💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 070
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 30
Благородно завиждам на всеки,който твърди,че Кралев не го дразни! Браво,хора! Имате железни нерви😂 Аз съм абсолютен пожар и на такъв човек скачам- нищо че съм жена😈🤕☠️

# 31
Благородно завиждам на всеки,който твърди,че Кралев не го дразни! Браво,хора! Имате железни нерви😂 Аз съм абсолютен пожар и на такъв човек скачам- нищо че съм жена😈🤕☠️

Аз съм на същото мнение!! Даже се радвам, че тази година каста не минава през 'Надкаст'... те са много добри да 'чисят' имената на тези, които са сгафили. Къде 'стратегии', къде 'злодеи' щяха да измислят нещо за да спасят Кралев и да му оправят имиджа (както се опитаха с Надя от Ергенът тази година).

# 32
  • София
Сега като казахте, защо пък Льольо да не е взел хонорар за излагацията в ефир? Той горкия един лев не е изкарал през живота си, само харчи от на тати. Сигурно му е интересно какво е да изкараш собствени 💰

# 33
  • На Изток от Рая
Благодаря за новата тема, както винаги изключително подробна и добре оформена!
Мисля че Кралев ще ми остане най-неприятният и противен участник евър. Даже май минава и Мани 1 по противност. Стискам палци на Дръзките да захлебят тази седмица, по възможност на резиденция, че скоро ще остане само пясък от тях.

# 34
  • Sunshine state
На анкетата посочих - Кралев, Благой и Рени, макар нея вече да я няма. Тия тримата ме дразнят. Силвия и тя натам върви скорострелно, но за сега съм на кантар за нея специално. Благодаря за темата!

# 35
Още не мога да запомня кой цвят кое племе е.
И аз така. Затова май трябва и цветът да се казва с името на племето. Аз искам червените, дето са на блатото.. да идат в резиденцията.

Мисля че Кралев ще ми остане най-неприятният и противен участник евър.
Продукцията се е погрижила да е така. Има и други дразнители. Зависи на кое се акцентира в подбора на кадрите.
За мен най-големият дразнител EVER  e  Куков от предния сезон.

# 36
Благодаря за темата, Дяволче!
Отчетох се в анкетата, сега си точа наръча псувни за Кралев Joy

# 37
  • Sunshine state
За мен най-омразният участник пък е Джаферович. Грам не можех да я дишам нея. Кралев и той е мега злобен, но е след нея.

# 38
Мен Кралев ме дразни по-малко, когато се сетя, че е специално избран от продукцията именно за да дразни зрителя. Няма да им се поддавам на манипулациите, я Joy

# 39
Дяволо, благодаря за темата.

Павката е пич.

Кральольо е Топа на анти героите.

Сини в резиденция. Дано. Изгубиха се. Скоро ще се прекръстят на изгубените

# 40
  • София
Павел ми е единственият положителен герой , само той гледа позитивно на нещата, говори за сплотяване,  победи и от него лъха оптимизъм. 👍

# 41
  • София
Кралев иска да изяде лещата на Благо.Joy Много му е мъчно, няма що.

# 42
  • На Изток от Рая
Кралев като остана сам, много смирен, никого не обижда, не се заяжда

# 43
Кралев иска да изяде лещата на Благо.Joy Много му е мъчно, няма що.

😁😁😁
Аз без да искам предположих това в предишния ми пост, пък то излезе вярно 😀

# 44
  • София
Дяволо и аз благодаря за темата.
Абе хора, дайте да съберем помощи да го нахраним тоя Сомалиец Кралев. Не е човешко това...

Общи условия

Активация на акаунт