С термин ЮНИ 2025

• 34 609
  • 709
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте от мен! Simple Smile
Минавам към темата, която мен ме вълнува.. и въпрос. След последният преглед на 1-ва Фетална морфология в Марковс др И. Димитрова на 11.12, когато бях 12+6дни.( С термин съм за 20 Юни)
Прегледа ми мина обстойно, бебчето е здраво, много енергично, помоли ме да отида до тоалетна, за да може да се успокои бебето и хубаво да го види- както и се случи, успокои се и след близо 40мин преглед накрая ме попита дали искам да знам пола на детето, отговорих “да”. Според нея пола беше 90% девойка. Зарадвах се много, вече имам момченце на 4 години и с мм искахме и момиченце да си имаме.
Въпроса ми е следния:
След прегледа на лист ми дадоха резултатите от изследванията ( там пишеше пол: женски )
С нейните имена подпис и т.н.
Мога ли да се доверя според вас  на това категорично от нея мнение, след като го е записала и възможно ли е да е видяла пола и да бъде толкова сигурна в толкова ранен етап от бременеенето? Моля за мнение и от опит при вас какво се случи на 1 ФМ?
С първото ми дете бях отново в Марковс, при друг лекар където бях 11+5 и категорично ми се каза, че бебето е момче.
Искам да пожелая успех на всички бъдещи мами, хубав финал да има за всички ни.

На 11.12 аз също бях на ФМ в МЦ Марковс при доктор И.Димитрова тогава бях в 13 седмица и 3 дни каза ми 95% момче.

Супер! Явно е сигурна винаги в отговора си, за да дава такива високи проценти. А записа ли пола на детето в листа със снимките след прегледа ? Simple Smile
Здравейте от мен! Simple Smile
Минавам към темата, която мен ме вълнува.. и въпрос. След последният преглед на 1-ва Фетална морфология в Марковс др И. Димитрова на 11.12, когато бях 12+6дни.( С термин съм за 20 Юни)
Прегледа ми мина обстойно, бебчето е здраво, много енергично, помоли ме да отида до тоалетна, за да може да се успокои бебето и хубаво да го види- както и се случи, успокои се и след близо 40мин преглед накрая ме попита дали искам да знам пола на детето, отговорих “да”. Според нея пола беше 90% девойка. Зарадвах се много, вече имам момченце на 4 години и с мм искахме и момиченце да си имаме.
Въпроса ми е следния:
След прегледа на лист ми дадоха резултатите от изследванията ( там пишеше пол: женски )
С нейните имена подпис и т.н.
Мога ли да се доверя според вас  на това категорично от нея мнение, след като го е записала и възможно ли е да е видяла пола и да бъде толкова сигурна в толкова ранен етап от бременеенето? Моля за мнение и от опит при вас какво се случи на 1 ФМ?
С първото ми дете бях отново в Марковс, при друг лекар където бях 11+5 и категорично ми се каза, че бебето е момче.
Искам да пожелая успех на всички бъдещи мами, хубав финал да има за всички ни.

На 11.12 аз също бях на ФМ в МЦ Марковс при доктор И.Димитрова тогава бях в 13 седмица и 3 дни каза ми 95% момче.

Супер! Явно е сигурна винаги в отговора си, за да дава такива високи проценти. А записа ли пола на детето в листа със снимките след прегледа ? Simple Smile

Да пише си пол Мъжки , и докторката ни казва другия път в 20 седмица като дойдете ако ви кажа различно от мъжки пол аз ще бъда най изненадана от всички 😅
На мен каза абсолютно същото 😀
Живи и здрави, ще разберем още преди 20 седмица със сигурност ще се види и на обикновен ехограф Simple Smile Но професионализма на лекарката си личеше, опита и също.

# 691
Eunoia, благодарим за инициативата за нова тема! И двете заглавия са чудни Simple Smile Аз се записвам с 22.06, момче.

Момичета, каква ви е плацентата? Днес бях на преглед и АГ ми каза ниска задна, маргинална. Т.е. частично покриваща цервикалния канал. И ми забравни полов контакт, докато не се вдигне, както и силно натоварване. (Е, аз 'преговарях' и ми позволи да продължа само да ходя на пътека и гирички до 1кг Grinning) Някоя със сходна плацента?

Също и тези с БХС/ФМ в Оскар - за колко време ви излязоха р-ти? От мин.петък ми казаха тази сряда, още ги няма, сега ми казаха до утре... Много са мудни и мисля за следващите ФМ да се насоча към Марковс..

# 692
  • Валенсия
Здравейте момичета.
Отново се включвам в темата с въпрос, дали сте чували за нещо подобно.
Към края на 14 г.с. съм и от около 2-3 седмици, само на едната гръдна ареола, около зърното ми се появи тъмнокафяво петно (което не покрива цялата ареола, а само част от нея). Самите зърна са ми все щръкнали, чувствителни, и леко болезнени горе-долу от началото на бременността.
Имам някаква болка в гръдната кост, но предполагам, че е нормално от нарастването на гърдите. Те и без това са си пищни.
Но това петно ме притеснява, и още повече, че се е появило само на едната гърда.
На личен лекар съм чак на 27-ми, а дотогава какво ли не ми минава през главата.

# 693
Заглавията са супер. Записвам се с термин 16.06🩵Момче🩵
А относно плацентата...моята е същата задна, ниска и покрива целия канал. Лекарката на феталната ми каза , че 90% от бременните са с ниска в началото , после се вдигала....в много редки случаи оставала Превия.

# 694
И аз благодаря за инициативата за новата темичка!
Записвам се с термин 27.05 с момче. Знам, че е в май месец, но първоначално беше юни, така че си оставам в юнската тема Simple Smile

# 695
Здравейте! И двете заглавия ми харесват.
Записвам се с термин 15.06 - момче

Аз правих биохимичен скрининг в Оскар, седмица по-късно още нямах резултат и им писах във Вайбър. В рамките на деня ми го изпратиха.

# 696
И двете заглавия ми харесват, първото повече. Очаквам третото си дете, термин 23.06, момче. Другите ми деца са момиче и момче Simple Smile
Моята плацента също е ниска, задна. До преди няколко седмици покриваше почти изцяло канала, сега вече канала е свободен.

# 697
Допадат ми и двете заглавия. Записвам се с термин 14.06. - момче. 💙 Моята плацента е задна висока. Още в началото моя АГ ме стресна, че се очертава да е плацента превия, но нищо общо.

# 698
Здравейте! Радвам се, че ви открих. 😊
Записвам се за новата тема с момиче- 11.06❤

# 699
Харесват ми и двете заглавия, но гласувам за коледното.
Аз съм с момче, термин 02.06.
Моята плацента е предна ниска. Докторът каза, че очаква следващия месец вече да се е вдигнала. Не сме говорили нищо за полов акт, предполагам, че щеше да каже, ако не бива. Но и не сме имали от забременяването, защото ме е страх.... Не знам как ще се отпусна... Вие как сте в това отношение?

# 700
Моята плацента е предна ниска. Докторът каза, че очаква следващия месец вече да се е вдигнала. Не сме говорили нищо за полов акт, предполагам, че щеше да каже, ако не бива. Но и не сме имали от забременяването, защото ме е страх.... Не знам как ще се отпусна... Вие как сте в това отношение?
На мен ми е много трудно да се лишавам от това Simple Smile Докато кървях ми беше забранено. Откакто спря и започнах да се чувствам по-добре, сама си дадох позволение. Докторът нищо не е казвал. Просто сме много внимателни и нежни един с друг, вместо да бушуват бурни страсти.

# 701

Аз също съм с предна ниска плацента и понеже АГ-то го беше споменала на един от по-ранните прегледи, без да коментира повече, изчетох интернета и се наплаших. На следващият я попитах за малко повече информация и дали интимните отношения са безопасни, каза ми, че няма никакви проблеми.

# 702
Здравейте, от днес в 14гс се записвам и аз. Очакваме момче. Чета - масово момчета ще са Grinning
Относно резултатите от БХС в Оскар ходих началото на месеца, от сряда, в четвъртък следобед ми ги бяха изпратили. Д-р Джонгова каза в петък, даже се изненадахме, че са готови толкова бързо. Тя между другото е страхотна, с ММ единодушно решихме че и следващите ще са при нея.
За секса, АГ още в началото каза не много често и по-полека. След това задължително 1-2 но шпа.

# 703
Здравейте:) И аз се записвам с термин 18.06 момче:))

# 704
Здравейте =)
И аз се записвам за темата с термин 4ти юни (рождения ден на мъжа ми!😁).
И ние ходихме в Оскар клиник за първата фетална и всичко се видя много добре, но доктор Джонгова реши, че не иска да ни казва предположения за пола и да дойдем след месец (което е сега). Аз обаче се следя при Зебрите (акушерки) и там не използват ехограф, та вероятно ще разберем чак на втората фетална, която вече си запазих за Марковс, тъй като за мен лично д-р Джонгова много претупа нещата на първата морфология, а пък ние я чакахме с такова нетърпение..
Нищо де, моето предчувствие и на всички около мен е, че бебчето ни е момче. Пък да видим 😁

Общи условия

Активация на акаунт