С термин ЮНИ 2025

• 36 342
  • 709
  •   1
Отговори
# 150
Дете на морето, ако имаш възможност, пусни си изследване за прогестерон. Не е лошо и TSH и FT4. Както е предложила Felita, запиши онлайн  час към Healee

Здравей, Мел!
Не съм в България и тук не мога да си пускам изследвания. Дори и да си назнача преглед чрез Хаееле няма за какво да се хване. Нито имам изследвания, нито видеозон.
Охоо ако си бях в България вече щях да съм се самодиагностицирала 😂

# 151
Какви ще са изследванията? Интересно ми е, понеже утре мине първият преглед и да знам какво да очаквам като препоръка.
[/quote]

Извинявам се, че не съм го прочела, за да ти отговоря навреме!☺️ Стандартните изследвания кръв, урина, холестерол и др. + витамин Д ☺️ Вчера си ги пуснах всъщност и днес са готови и всичко за щастие ми е в нормата☺️
Моята първа бременност мина без никакви проблеми и болежки, изкарах някакъв късмет, даже и контракции не знам какво е, защото дъщеря ми не искаше да излиза хахах, а ставаше голяма и накрая секцио ☺️Сега нямам гадене, не се чувствам толкова уморена, но това придърпване и стягане в стомаха си го имам! ☺️

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 19:59 от Veselina Dimitrova 624691

# 152
  • София
Дете на морето, а къде се намираш? Намери руска клиника някъде около вас и ходи там, там на частно ще ти направят всички изследвания и ще те прегледат на ехограф.

# 153
Дете на морето, за мен отношението на лекаря е много пренебрежително.. ако имаш възможност за частна клиника отиди, всяко едно кървене и зацапване през първите месеци е важно да се следи.

# 154
При мен все така единствения симптом си остават болезнените гърди, но пък как болят... Едвам си намирам място вечер и се събуждам при всяко завъртане.

# 155
При мен също най-силно изразеният симптом е това. Купих си спортни сутиени без банели, от най най-обикновените, има ги в пепко и декатлон, придържат гърдите (защото когато не се придържат, както казваш при завъртане, е ад). Спя със сутиена, вкъщи стоя с него, навсякъде, иначе няма спасение.

При мен все така единствения симптом си остават болезнените гърди, но пък как болят... Едвам си намирам място вечер и се събуждам при всяко завъртане.

# 156
Момичета, нито едно кървене не е за подценяване.
Вчера, докато приготвях вечерята прокървих. Аленочервено, без болка.. Изведнъж започна доста силно.... Възможно най-бързо отидох в спешен кабинет - оказа се отлепване 3/4/15 ММ, каквото и да значи това. Лежа на системи.
Бебчето е иначе наред. Видяхме и сърдечен ритъм в 5 седмица и 3 дни. Не си дочаках първият преглед.

# 157
Пожелавам ти всичко да бъде наред! Хубаво е, че сте реагирали бързо. Стискам палци! 🍀🍀🍀
Вчера, докато приготвях вечерята прокървих. Аленочервено, без болка.. Изведнъж започна доста силно.... Възможно най-бързо отидох в спешен кабинет - оказа се отлепване 3/4/15 ММ, каквото и да значи това. Лежа на системи.
Бебчето е иначе наред. Видяхме и сърдечен ритъм в 5 седмица и 3 дни. Не си дочаках първият преглед.

# 158
Почивай си повече, сега остави дори и домакински неща, аз всичко прехвърлих на мъжа, а си взех и отпуска за 5 дни. Лежа само и слава богу кръвта спря. Чух се с лекаря снощи и той каза " За съжаление вече все повече жени сте така, живота с нерви и напрежение, който живеете до това води. " . Та повече почивка и по малко нерви и нещата ще се оправят. Стискам палци при всички да имаме хубав финал!

# 159
Момичета чувствате ли, че имате температура?  И да ви втриса през деня, това състояние нармално ли е ?

# 160
Момичета чувствате ли, че имате температура?  И да ви втриса през деня, това състояние нармално ли е ?

На мен няколко пъти ми се случи да се усещам все едно имам температура. Болки по кожата, втрисане, настръхване .. Не знам дали е нормално, но не ми направи толкова лощо впечатление, за да се притесня. Обикновено минава. Измери ли си все пак температурата, имаш ли?

# 161
Ами аз в офиса работя на отворен прозорец та може и заради това да е , защото като се прибера нямам тръпки,втрисане… температурата не съм я мерила, но винаги усещам когато имам…. Коментирах с няколко познати минали по този път (бременност) и казаха, че е абсолютно нормално… но аз вече от около седмица и повече всеки ден усещам това… освен и гаденето ,което продължава цял ден, и отпадналостта Sad

# 162
Момичета, не помня дали беше коментирано тук, но някоя от вас ще прави ли пренатален тест? И ако да, към коя компания сте се насочили? Аз заявих тест към тези nipt.bg NMGenomix Panorama. Имате ли някакво мнение и поглед над тях?

# 163
На мен ми се иска да направя, но не съм коментирала с гинекологът още. Ще видя и тя какво ще ме посъветва.

# 164
Аз също имам моменти на втрисане и настръхване, темп не съм мерила.

Общи условия

Активация на акаунт