🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 148
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 840
  • Другата България
Че то и в ИВ 1/3 са кастнати от Фифо /официално/, 1/3 от Гого, и 1/3  от Тупарев.
Кое е странното в случая?
Не е ок, но не е прецедент.
Да не говорим, че всички останали се познават, защото тренират в едни и същи зали, при едни и същи хора, ходят на едни и същи състезания, турнири, всеки от бивши участници е препоръчал, обадил се, директно довел някой....за съжаление това се наложи като практика, и специално във формат като този пречи на развитието му в една или друга степен.

# 841
Сега гледам нататък. Биляна, Рената и Мая също били кастнати от Сами. Joy

Огромен автогол си вкараха Ники Николов и БТВ с това участие на Сами в Надкаст.

Значи около 8-9 човека покрай Сами, няма проблеми!

С изключение на четворката. Напълно нормално е. Н.Н. го е наел за кастинг асистент. Връзка между тези три образа помежду им няма. Даже са едни срещу други.
А от трите само Биляна играе с четворката. Но защо играе с тях е само въпрос на спекулации за момента.
Нека да изчакаме да минат и подкастите и участията им, за да си направим заключения.

# 842
  • България
Сами да търси глави, но да избира такива, които не се познават и не са зависими едни от други или не са прекарали 14 дни на море. Ултра тъпо е това, че Берке се явява подчинен на Секулички във формата. И въпреки това Н. Н. му гласува доверие и го праща и в НадкасТ, за да е пълна излагацията.

# 843
  • София
Дайте да не гадаем тук в темата коя е участничката, че много лесно се връзва 2 + 2, а наистина първо да си види договора, да не отнесе някоя глоба.
Аз чак сега изгледах няколко визитки, но част от хората наистина ми отне време да се сетя кои са, да не говорим, че още бъркам Виктор Гогов и пожарникаря.

# 844
O, пропуснала съм, че Монохондрия говори в женски род за себе си. Бях на път да изключа, че е мъж, заради факта, че влезе деликатно в темата, а не с рогата напред да ни се кара кого, защо и как не харесваме.
Мислех до понеделник да не мисля за Гривните, а сега любопитството ми се разпали. Но по-добре М. да си запази анонимността.

# 845
Здравейте, като участник във формата искам да попитам смятате ли, че образите ни в предаването кореспондират с реалните такива? И също според вас има ли смисъл да обясняваме конкретни ситуации, които са представени тенденциозно по различен начин с цел доизграждане на даден образ? Питам защото има доста от участниците, които страдат от това по мое наблюдение.
Не помня участник , който е излязъл, участвал е в някой подкаст и да ми е променил мнението за себе си в обратна посока. Най-често го затвърждава в едната посока или ако ми е бил безразличен/неутрален тръгва по към положителен. Няма толкова добри актьори, че да успеят да изиграят някой персонаж така, че да не се разбере , че е роля. Повечето, които се опитват, стават за смях обикновено, а примери бол. По-опитните зрители разпознават от километри фалшивите синхрони, заучените реплики, базовото поведение в стандартните ситуации и трудно могат да бъдат заблудени. А тези, които са по-крайни в участието си, просто са си такива и в живота, това не се учи за 2 дена в риалити. Просто в реалния свят не се налага да бъдат такива, защото могат да променят/избягат от обстоятелствата, така че краткият отговор ми е - да, до голяма степен в риалититата се вижда истинската същност на хората, без значение от монтажа. В живота просто могат да си позволят да го прикриват Wink .

# 846
Участникът не е труден за разгадаване по метода на изключването, но и аз смятам, че не е редно да се обсъжда тук.
Аз не виждам как ще направят така, че участниците да не се познават и предвид това колко ограничени са за кастингите (не трябва да са лица на друго предаване, не трябва да имат договор и т.н.), смятам, че е ненужно. Искам да гледам интересни образи и да ми стават ясни причините и следствията за ситуациите, засега се справят добре.

# 847
Сега гледам нататък. Биляна, Рената и Мая също били кастнати от Сами. Joy

Огромен автогол си вкараха Ники Николов и БТВ с това участие на Сами в Надкаст.

Значи около 8-9 човека покрай Сами, няма проблеми!

С изключение на четворката. Напълно нормално е. Н.Н. го е наел за кастинг асистент. Връзка между тези три образа помежду им няма. Даже са едни срещу други.
А от трите само Биляна играе с четворката. Но защо играе с тях е само въпрос на спекулации за момента.
Нека да изчакаме да минат и подкастите и участията им, за да си направим заключения.

То няма лошо да търсиш кастинг асистент, ама не този аститент да си слага братята, сестрите, колегите и подчинените SatisfiedSatisfied . Отделно Игрите затова и скоро ще умрат. Кастовете стават все по-слаби, участниците все по-безлични, защото просто повечето са спортисти, което автоматично прави 90% от тях уонъби герои, което е най-скучният образ за доста от зрителите. Дано тук не стане същото, ама догодина като нищо един цял лагер аверчета ще вкарат, че само 7-8 човека не стигат.

# 848
Сами с абсолютна гордост обяснява колко помагало да влезеш с хора, които познаваш. Това давало увереност.

Добре, сериозно. Тоя човек осъзнава ли, че...?

Не, всъщност е ясно, че не осъзнава, че това е ужасно, не трябва да се прави, вреди на шоуто и т.н.

А той го говори все едно е нещо напълно нормално и даже е хубаво.

С такова мислене ще са ни и такива риалититата. И ще са и толкова "риалити".

# 849
  • Другата България
Скрит текст:
Участникът не е труден за разгадаване по метода на изключването, но и аз смятам, че не е редно да се обсъжда тук.
Аз не виждам как ще направят така, че участниците да не се познават и предвид това колко ограничени са за кастингите (не трябва да са лица на друго предаване, не трябва да имат договор и т.н.), смятам, че е ненужно. Искам да гледам интересни образи и да ми стават ясни причините и следствията за ситуациите, засега се справят добре.
Именно.
И друго - кастингите са на няколко етапа.
И запознанствата започват още там - хора, които са били на първи етап и са се “забелязали“, машинално се търсят на втори, после на трети...участничката надявам се ще потвърди, защото аз не говоря “предполагайки“, това съм го чула от участници /за други формати говоря/.
Киро и Биляна така са се намерили, те не са се познавали предварително /това вече не съм сигурна, така аз разбрах от формата, от синхроните на Киро и някои от останалите/. После, идва полетът до Филипините, онези 4 часа JoyJoyJoy, в които също се завързват контакти, хотели...време да искаш, за коалиции и стратегии. Това вече е гледано в “Сървайвър“, знаеш.
Та, много е трудно да се избегнат предварителни познанства.
Но тук при “ние, четиримата“ става въпрос за нещо съвсем различно. Те са екип от години, много години.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 18:49 от Merri_An

# 850
  • България
Сами с абсолютна гордост обяснява колко помагало да влезеш с хора, които познаваш. Това давало увереност.

Добре, сериозно. Тоя човек осъзнава ли, че...?

Не, всъщност е ясно, че не осъзнава, че това е ужасно, не трябва да се прави, вреди на шоуто и т.н.

А той го говори все едно е нещо напълно нормално и даже е хубаво.

С такова мислене ще са ни и такива риалититата. И ще са и толкова "риалити".

Сами си беше слаб играч стратегически във фермата, там си опропасти образа като преспа с една участничка пред всички, а беше известно, че излиза с Мила, така че днешната издънка не ме изненада. Пълен минус е този самозванец.

# 851
Лелее, която и да е Монохондрия едва ли и се е разминал хейта. Аз не знам остана ли някоя ненахейтена. То си е голяма смелост да влезеш тук да четеш. Тя ще да е смела жена. Дали е сама тя от участниците; които четат тук. Чак ми става гадно някой път като си представя, че някой ще прочете разни мнения за себе си меко казано смущаващи.

# 852
ВладЕ и Бистра “ГА ДЖЕ ТА”
Много весело 😀

# 853
  • Варна
ВладЕ и Бистра “ГА ДЖЕ ТА”
Много весело 😀

Това пък от къде дойде?
Той е с Виктория от КнИ.

# 854
Само със стратегия не става, Сашо е добър пример за това. Сами не беше силен стратегически във "Фермата", но социално беше доста добър, доколкото си спомням. Какъвто беше и Шериф, преди да си направи харакири, предизвикан от обзелия го реваншизъм заради играта две срещу една на Рената и Ванеса срещу Марина. Сега.. ще си сърба попарата, не без помощта на Киро, между другото. След като едва не отпадна, Киро сви перките и започна да го играе подмолно и задкулисно. Но пък ясно видяхме какво може да го мотивира най-силно - храната. Grinning Той беше MVP от всичките играчи за храна.

Лагер 1 са ми много антипатични и много ми се искаше да паднат, за да видим устоите на "семейството".. и истинските лица на членовете му. Явно, обаче, ще гледаме претопяване на лагер 3 в другите. Или Киро и компания ще изгонят 4-ката (вече 3-ка) + 1 към лагер 3 с част от храната. Мимоландия ще се превърне в бермудски триъгълник, акумулиращ аутсайдери. Grinning
И само да си кажа, че банските на Берке направо ме убиват. Не мога да ги гледам.

От понеделник се чудя... Марина не можеше ли да си сипе повечко пясък в кофата, за да спечели време, преди да се отлепи от земята? И дали би се наказало, ако някой скрие парче от пъзела на опонента си? Публиката ще му каже, но можеш да спечелиш безценни секунди.

Общи условия

Активация на акаунт