получени. Връщането е само през Еконт.

В нашия мол се връща, но не на касата, а на машините за пратки.
Аз мисля че съм я снимала тук в темата.
Има 2 копчета - за получаване на поръчка и за връщане на поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт