🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 4 (06.10 - 13.10)

• 36 140
  • 1 003
  •   1
Отговори
# 900
.UFO.
звучите, като че ли се оправдавате защо сте вкарали хора, които се познават от преди кастингите. Ако не се оправдавате значи сте решили да правите това, което на вас ви харесва, а не на зрителите.
Като прочетох "групова динамика" и се сетих за Мимо и си го представих.

# 901
Коя е Монохондрия? Интелигентна, грамотна, изразява се добре, деликатна, премерена..с финес. Имаме ли такава?
Мима-Гарсия, известна ютюб рапърка и шампионка по културизъм.

# 902
Не разбирам, защо толкова ви дрази спасяването. Мен не. Не знам как добре да се аргументирам, но изгоненият може да го спаси, така или иначе, който и да е от останаите, даже някой богат.
Това, че сега така се получи, че вече 3 пъти се разменят гривни, е каръшка ситуация. А може и да не е каръшка, то тези на елиминация са си обмислили сериозно искат ли да си ходят.

# 903
Коя е Монохондрия? Интелигентна, грамотна, изразява се добре, деликатна, премерена..с финес. Имаме ли такава?
Мима-Гарсия, известна ютюб рапърка и шампионка по културизъм.
Мне. Мимо си е девствен гей. Точка.

# 904
Мима-Гарсия, известна ютюб рапърка и шампионка по култиризъм.

А, сега де...🤨🧐🫣

# 905
Не разбирам, защо толкова ви дрази спасяването. Мен не. Не знам как добре да се аргументирам, но изгоненият може да го спаси, така или иначе, който и да е от останаите, даже някой богат.
Това, че сега така се получи, че вече 3 пъти се разменят гривни, е каръшка ситуация. А може и да не е каръшка, то тези на елиминация са си обмислили сериозно искат ли да си ходят.

Ами то това е взето от оригиналният формат.
Само предположение е - има неща при закупуването на правата на разни формати, които се променят, защото може да се променят. Но има и неща, които не можеш да промениш освен ако не се договориш специално с компанията, която притежава и разпространява правата.
Мисля че това е част от играта, която не може да се промени.

# 906
  • София
Или пък са получили "по-добра оферта" JoyJoyJoy

Не точно, в оригиналния формат губиш гривните си на битката и после молиш някой да се откаже и евентуално да ти даде на теб (което ставаше веднъж на 100 години). И те си нямат златогривни, допълнителни гривни и прочие. Докато при нас как все "каръшки" се случи все спасения от златогривния да реши така за секунди да се откаже след като получи гривна: ми как един не каза преди това: "Виж какво не я давай на мен, защото съм решил да си ходя". Веднъж да се случи, иди-доди, два пъти може да се приеме за съвпадение, ама три пъти за 4 седмици и то точно се спасяват "интересните" хора, вече идва в повече. Колко ли още пъти ще гледаме същото упражнение?
А някой дали се е запитвал във фаза 2 за чий ще бъде тази "златна гривна", като свършат допълнителните гривни за раздаване?

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 22:24 от dido2k

# 907
Спасяването не го намирам за дразнещо, дори напротив, вкарва още малко интрига, защото се оказваш вместо отървал се от потенциален враг с върнал се такъв, който дори може да се озлоби.

Единственото нещо, което искрено не ми хареса е това включване в играта за храна в последния момент. Беше прекалено явно и не мога да видя каква е предполагаемата полза от разпада на лагер три, защото до момента именно неговото наличие вкарваше някаква интрига.

Вярвам, че всички сме тук, за да коментираме и изразяваме мнение, включително и да си защитаваме позицията. Просто би било положително, ако възприемаме позициите си като такива, а не като факти и да си вменяваме впечатления едни на други.

# 908
.UFO.
звучите, като че ли се оправдавате защо сте вкарали хора, които се познават от преди кастингите. Ако не се оправдавате значи сте решили да правите това, което на вас ви харесва, а не на зрителите.

Няма продукция която да прави предаване за себе си. Винаги се мисли първо за зрителя, защото за добро или зло накрая се гледат едни рейтинги, които оценяват как си се справил. Не се оправдаваме, това явно е риск и дали е правилен или не, времето ще покаже Simple Smile Към момента знаем, че един от четворката излетя след решение на друг от същата "сериозна" коалиция.

# 909
  • Другата България
Какво значи “интересните“ хора? Интересни за кого?
На мен нито Кънчо, нито Джулияна, нито Секулички, са ми били интересни.
Интересен ми беше Йочко.
На друг му е бил интересен втори, трети, всеки с интересите си.
На който му е безинтересно, не гледа.
Скрит текст:
Спасяването не го намирам за дразнещо, дори напротив, вкарва още малко интрига, защото се оказваш вместо отървал се от потенциален враг с върнал се такъв, който дори може да се озлоби.

Единственото нещо, което искрено не ми хареса е това включване в играта за храна в последния момент. Беше прекалено явно и не мога да видя каква е предполагаемата полза от разпада на лагер три, защото до момента именно неговото наличие вкарваше някаква интрига.
Вярвам, че всички сме тук, за да коментираме и изразяваме мнение, включително и да си защитаваме позицията. Просто би било положително, ако възприемаме позициите си като такива, а не като факти и да си вменяваме впечатления едни на други.
Не бих могла да го кажа по-добре.
И тъжното е, че може да има хора, които да вярват на тези “факти“, които просто са едни голословни твърдения.

# 910
А бе друго си е да влязат 30 напълно непознати един за друг играчи.
Аз само като чуя, че се познават от преди и ми става безинтересно и се дразня. При мнозинството от зрителите е така, убедена съм.

# 911
.UFO.

Няма продукция която да прави предаване за себе си. Винаги се мисли първо за зрителя, защото за добро или зло накрая се гледат едни рейтинги, които оценяват как си се справил. Не се оправдаваме, това явно е риск и дали е правилен или не, времето ще покаже Simple Smile Към момента знаем, че един от четворката излетя след решение на друг от същата "сериозна" коалиция.
Излетя, защото толкова си може. Ако знаеше правилата на игрите, в които участваше, нямаше да излети 😂. Премерен риск беше и човекът си загуби спечелена битка. Тръгна си заради себе си.

# 912
Или пък са получили "по-добра оферта" JoyJoyJoy

Не точно, в оригиналния формат губиш гривните си на битката и после молиш някой да се откаже и евентуално да ти даде на теб (което ставаше веднъж на 100 години). И те си нямат златогривни, допълнителни гривни и прочие. Докато при нас как все "каръшки" се случи все спасения от златогривния да реши така за секунди да се откаже след като получи гривна: ми как един не каза преди това: "Виж какво не я давай на мен, защото съм решил да си ходя". Веднъж да се случи, иди-доди, два пъти може да се приеме за съвпадение, ама три пъти за 4 седмици и то точно на "интересните" хора, вече идва в повече. Колко ли още пъти ще гледаме същото упражнение?
А някой дали се е запитвал във фаза 2 за чий ще бъде тази "златна гривна", като свършат допълнителните гривни за раздаване?

Имаше и случаи, в които никой не се е молил и пак беше получил. Но така или иначе - от началото е ясно, че участниците имат пълната власт над това какво да правят с гривните си.

Вярно тази случайност е дразнеща, но всичко се случва.

# 913
Скрит текст:
Интересен ми беше Йочко.
Две години за едно нещо не се съгласихме в темата за ИВ, сега тук за едно не мога те хвана да споре с тебе...Sad

А сетих се! Как ще кажеш, че няма химия между Бистра и Влади?Satisfied

# 914
  • Другата България
Скрит текст:
Интересен ми беше Йочко.
Две години за едно нещо не се съгласихме в темата за ИВ, сега тук за едно не мога те хвана да споре с тебе...Sad

А сетих се! Как ще кажеш, че няма химия между Бистра и Влади?Satisfied
Какъв е изводът - форматът е виновен. Blush
Ами, не мога да я видя тази химия, дали защото не мога да харесам Бистра, а пък взех вече да харесвам Влади, не знам, ама ...поне за момента не я виждам. Ще гледам по-внимателно в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт