Кокичетата се показват над земята, а бебе СЕПТЕМВРИЙЧЕ в коремчето се мята!

• 12 794
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Добрютро и от мен девойки!

Боряна, много съжалявам мила... виждам, че си силна, браво и дано скоро си пак в отчетни! Hug

heureuse и аз благодаря за сайта, гледах ги тогава предаванията, но ми е приятно да ги изгледам пак и сега.

Варненки, много сте сладки! Hug

Предлагам ви един интересен сайт ( който Инчето може да добави и в първия пост според мен Thinking) за тези, които все още не го знаят.

Хубав ден ви желая момичета! Grinning

# 76
ние сме вече 14-та седмица и термина ни е на 13.9:)))

# 77
Здравейте, майчета!

Първо , ДОБРЕ ДОШЛИ на новите мами. Лека и безпроблемна бременност.

Много съжалявам за мамите, загубили бебчетата си. Сигурно е много страшно това. Дано се оправят скоро и да са в редиците на бременните възможно най-бързо.

А при мен животът е просто прекрасен. Нощем не спя, защото Димана е в някъкъв период на будуване. Но за това пък сутрин се буди в 7 и дори преди това. През деня постоянно ми е лошо. Като ям ми е лошо, като не ям - пак. Приказен живот. Иде ми да хвана гората. Ама няма гори наблизо.

И току що установих, че трябва да хващам прахосмукачката, че бисквитата, която би трябвало да е в на щерка ми устата, е на пода. Стъпкана.

Днес съм на консултация. Да видя какво ще ми правят.

Хайде дописане.

# 78
  • морето и сините вълни :)
добрююютрооо wavey wavey
Ко си прайкате бе мацки-айде стана обед а вие нищо не сте писали newsm53
Гретхен-много гадно найстина че ти е лошо постоянно.Ама каква гора ще хващаш бе я найстина по добрия вариант е да хващаш прахосмукачката newsm79
Охх аз днес поне се наспах до малко по до късно,ч3е квот взех да се будя в 7 миналата седмица ,целия ден се прозявах само smile3507
ние сме вече 14-та седмица и термина ни е на 13.9:)))
--ммм това е невъзможно да си 14-та седмица.Но все пак добре дошла  при нас.Дай малко повече инфо де.Ти хептен накратичко се представи newsm47

Гретхен ,чакаме резултатът от прегледа-да не забравиш да се отчетеш atwork
цунки,гунки  от мен  love001

# 79
  • София,
Здравейте драги ми тумбелунковци,

Добре дошли нови бременеещи мами! Да са ви честити тумбачетата, много да ви слушат и много да ви радват!!! Рени - имаме си един страхотен модератор, ама за да те запише трябва да знае нещо повече за теб - така че слушаме те всички с голямо нетърпение!!!!

Честито бебешко усещение на Ани Бани - дано и ние скоро така.....

Много съжалявам за Борянка - ще ни липсваш мила - идвай от време на време!!!! Хубаво е че така приемаш нещата - по-лесно ще ти е!

Варненки - ама голями клю клю сте бреееее, ама сте и симпатяги - надявам се, че като дойда лятото на морето (естествено стига всичко да е ОК и да мога да пътувам) да можем да се видим!!!!

Мамита аз да си питам за кой ли път вече, но ще си питам докато някой не ми отговори - НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЕЩО ОТНОСНО "КЕЛП" -а!

Аз нещо днес съм в едно такова никакво настроение - та съм в очакване да се оправи!!!

Това е мамита - приятна седмица ви желая от все сърце!!!

Целуфффффки

# 80
Добро утро,  мамчета!
Уф, исках с разписването си в тази темичка да ни пожелая да няма повече мами, които да се разпишат с лоша новина, а то какво стана. Боряна, толкова съжалявам, мила! Пожелавам ти бързо, бързо да се възстановиш и да се похвалиш отново! Наминавай към нас все пак!

Варненки, опасни сте бе момичета! Ето така стават най-хубавите неща - спонатнно! Браво на вас, супер сте:)

Аз, нямам с какво ново да се похваля или оплача, поне до 19-ти март, когато сме на преглед. Радвам се, че много мами са си избрали Тина Киркова, чувам само добри отзиви за нея, както и за повечето лекари. Аз да си призная, все повече се замислям за това раждане във вода (дай боже всичко да е наред)!

Аз също като някои от вас момичета, страдам от ужасно главоболие тези дни. Май времето, хормоните и ниското кръвно зле ни се отразяват. На мен също ми дадоха само Парацетамол да пия, ама то се тая. Нищо не помага. Вчера цял ден съм лежала на тъмно и съм прекарала целия ден в спане. Ужас, толкоз зле не се бях чувствала от началото на бременността си.

П.С. Да не забравя да поздравя Ина за страхотната темичка.
Инче, аз отдавна се каня, ама все забравям да ти кажа - моята рода (по линия на мъжа ми са от Кърждали), в Байкал живеят. Април месец сигурно ще ходим натам, ако искаш можем да пием по едно безкофеиново кафе с тортичка някъде там Hug

Хайде, целувки и от мен

# 81
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Здравейте, момичета! Лека седмица желая на всички ви и чакам неделята с нетърпение, за да се видим с поне част от вас! Hug

boryana_n, много съжалявам за случилото се! Виждам, че не си паднала духом и много се радвам затова! Вярвам, че съвсем скоро ще ни се похвалиш пак с две чертички!!! Hug Hug Hug

Анири, ще използавм твоите картинки, 10х a lot Май намираме с Бенич в твое лице достоен заместник Hug По-нататък ще караме на ротационен принцип  Peace

С най-голямо удоволствие! Като решиш да си отдъхнеш, съм насреща - подала съм си вече заявката! Wink

Ние с мъжа ми най-сетне казахме на свекърите за бебчо - голяма радост, голямо чудо - правиха купон до ранни зори по повод новината за бъдещия внук. Laughing Вчера пък ходихме до АИКО и си харесахме креватче за бебо - знам, че много сме подранили, но аз обичам така да обикалям и да си заплювам предварително това-онова. Сега се ровя из форума за колички... Ако има и друга луда като мен, може да обменяме инфо. Wink

Beni4, мила, аз не знам и малкото, което ти знаеш за този КЕЛП, та вземи ме светни за какво става въпрос. Wink

Много се радвам за срещата на варненки - сега отивам да се любувам на снимките ви! Laughing

# 82
Предложения за темичка:

На опашка никоя от нас вече не чака - вижда се вече тумбака!

# 83
Предложения за темичка:

На опашка никоя от нас вече не чака - вижда се вече тумбака!

Мишоче..... как не чакаме, бре  Mr. Green Ако си на ЖК в Майчин дом си чекаш като поп секи път, че и + 2 часа отгоре  #Crazy
Ей, Борянка ... Sad съжалявам, мила .... моите най-искрени съболезнования, бъди силна, а и имаш 2 съкровища с теб, едното от които е голям бонбон  Mr. Green на аватара ти  Hug Стискам ти палци възможно най-скоро да ни се отчетеш и да ни зарадваш  Hug

Абе ко пайте ве, мами !? Зайчето си беше .... мммм....бижу, направо бижу  eat едно крехко месце, като пилешко  eat един вид като винен кебап, ама заешки.... лелееееее  Mr. Green и после като се погледнах вечерта  Embarassed едни баджаци съм отпрала, едно дупе  Flushed
И сига какво? Ше имам страхливо бебе  Shocked Ше се гоним сяка вечер в къщи да му обяснявам: Чеки бе, мило, аз съм майка ти  running Shocked
Друго..... риба пък сега .... ше се пули  smile3556 и ше требе да му четем мислите, че се е окъкало newsm78
Ами ако ям свинско Shocked Ко прайм  Sneaky
Стига бе ей  Mr. Green всякакво месце е за предпочитане за бременността  Mr. Green
За срещата ... айде в следващата ме пишете - зайци, пилци, жирафи .... кот ще да е, ама да съм с вас  Hug
Май още нещо щях да казвам, ама .....  newsm78

Целувки на всички  Hug

# 84
  • София,
Хей мацки, като си говорим за рибка, та да ви кажа една страхотна рецепта...

Бърза, лесна, много вкусна и хич не мирише къщата на риба!!!

Тъ..... взимата си рибка (филенце) праскате го в една тавичка, слатате малко водичка, и я намазвате с майонеза ( все едно си мажете хлебче) слагате отгоре, сол и черен пипер и ПЕЧЕТЕ!! Те това е! Който иска да я пробва ( е аз не мога да се меря с другите) но ми харесва че е бърза и не ми омирисва къщата....

Айде да ви понецелувам, че днес не съм целувала никой! Излезнах в 06:00 часа за работа и моите мъжове спяха!!!!

П.С. сетих се за едно заглавие, ама то ще е за по-нататък:
Ето го:
НИЙ СМЕ ВЕСЕЛИТЕ СЕПТЕМВРИЙКИ, ЧАКАЩИ СИ РОЖБИТЕ МЪНИНКИ!!!!

# 85
  • морето и сините вълни :)
katrin7 -муцка забрайх та бе да ти отговоря за гастрита Hug Hug
Ами нищо не прая седя си легнала и охкам и нервнича и изкарвам нервичките на мъжо #Cussing out #Crazy
Обаче аз разбрах от кво ме боли-понеже много люто плюскам.хапвам си люти чушки моля ви съ и от това станало така.И сега лютите чушки свършика че ще видим какво люто ще си измисля -ще ям на мъжо УШИТЕ Thinking Naughty
Нензм дали мога да ям люто ама сега стърашно много го тача-толкова вкусно не ми е било никога....

иии пак ги почнахте тез рецепти бе ooooh! ooooh! ooooh!Аз по принцип съм голяма ГОТВАЧКА-Това си ми е в кръвта просто.Ама си мълча за рецепти щотот ще трябва да ходите с лигавници на работа Mr. Green Mr. Green
Абе   БЕНИЧ-аз доколкото знам риба с яйца и майонеза не се ядат заедно.А ти такава рецепта даваш.ОЗАДАЧИ ме направо newsm78 newsm78
цунки .............  bouquet  bouquet

# 86
  • София
Борянка, много съжалявам за случилото се. Бързо възстановяване ти желая! Hug

И аз вече мога официално да се похваля, че усещам бебо - миналата седмица усетих като гъделичкане, все едно с крилца на пеперудка и така от няколко дни. Много е сладко. Heart Eyes Нямам търпение тумбака да ми стане голям и пак така да се "криви" Laughing.

Хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 87
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Как сте тази сутрин, опс, то вече станало обяд...  ooooh!

Борянка, съжалявам за случилото се с теб и ти стискам палци всичко оттук нататък да е наред и да имаш само радости!   bouquet

bazilisk, и аз мисля за естествено раждане след секцио, но както четох вече във форума някъде, лекарите не са много навите на такова нещо и не знам. Ще видим по-нататък как ще се развият нещата. С първото раждане имах 8 см разкритие без нито една болчица, лекарката ми вика, че съм имала контракции, ама аз нищо не усещах, и на този етап решиха, че ще е секцио, защото: тазът ми бил малък, бебето било с главата надолу, ама някак не съвсем както би трябвало, и накрая заради диоптрите, които имам, въпреки, че си носих изследвания от очен специалист, че мога да раждам естествено. На мен много не ми се струват релевантни тези доводи, ама нали уж лекарите били за това, за да преценяват и решават кое е най-доброто. Та вече не знам нищо...

# 88
  • София,
Окси - няма повече Ани Бани - просто е лесна и бърза, за това я пуснах!
А колкото до рибата, знам че не се яде с яйца, че даже и с кисело мляко, но само консервираната!!!!

Лек ден!

# 89
  • Sofia
....
А колкото до рибата, знам че не се яде с яйца, че даже и с кисело мляко, но само консервираната!!!!
..
И аз така зная .... и едно вкусно рибно предложение и от мен. Simple Smile

Анири и аз вече съм разгледала креватчета, колички и т.н  Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт