С термин ЮНИ 2025

• 39 701
  • 709
  •   1
Отговори
# 270
Моят също заяви че го е тресяло снощи, а днес му драскало гърлото... детето следобед вдигна висока температура и преди малко пак... Мъжа го изгоних на горния етаж, макар че вече явно е късно,ноо... та не знам ще се спася ли от неразболяване като съм по цял ден с баткото...А и за утре ми е притеснено, че хем ще трябва да влача болно дете насам натам,ама и не върви да отложа прегледа,защото ми е важен... направо ми иде да се гръмна...
Ох мъжът ми се прибра и заяви, че се разболява. Връщам темата назад да видя какво сте писали за спрейовете и хапчетата, че не вярвам да ме подмине...

# 271
Здравейте! Записвам се при вас, терминът ми по мои изчисления е на 24 юни, след около 12 ясно позитивни теста още не мога да повярвам, че наистина ми се случва. На 24 сме с приятелят ми, не сме планували бебе, изненада ни, но и двамата много се вълнуваме и го искаме (повече той де, аз съм още в шок и не мога да повярвам). Утре е ден 8 от закъснението и съм на преглед за първи път, много съм развълнувана и притеснена, не знам какво да очаквам, и двамата сме много неподготвени, понеже изобщо не сме си мислели, че ще ставаме родители в близките години и се притеснявам дали ще се справя, все още нямам и приятелки с бебета и ще се радвам да можем да си помагаме тук. Сега ще се върна назад и ще изчета какво сте писали до сега Heart

# 272
Аз съм много за вайбър, супер удобно е да се комуникира толкова бързо, с предната ми бременност си имахме група и беше топ. Аъвъри стискам ти палци и всичко ще е наред. Ние с мъжът ми сме болни хрема и търло и ползвам каквото са писали другите мами плюс кофлет за смучене, биозин мама и инфлуцид ама да  ви кажа яко ме е страх, личния каза нищо да не пипвам ама как да стане нз... днес съм по-добре, но мъжът ми е ужас и си взе болничен. Ние казахме на семействата само и на брат ми и кака ми и това ще е до 3тия месец

# 273
И аз съм ЗА вайбър група! Давайте да се организираме Grinning

# 274
Напишете ми ако искате тел. номер на лично съобщение тук и ще направя група във вайбър.

# 275
При мен за момента знае само мъжа ми и най-добрата ми приятелка, защото 4 дена след положителния тест имахме планирано пътуване до Дания и трябваше да я помоля да ми бие Фраксипарина, понеже мен още ме беше шубе. Вече съм пушка и си го бия с кафето 😂
Иначе мислим на родителите да кажем за Коледа, ако всичко е ОК, а на приятелите Декември, когато ги видим за празниците.

# 276
Момичета, има опция за линк и направо да влезете, за да не изпусна някоя.

Join this chat on Viber: С ТЕРМИН ЮНИ 2025 https://invite.viber.com/?g=vQU5WV1zrVPBFjoAC8maU1J_UQoGB-5R

# 277
  • София
Това с viber е полезно за бързи въпроси и отговори, но не остава следа. Аз черпя инфо и от други темички с термини и съм много благодарна, че момичетата продължават да пишат и в темичките.
Може би някакви казуси и решения можем да описваме и тук, за да е полезно на тези след нас.

# 278
И аз съм привърженик основната комуникация да върви тук, а във Вайбър някакви бързи въпроси и отговори поради същата причина.

# 279
Мале, момичета 😭 изчетох ви и честно малко се понаплаших за това с кървенето, на всички ли се случва? Пожелавам на всички от сърце да сте добре и да нямате проблеми и всички да имаме здрави бебчета! Аз съм от хората, които не ходят по лекари ако не е много сериозно и малко се плаша от това, което предстои, всичките тези тестове и прегледи… И май аз съм най-неориентираната тук, извинявам се предварително за тъпите въпроси. Относно витамините, аз си пия фолиева киселина вече трети месец, заедно с витамин Д, поради други причини, както казах не съм планирала бременност. За фолиевата киселина знам, че трябва да се пие така или иначе, но витамин Д-то да го спирам ли или по-добре утре да се консултирам с гинеколога си? Thinking

# 280
Добре дошла! Заедно сме, ще си помагаме. Отпусни се и се зарадвай на хубавата новина! 🍀❤🌸
Не спирай Д-то. Така или иначе ще ти пуснат изследвания и за него и при дефицит ще се наложи да го приемаш. ❤ късмет!

Мале, момичета 😭 изчетох ви и честно малко се понаплаших за това с кървенето, на всички ли се случва? Пожелавам на всички от сърце да сте добре и да нямате проблеми и всички да имаме здрави бебчета! Аз съм от хората, които не ходят по лекари ако не е много сериозно и малко се плаша от това, което предстои, всичките тези тестове и прегледи… И май аз съм най-неориентираната тук, извинявам се предварително за тъпите въпроси. Относно витамините, аз си пия фолиева киселина вече трети месец, заедно с витамин Д, поради други причини, както казах не съм планирала бременност. За фолиевата киселина знам, че трябва да се пие така или иначе, но витамин Д-то да го спирам ли или по-добре утре да се консултирам с гинеколога си? Thinking

# 281
За фолиевата бих те посъветвала да минеш на метилорана форма, ако не ти е такава - Неофолик Мета например

# 282
  • София
Повечето жени за с недостиг на Вит Д, така че продължавай. То е много важно и за бебето. Един док ми беше казал, че то бебето ще си вземе всичко, от което има нужда от теб, ама какво ще остане за теб вече... Трябва да си здрава и ти, така че ще си пускаш изследванията от аг, ще ходиш на прегледи, няма как. Не е страшно. Даже вълнуващо.
Кървенето не е задължително. Тежки симптоми също.

# 283
Да, изобщо не се стресирай от това, което пише тук и си извличай само полезното и мисли позитивно. По голям е процента на безпроблемно бременности и голяма част от тях въобще не са стигнали до форума именно заради това.
На първия преглед лекаря ще ти разясни много неща и ще видиш как с всеки преглед ще ставаш по-спокойна. Simple Smile

# 284
Добро утро! Нормално ли е за 96 часа ЧХГ да се е почти удвоил в 6-7 г.с?
На 17-ти е било 14 700, а на 21-ви 27 500

Не трябва ли да се удвоява на всеки 48-72 часа. Според вас това повод за притеснение ли е. Доктора на който въобще не вярвам ме сряза още от самото начало че било ок

Общи условия

Активация на акаунт