Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 099
  • 746
  •   2
Отговори
# 555
  • Варна
ПАРФЕН са пуснали на някои продукти 50% намаление.

# 556
Ekaterina, и ти като мен Blush
За жалост, днес ми се обадиха от refansofia.bg, за да ми кажат че от 4те поръчани парфюма имат само 1 наличен. Венеция го нямали отдавна...
В офиц.сайт на Рефан са само 50мл, тези които исках...или големи от 100мл.
На камък удрям с Рефан за 2ри път, да видим кога ще ми писне Joy

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 16:53 от Café del Mar

# 557
Кои бяха рефанските рози коментирани по-напред? Отидох днес и забравих името. Обаче си взех Magie noir и всички досадни колежки са на обсег от мен цял ден. С кеф ще си го изпръскам

# 558
  • Deutschland
Кои рози? На Кристиан Диор са 171, ретро аромата.

# 559
Долче Роуз явно, рових назад из страниците. Толкова ли е уау? Може да го намеря някъде залежал

# 560
  • Deutschland
Със сигурност някъде ще го има. Във ФБ има една страница Рефан Люлин, много са отзивчиви. Аз предпочитам обаче да пазарувам на място и особено пък парфюми.

# 561
Благодаря на съфорумката намерила алтернатива на официалния сайт на Рефан.
Поръчах вчера,много се колебаех дали да е Венеция (след коментарите ) или Либре и двата не ги познавам,но реших да оставя Венеция за следващия път,та в случая като чета-добре че. 😁
Поръчах и Burberry Goddess,обожавам го в оригинал,но ми мирише на шампоан Кря-Кря и никак не ми се инвестира в него повече,ако алтернативата е добра.

# 562
  • София
Кои актуални парфюми са 171, 177, 336, 345, 351, 358, 506, 510 на Рефан?
171. Miss Dior Rose N Roses /Dior
177. Dolce Rose / D&G
336. Jour D'Hermes Gardenia / Hermes
345. Rosa Exelsa / D&G
351. Rose Imperiale / Creed
358. Herm Essence Miguet Porcelain / Hermes
506. Rose 4 Reines / L'occitane -women
510. Rose Iimperiale / Creed - women

Мисля ,че са тези.
Все пак ако някъде имам грешка ,моля някой да ме поправи.
Някой по-назад беше споменал, че 336 вече е J'adore L'or. Така поне съм си записала, но не съм проверявала в магазин дали е така

# 563
Благодаря на съфорумката намерила алтернатива на официалния сайт на Рефан.
Поръчах вчера,много се колебаех дали да е Венеция (след коментарите ) или Либре и двата не ги познавам,но реших да оставя Венеция за следващия път,та в случая като чета-добре че. 😁
Поръчах и Burberry Goddess,обожавам го в оригинал,но ми мирише на шампоан Кря-Кря и никак не ми се инвестира в него повече,ако алтернативата е добра.
Аз преди няколко дни си налях Burberry Goddess на Рефан. Мирише на топла уютна ванилия с лека лавандула ,която изчезва и остава една плътна хубава ванилия ,която ти се иска да миришеш още и още.
С две ръце съм за този аромат ,който е точно за това време. Уютен ,топъл и зимен.

# 564
  • Deutschland
Аз писах, че 336 е Jadore l'or, защото го имам. От август е, тоест почти пресен. Как не измислиха различни номера за парфюмите, ами едни и същи повтарят.

# 565
  • София
Да, малко е тъпо така като сменят парфюми на съществуващи номера. И Рефан по същия начин.
Актуализирах таблицата на Заг на първа стр. Ако има някакви корекции, казвайте, че не бях влизала в темата няколко месеца и скоростно изчетох няколко теми Grinning
Тези дни ще гледам да актуализирам и на Рефан

# 566
  • BG-DE
Аз писах, че 336 е Jadore l'or, защото го имам. От август е, тоест почти пресен. Как не измислиха различни номера за парфюмите, ами едни и същи повтарят.
А, траен и близък до оригинала ли е?

# 567
  • Deutschland
Не познавам оригинала и не мога да кажа за близост, но е траен. Изобщо Рефан ме изненадват напоследък с трайност.

# 568
Момичета, здравейте. Дали знаете за имитация на Ganymede (Marc-Antoine Barrois)? Чудя се и търся, но никъде не съм чела, че има бюджетен вариант.

# 569
  • Sofia
Точно от няколко дена го разносвам. От Дивайн е. Той е най-приятната изненада от цялата поръчка

Общи условия

Активация на акаунт