Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 50 032
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
409 Nishane Nefs
и аз го бях сложила, но поръчах други

# 646
  • Sofia
409 Nishane Nefs
и аз го бях сложила, но поръчах други

Много, много ти благодаря, Jarkira Hug

# 647
  • Sofia
А 983 на Дивайн кой може да е?
Поръчките на Монадирс са от Дивайн.

А днес при тях всички парфюми са по 10 евро.

Може ли някой да ми каже кой е този парфюм? Пирамидата му много ми харесва и съм го сложила в кошницата, а не мога да се сетя кой е. Пък и те не са го написали.
https://divainparfums.com/products/divain-409-unisex?
Nefs на Nishane. Много любим. На всичките Нишани са им скрили имената. Ако някой иска нещо да пише или да напише в търсачката, излиза всичко на марката, но пак без имена.
При мен Дивайните повечето са с 4-5 часа трайност, някой повече даже. От последната поръчка всички са горе долу толкова. Даже Glossier you.
Ще пробвам да сканирам каталога, да видя там дали си излизат с имената.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 17:32 от Monadirs

# 648
Масово в коментарите под всеки парфюм пише poor longevity... и направо ми разбиха сърцето, а искам да поръчам..

# 649
  • Sofia
Ами то си зависи и от съставките, и от човека. А и е по-вероятно да пише някой, който е недоволен, отколкото доволен.
Аз съм по същия начин с Рефан и Le Parfum. Каквото и да пробвам - трайност 2 часа. А виж тук колко доволни има.

# 650
  • Sofia
Аз от Дивайн не мога да се оплача. За тези пари и 100 мл 4-5 часа дълготрайност са ми добре. При това за толкова време си го усещам постоянно и като започне да затихва, пак подновявам. Винаги в следобедните часове обичам да си подсилвам парфюма. Е, то ако не е така, кога иначе ще ги изпръскам всичките тези, които съм насъбрала...SatisfiedSmileySmileSmileSmile

# 651
  • Deutschland
Доволна, недоволна, искам да пробвам всички парфюми на света. И скъпи и евтини, за мен няма значение.

# 652
Доволна, недоволна, искам да пробвам всички парфюми на света. И скъпи и евтини, за мен няма значение.
Абсолютно на същото мнение съм. ☺️

Нали от понеделник в Лидл ,ще пускат на промоция от техните парфюми?
Можете ли да ми кажете мъжките кой парфюм на кой оригинал отговаря?
Да знам какво мога да си взема и дали ,ще ми допадне.

# 653
  • обл. Шумен
До сега не съм пазарувала нищо от Дивайн... Ориентировъчно колко е доставката?

# 654
  • Deutschland
Абсолютно на същото мнение съм. ☺️

Нали от понеделник в Лидл ,ще пускат на промоция от техните парфюми?
Можете ли да ми кажете мъжките кой парфюм на кой оригинал отговаря?
Да знам какво мога да си взема и дали ,ще ми допадне.

В тик ток ги има, но не знам как се пуска линк от там. Зеленият Аква марина ли беше 🤔 е тотален хит и имитация на

# 655
  • Sofia
До сега не съм пазарувала нищо от Дивайн... Ориентировъчно колко е доставката?

Мисля, че доставката е 10лв., но аз правя-струвам, само и само да не плащам доставка. Слагам в кошницата парфюми и за дъщерите ми, те естествено са страшно доволни, понякога и мъжът ми закача. И направиш ли 80лв. доставката е безплатна.

# 656
Фрау С предлагам това да е мотото на групата 😄 Гладът за аромати няма край... дори нещо да ми хареса и да си кажа ето това е моя номер 1.. пак нещо друго почвам да човъркам. 😄 Мъжът ми вече ме е оставил, примирил се е милия и на мен ми е по-спокойно да не крия новите. 😂 Мислех да поръчвам от Дивайн, най-много исках новия La vie est belle l'elixir, но беше изчерпан и се отказах от другите.

# 657
Фрау ,какво да напиша за да ми излезе?
Аз се пръскам с всякакви парфюми.
За мен няма мъжки ,няма женски. 😆
Хареса ли ми един парфюм ,значи мога с кеф да си се пръскам с него.
Не малко комплименти съм получавала с 1 million не помня коя разновидност беше и като казвах ,че е мъжки ме гледаха странно и не вярващо.
Много ми харесва Саваж ,но ми идва много тежък ако трябва да се пръскам с него. Иначе ако е на някой друг нямам проблеми. Мирише ми много хубаво.
Та от 2-3 останали аромата , много бързо ги направих 30 и още и още искам да пробвам нови парфюми.
Вчера ходих на Рефан с мерак да си напълня 252 Invictus Aqua/Paco Rabanne ,но ми казаха ,че имали само класическият. 😒
А е такъв разкош.
Напълних си го и си напълних 014.Olympea Blossom/ P. Rabanne
Да видим дали ,ще ми хареса.

# 658
  • Deutschland
Mavina, аз пиша lidl parfüm Duftzwillinge. Това е клипа

# 659
Фрау ,много ти благодаря!
Намерих го и си отбелязах.

Някой да предложи бонбонен парфюм ,но да не е прекалено сладък?
И парфюм със сорбе?
Влюбих се в един парфюм на Антонио Бандерас ,който мирише на плодово свежо сорбе.

Общи условия

Активация на акаунт