БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 16 (Между два сезона)

• 34 699
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Я спонсор, я просто чистят

# 616
Ходила съм два пъти на Цеца, на ВИП масите. Нищо особено и непосилно финансово. 150лв. беше за човек.
Друг е въпроса, че втория път беше тотална селяния с хвърляне на салфетки и не издържахме до края.

# 617
Че "цеца, салфетки, селяния" не вървят ли в комплект

# 618
Не слушам такъв стил музика, едва ли бих отишла, но от клипчетата изглеждаше направо депресиращо тая зала. Като ще е Цеца поне салфетки да летят

# 619
Действително е много грозно в такъв тип зала тези маси.  
Иначе ние уважаваме всякакви мероприятия в града, че и без това са супер рядко за толкова голям град. Не делим видовете музика. И на метъл ходим, и на партита, и на опера, и на Молец.
Данко обаче си е само Цеца. И Шийрън ако чисти..

П.С. Прадата я имаше за 25 евро в Турция.

# 620
Какъв спонсор е Данко, на него му трябват спонсори 🤣🤣🤣

# 621
Не е спонсор.
Наска супер потресена от танците на Даниел стои на масата, а той сложил светещите очила и я обикаля .. горката. 😅

# 622
Сериозно ли някоя с всичкия си би дала 7000 долара за ботуши 1:1 с вид на отрязани от блока улуци, барабар със скобите?

# 623
Ботушите и на мен са ми пълен потрес, макар да не разбирам от марки и луксозни стоки, те са обида за добрия вкус. Но явно хората с пари не винаги имат такъв, всичко е наред.

# 624
Ботушите са доста интересни и не са за всеки, определено на Атанаска й седят добре, но тя не е дала 7000 за тях със сигурност. Поредната реплика от колекцията й

# 625
Сега като се замисля Атанаска не съм я виждала облечена с дреха на български бранд, освен на нейните приятелки Даниела, София Борисова, Радапола и LBD (но тях няма какво да ги броим за български бранд).

# 626
Ботушите са доста интересни и не са за всеки, определено на Атанаска й седят добре, но тя не е дала 7000 за тях със сигурност. Поредната реплика от колекцията й
11700 лева са, 6500 долара

очаквам скоро Наска да почне да купува и винтидж биркини за гардеробната в двора на Абдовица.

# 627

Емилия с Петър на рожден ден тази вечер.

# 628

Така се почва Grinning

# 629
В неговия профил ли? На снимката не се вижда ..

Емилия с Петър на рожден ден тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт