Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 47 193
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
В ZARA има нови аромати. Ще отида да пробвам на място.

# 31
Здравейте. Търся един аромат от Лидл (Dark Blue). Гледам че постоянно имат от тези в заоблените бутилки, но такива като Dark Blue и имитациите на Aqua di Gio и т.н., които са с квадратна форма, не ги намерих. Някой знае ли на колко време ги пускат? Доколкото прочетох са на отделен щанд.

# 32
Днес си взех и аз за проба Guidance на Amuage, но лично за мен ухае като много скъп крем за лице, даже ми напомня нещо, но не мога да се сетя. Определено е насочен към дамите, не бих си представила мъж да го ползва, независимо, че е унисекс. За мен крушата е малко задушлива, заради лешника. Една от най-хубавите крушови аромати, които съм срещала беше Idol на Armani, но беше лимитиран и го продаваха за много кратко време.
Хубав парфюм, но за улегнали жени над 60... и определено сега му е сезона, според мен.

# 33
  • София
На отделен щанд са, да.
Следи брошурата на Лидл ( линк към нея се пуска своевременно и във форумната тема за Лидл ). Не мога да ти кажа със сигурност кога, но предполагам че до края на годината, предвид празниците, ще ги пуснат.

# 34
  • Варна
Здравейте. Търся един аромат от Лидл (Dark Blue). Гледам че постоянно имат от тези в заоблените бутилки, но такива като Dark Blue и имитациите на Aqua di Gio и т.н., които са с квадратна форма, не ги намерих. Някой знае ли на колко време ги пускат? Доколкото прочетох са на отделен щанд.
А, да, много Убав аромат наистина, копие на D&G Pour Homme. Средно представяне, но за 10,90 си е съкровище определено.
Аз днес си получих една не много голяма поръчка от ЗАГ Иво, още поопипвам почвата, но като че ли от всички съм много доволен аз и Любимата:
D&G Devotion - за Нея
Smoking Hot - за Мен
Angel Share - за Мен
Vanilla Diorama - за......още не сме решили, може би споделен
Creed Virgin Island Water - за Мен
Armani Si Passione - подновяваме наличност
Paco Fame - подновяваме наличност
А Любимата днес ме изненада с един много искан - U23 на Martin Lion - Arabian Oud Madawi 40 Years gold edition. Нямам думи да го опиша.

# 35
  • София
D-frag, човек! Човек ли си, машина ли си .... 😅😅
Кога успяваш да използваш всичко това?! И към други ми е питането, знам че има още хора с такива колекции в темата. Има ли опция да не ползвате никога част от нещата, които имате? Само колекционерска страст?

Аз имам 6 аромата в момента 🙃 и пак са ми много 😅 Задължително ползвам парфюм всеки ден. Дрехи може да нямам върху себе си, но парфюм имам. И бавно ми вървят някакси 🙃

Записах си, че уж помня ам се оказа че вече по-малко помня, да пробвам Guidance. Нищо не ми говори, никой аромат на Амуаж не познавам. Круши и ядки харесвам, на теория и останалите неща в него които познавам, харесвам. Но сега тази информация, че идвал за 60+ жени ме накара да си добавя две, три въпросителни до името му в записките 🙃

Печеля в парфюмната форумна игра на Заг. Участвах с Ebene Fume, съответно него печеля. Ще ви споделя като дойде 🙂

# 36
Сега погледнах играта като те прочетох и мен са избрали Laughing
От две седмици мъжът ми уж ще минава да ми пълни Divotion на Заг и все нещо го възпрепятства, пък то какво било, щяла съм да го спечеля Laughing

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 20:27 от 🎀 Осмичка 🎀

# 37
С 6 парфюма бях преди 25 години. Сега съм с около 30 пъти повече. Smile Ползвам си ги и още как. Които спирам да искам да ги ползвам, отиват в размените или за продажба. Какво означава "идва за 60+ жени" ?! Що за предубеждения и що за глупости изобщо ?! Това са си личните асоциации на някой си. Ароматите нямат нито пол, нито възраст, нито дрескод. Това е лично преживяване, лично общуване, лично възприятие. Няма 2 еднакви носа, няма 2 еднакви мозъка, няма 2 еднакви химии на кожата, няма 2 тела с абсолютно еднакъв хормонален фон...Що за тесногръдство е това с възрастта и ароматите ? Аз си нося всичко, което реша. Но аз съм вътрешно освободен човек в това отношение. Hands V

# 38
Здравейте, видях, че сте писали за имитациите на  Guidance на Amuage, много го харесвам като аромат.... коя имитация е по-добра и по-трайна според вас.. на Гиза или Заг?

# 39
На мен пък Guidance ми прилича на един мой много любим аромат Olympea Legend.
Носи същия вайб и ми е доста весел, игрив и младежки.
Категорично дамски аромат.

# 40
На мен пък Guidance ми прилича на един мой много любим аромат Olympea Legend.
Носи същия вайб и ми е доста весел, игрив и младежки.
Категорично дамски аромат.
https://bg-mam.ma/p/1636146/47918748
Hands V

# 41
  • BG-DE
Моята Барения  дойде и след обстойно проучване установих, че прилика с Пантерата на Парфен, за съжаление, няма никаква. Чак не мога да си обясня как ми се е сторила близка преди няколко дни🤔 но четейки мнения във Фрагрантика оставам с впечатлението, че този парфюм е някакъв истински хамелеон, защото има хора на които им е идентичен със Си на Армани или Ейнджъл, а за мен и с тях няма никаква близост 😀

# 42
  • Бургас
Барения няма общо с Пантерата на Парфен, нито с Армани Си, а с Ейнджъл още по- малко тези сравнения са абсурдни, но това според моя нос.При мен е подсладено чайче с мед и лимон и не блести с трайност на кожа.Сипматичен, но не бих си го купила, а класен ми е последната дума за него, но хора всякакви.Но аз не съм изобщо фен на бранда, скоро ще го изимитират.

# 43
  • Варна
D-frag, човек! Човек ли си, машина ли си .... 😅😅
Кога успяваш да използваш всичко това?! И към други ми е питането, знам че има още хора с такива колекции в темата. Има ли опция да не ползвате никога част от нещата, които имате? Само колекционерска страст?

Аз имам 6 аромата в момента 🙃 и пак са ми много 😅
Първо ЧЕСТИТО за печалбата от ЗАГ!
Иначе няма такова понятие за мен като "достатъчно" или "прекалено много" аромати. Grinning
Различна миризма за всеки ден от годината, а понякога се налага и по две - една до обяд, една следобед. Горе долу толкова ми е колекцията в момента. И всичко се носи.

# 44
Барения е изключително красив, женствен и изискан аромат но определено няма да е супер популярен, защото не е от типа на масово харесваните. И наистина е хамелеон, когато го пробвах за първи път наистина усетих нещо от Си на Армани, което при последващи тестове вече не чувствах, но като се има предвид, че парфюмерът е един и същ може би е обяснимо 😀 Дори и да го изимитира някоя фирма едва ли ще може да пресъздаде цялата му класа и лукс.
Guidance има добра имитация от парфюмите на Зара.

Общи условия

Активация на акаунт