Сполучливи имитации на маркови парфюми - 58

• 48 813
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Дъщеря ми си купи парфюм Lelas Prive от Турция, мирише ми на Kirke.
https://lelas.co/product-category/perfumes/prive-en/
Имитации ли са парфюмите от тази серия?

# 676
  • обл. Шумен
D-frag 12, действаш много освежаващо на миризливата ни темичка! 🥳🥳🥳

# 677
  • Пловдив
От понеделник има парфюмчета в Лидл, някой има ли мнение как са като качество и кое на кой оригинал отговаря?

# 678
  • Варна
От понеделник има парфюмчета в Лидл, някой има ли мнение как са като качество и кое на кой оригинал отговаря?
Ей тука ги има:
https://www.parfumo.com/Perfumes/Lidl
Колкото до качество, бих дал добра към много добра обща оценка, особено взимайки предвид цената и приличните флакони.

# 679
  • София
А на Bois imperial има ли добра имитация?
Не съм срещала никаква имитация. Евентуално като близък вайб Ганимед тествайте. Ни BI е по-готин според мен.

# 680
Имам и двата(Ганимед и Б683) не са същите според мен. Мъжът ми много го хареса, а и аз също. Явно ще вземем оригинала за някой повод, не е толкова скъп, а е страшно траен и щлейфов. Иначе поръчах Bois d'argent от Мартинез и той е много хубав. Днес тествах паралелно Delina La rosee от Дивайн и оригинала. Ами не са се справили изобщо... Като разредена Делина е, розата в оригинала е в съвсем друга посока. Мислех да поръчвам други Марлита от там, но се съмнявам вече.  Някой ако е тествал от тях Сафанад примерно ще каже ли как е?

# 681
  • София
Някой да е срещал имитации на Essence No. 1 Rose Elie Saab и Sweet Morphine Ex Nihilo?

# 682
Sweet morphine го имам от Shoby

# 683
  • София
Спонтанно си взех Аква Марина от Лидъл, зеленичкия, защото ми се приноси нещо свежо и неангажиращо, и о, ужас, оказа се, че нямам (е, с две-три изключения де, ама те не се броят).. Много приятен и доволно траен. Май е аналог на Аква ди джио.

# 684
  • София
Sweet morphine го имам от Shoby

И как се представя? С колко капки е?

# 685
без капки, защото и без това цената му е висока. Не съм го носила още , трябва да го потърся къде съм го сложила и ще пиша Simple Smile

# 686
Разносвам Olympea Legend на Рефан вече няколко дни. Исках да съм сигурна, преди да изпльокам нещо тук - да, сигурна съм вече - че е 90% идентичен с Уханието на Гиза (Amouage Guidance). Бях ви се оплакала от загниваща карамелизирана круша, невъзможен ми е за носене вторият, но рефанското творение е божествено - всичките недостатъци на Уханието ги няма, всъщност, трайността е брутална, шлейф, всичко - 10/10.
Гледам оригиналите - пирамидите им сравнявам - не бих казала, че си приличат чак...
Накарах детето със затворени очи да подуши едната и другата капачка - казва ми, че усеща едно и също, само дето едното е лепкаво някак си, захаросано.

Фрау - разносих и Венецията рефанска...прекрасна, автентична, върна ме назад... трайността само не ме впечатли, но нищо, имам 100мл..Blue Heart

# 687
  • Deutschland
С капки ли е Венецията? Моята е с 30 на 30 мл и е доволно траен.

# 688
Разносвам Olympea Legend на Рефан вече няколко дни. Исках да съм сигурна, преди да изпльокам нещо тук - да, сигурна съм вече - че е 90% идентичен с Уханието на Гиза (Amouage Guidance).
https://bg-mam.ma/p/1636146/47918748
Simple Smile Hands V

# 689
Солар, благодаря Blue Heart
Аз отскоро пиша тук, та...не съм прочела, сега вече знам Smile

Фрау - нямат наливна опция в онлайн магазините рефански, а само готов флакон 100мл...Прежалих се да поръчам онлайн, просто защото ходене до физически магазин ми е ... тормоз.

Общи условия

Активация на акаунт