Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 299
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Ами снимайте флакона де...Никой друг нв добавя капки ,освен Рефан....И каква е тая тайна,що за простотия....

# 136
  • Deutschland
Абсолютно! Освен Рефан други капки не слагат.
Големите тайни са точно присъщи на Рефан.

# 137
  • София
Парфен слагат капки.

# 138
Абсолютно! Освен Рефан други капки не слагат.
Големите тайни са точно присъщи на Рефан.
Тайните списъци на Рефан Joy, такъв смях ме напушва всеки път, като вляза в техен магазин, чувствам се като шпионин.

# 139
323 е Интенз кафе на Рефан,от тези новите, капсулованите.... Като най-сполучлива имитация тук е спряган този на Мартинез(и траен бил...). Аз съм имала на Гиза и препоръчвам него-те нямат грешка в Монталските ...Стари Найт ми е идентичен с оригинала

# 140

Ето го.5лв струва с шишето,но трайността е уникална.Собственичката ми се разкрещя,когато я попитах за марката и каталог...Ужас...
Преди няколко дни гоних една жена по центъра на града,за да я питам за парфюма й. Тя ми каза името и магазинчето...
Имам оригинала и на Мартинез,но този ги бие по трайност и двата.

# 141
  • Deutschland
Рефанско шише. 100 %. Обаче 031 – Inspired by Dark Orchid, не е Монталското кафе.

# 142
Днес от 6 30 ч. До сега разносвам Императрицата от Парфен - още го усещам. За мен е 1:1  с оригинала. Разкошен!
Аз съм имала Императрицата на Рефан, сега с  удоволствие ще пробвам и тази на Парфен

# 143
  • Сливен
Аз днес съм с Уханието на Гиза под формата на  масло,страхотен ,трайност над 12ч на кожа
Ако сипго взема на спрей как ще е,по-слаб,по-силен.

# 144
Има ли някой,който е използвал на Рефан Intense cafe,за да каже толкова ли много са идентични?

# 145
И Флоргарден слагат капки, случайно научих за тях наскоро като бях в Силистра Simple Smile Ако кажете кой е магазина, от който сте го купили, някой от нас може да знае каква марка е парфюма.
Скрит текст:
Като вземат така да се правят на интересни някои да крият какъв е парфюма и на какво е аналог Rolling Eyes Голяма тъпотия Tired Face

# 146
И Флоргарден слагат капки, случайно научих за тях наскоро като бях в Силистра Simple Smile Ако кажете кой е магазина, от който сте го купили, някой от нас може да знае каква марка е парфюма.
Скрит текст:
Като вземат така да се правят на интересни някои да крият какъв е парфюма и на какво е аналог Rolling Eyes Голяма тъпотия Tired Face
В гр Дупница-магазинчето точно срещу Съда.Надявам се някой да помогне и да знае Тайната марка,която продават.

# 147
Има ли някой,който е използвал на Рефан Intense cafe,за да каже толкова ли много са идентични?
Ами,купи ми и на мен от тоя неизвестния🤣🤣🤣🤣 и ми го прати по куриер.Сделка?
Пробвала съм на Рефан от тоя 323 капсулования,новите сиви шишета и е мн добър.  Но Гиза беше някак по....

# 148
Ами,купи ми и на мен от тоя неизвестния🤣🤣🤣🤣 и ми го прати по куриер.Сделка?
Пробвала съм на Рефан от тоя 323 капсулования,новите сиви шишета и е мн добър.  Но Гиза беше някак по....
Няма проблем,ако искате ми пишете.Не са капсуловани и не ме пита са капките дали и колко искам...Много ми беше странно...Като се напръсках първо ме лъхна много спирт,но след няколко минути....Ох....Красота...

# 149
И аз ги видях.. дори си харесах няколко, но някой беше споделил наскоро, че не отговарят като се опитва да се свърже с тях, за да върне някои от ароматите, същото четох и като коментар под един от парфюмите им и малко.. чудя се, дали ми се рискува, ако нещо не ми допадне не ми се чуди после какво да го правя.

В Дивайн има намаление на парфюмите, на цена 26 лева.

Общи условия

Активация на акаунт