БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 35 675
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
И Наска качила стори с чаша с вино

# 601
Дано те поне получават по някой оригинал, а не са само с ментаци и най-близката среща с оригинален артикул да като се снимат в магазините Simple Smile

# 602
  • София-Лагера
Ауууу, Деси, цяла бутилка вино! Веднага да отидеш на лечение!😅
След виното минахме на уиски,ама ме беше срам да го напиша,ха ха.

# 603
Даниела има хубаво бижу на Chopard.

# 604
  • София
И Насето си пийва винце. Не я упреквам, не знам дали е вредно да изпие две глътки вино бременна. Просто искам да покажа, че и двете пият алкохол, но нито една от двете не е алкохоличка.

# 605
  • на пистата
Не знам какъв и е спонсора.Но тази жена е изключитено неприятна.То не е хубаво така да се пише/говори,но ми прилича на някакво животн..не се сещам на кое Sad Уста,зъби нос,скули.Ужас..Мразя да обсъждам външния вид на хората,не може всички да са хубави,слаби,високи.Но тя сама си го е причинила това.

# 606

И двамата на токчета. Не я разбирам Атанаска, хем е висока хем не се отказва от токчетата, въпреки, че мъжът и е не е висок. Ако моят мъж му кажа да обуе обувки на платформа ще ме помисли за ненормална. Този човек вместо да каже - жена висока и красива си, носи елегантни и красиви обувки, той носи платформи, за да са равни на височина. Тези и двамата са толкова ЗА добрият външен вид, че нищо не може да ги спре да се излагат. Факта в 7/8 месец да си в Арена на концерт изобщо няма да го коментирам. И познайте тези ботушки дали са вторият и чифт Givenchy или турски реплики…

# 607
  • София

И двамата на токчета. Не я разбирам Атанаска, хем е висока хем не се отказва от токчетата, въпреки, че мъжът и е не е висок. Ако моят мъж му кажа да обуе обувки на платформа ще ме помисли за ненормална. Този човек вместо да каже - жена висока и красива си, носи елегантни и красиви обувки, той носи платформи, за да са равни на височина. Тези и двамата са толкова ЗА добрият външен вид, че нищо не може да ги спре да се излагат. Факта в 7/8 месец да си в Арена на концерт изобщо няма да го коментирам. И познайте тези ботушки дали са вторият и чифт Givenchy или турски реплики…

Защо да не е на концерт в 7-8 месец? Не се заяждам, още не съм била бременна и не съм наясно.

# 608
Кристи, тя няма първи чифт хаха

Имайки предвид, че са 7000долара и отдавна sold-out не мисля, че е възможно. Но пък ги има в алито за 50 долара.
Скрит текст:

Не знам дали забелязвате, ама Даниел всъщност е на токчета хаха Не за първи път носи обувки с дебела платформа, която се набива на очи. За мен е смешно и комплексарско. Да, изглежда няколко сантиметра по-висок, ама с тези обувки буквално крещи, че не се чувства ОК с ръста си.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 01:57 от FreesiaR

# 609
Това не са “токчета”, а платформи.

# 610

Чак какъв коментар има. Joy Пък може и да са оригинални, кой да знае.

# 611
ОсобенНо ботушите са точно от Алито, но пък като цяло визията на Наска ми допада, хубава е тук. Радаполата ги разбира артикулите от Алито, както установихме. Даниел просто кърти мивки с това, че иска да е по висок, ама не става- природата верно му е отредила ролята на Малчо!

# 612
Кристи, тя няма първи чифт хаха

Имайки предвид, че са 7000долара и отдавна sold-out не мисля, че е възможно. Но пък ги има в алито за 50 долара.
Скрит текст:

Не знам дали забелязвате, ама Даниел всъщност е на токчета хаха Не за първи път носи обувки с дебела платформа, която се набива на очи. За мен е смешно и комплексарско. Да, изглежда няколко сантиметра по-висок, ама с тези обувки буквално крещи, че не се чувства ОК с ръста си.

Еее защо да е смешно и комплексарско , може просто да си му харесват.
 ММ също има един чифт на  подобни платформи,  харесват си му  носи си ги . Достатъчно висок е , напълно ок е с ръста си.
 Даниел не го знам колко се чувства комплексиран  ,той си е пълно перде. Освен това не е прекалено нисък,може би е някъде около 1.80. Просто Атанаска е висока, но  едва ли  му е проблем. По-скоро  се гордее с това.  Grinning Както Андрей с Емануела Толева.

# 613
  • на пистата
За ботушите не знам,но чантата е Прада колкото аз съм мис 😁Но пък се е разхубавила с бременноста.
Данко ми прилича на келнер в изискан ресторант.

# 614
Даниел беше взел маса в Арена Армеец или както и е името на залага в момента. Преди концерта са пуснали отново безмислено видео с Рачков, което ме навежда на мисълта, че Бонанза са спонсор на събитието и са с покани на въпросния концерт. Розалия и Михаела също са на масата.

Общи условия

Активация на акаунт