Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 47 235
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Кликнете на двата линка,коити съм дала от Франгрантика и вижте надолу след пирамидата със съставките са дадени на първо място на кой оприличават дадения аромат Simple Smile

# 16
  • Стара Загора
Първоначалните ми впечатления за Заг амоуаж гайдънс са силно положителни.

Може ли номера?

# 17
Коя имитация на Alien Goddess е по-добра - тази на Заг или на Гиза

# 18
Първоначалните ми впечатления за Заг амоуаж гайдънс са силно положителни.

Моите също. 👌 Траен и красив. Започва с круша и лешник, но не след дълго се разгръщат и цветистите нотки, обгърнати в компанията на много фина, само загатната ванилия. Разкош.  Аз взех само 15 мл за проба, но ще си купя още. Номерчето е 438 GA.

# 19
Благодаря за новата тема 😊!
И аз ще минавам до заг за проба на новите. Единствено което не ми харесва е, че не са много трайни..
Иначе правят добри имитации.
Гледам, че пак са пуснали еклера в Дъглас 😁😁😁

# 20
  • София
Ей, тоя Еклер! Народа се побърка.
Аз по принцип станах фен на Латафа май.
Ще чакам отзиви за новите аромати на Заг.

# 21
  • BG-DE
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Искам да попитам някой има ли представа дали Парфен все още поддържат версията си на Пантерата на Картие?
Тези дни се влюбих в Барения на Ермес но вече няколко дни ме гложди, че ми е нещо много позната тази миризма и днес изведнъж ме осени, че е страшно близка до Пантерата на Парфен 😀 Изнамерих едни остатъци отпреди доста време, пръснах на ръката си и факт приликата между блотера с Барения и миризмата от ръката ми е голяма😍

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 21:52 от Menerva

# 22
# 23
Да споделя и аз за покупката от новите на Заг. 438-много круша в началото и много опушен в края си, поне на моята кожа. Мъжкия, който бе същo на Amouage мисля- много сходен с Тосканската кожа.

# 24
  • Сливен
Някой може ли да ми каже тази комбинация дали отговаря на известен парфюм?

Получих мостра в кутия на кибрит ,на марката
Labor 8,не би трябвало да е копие,предвид цената от 150лв за 100мл,но ужасно ми напомня парфюм ,който засичам по улиците с нотка ,която ми е неприятна ,мисля че е мускуса,докарва ми на пот.
Благодаря,предварително.

# 25
  • BG-DE
Според Фрагрантика тези нотки се съдържат в Erba Pura Xerjoff.
https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Erba-Pura-55157.html

# 26
Barenia Hermes и аз го харесах🤣(като луда фенка на Ермес), но не съм пробвала Пантера на Парфен и много ме учуди че ти е сходен..  Ако си вземеш,сподели впечатления....Аз мислех с една колежка да си разделяме една 100-ца🧐😀

# 27

Да знаете кой нишов парфюм имитира този?
Основните нотки са Мускус и Пачули, следват кедър,ирис и виолетки, а връхните са роза,шафран и Малина.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 12:18 от Versace_Dreamer

# 28
  • BG-DE
Barenia Hermes и аз го харесах🤣(като луда фенка на Ермес), но не съм пробвала Пантера на Парфен и много ме учуди че ти е сходен..  Ако си вземеш,сподели впечатления....Аз мислех с една колежка да си разделяме една 100-ца🧐😀
Чакам тези дни една 60-ца от оригинала и ще направя по-обстоен тест с моите около 5мл останали от парфенската Пантера, но моята е купувана 2019г., не знам дали не са я променили сега 🤔 но поне с моята приликата е голяма, преди години Пантерата на Парфен ми беше много любим парфюм и съм изпръскала 2-3 100-ци от него, като се напръсках с Барения първата реакция на ММ беше 'ама ти това го имаш" 😀

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 10:37 от Menerva

# 29
И аз съм от заклетите фенове на Hermes! Ще следя с интерес да спеделите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт