Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 080
  • 921
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се и аз.
Днес бях много изненадана, че получих час за Сигридов за 14.11. Знам, че има тема за него, но ще се радвам да чуя и вашите мнения за него за подготовка за бременност.
Аз съм с две загуби в ранни седмици, така че ми е интересно какво ще предложи.

# 31
Ванила, може да почнеш да изместваш с половин/1 час приема и до четвъртък да си го пила в 10 вечерта и на другия ден в 11 чак пак ще е ок. Стискам палци за успешна пункция! 🩷

Слънце, хайде едно хубаво чхг! 🩷

# 32
Алина, добре дошла при нас! Съжалявам за загубите ти, пожелавам ти повече да не ти се случва това и скоро да си бременна отново, но с пухкав финал! При Сигридов не съм ходила, чувала съм не много хубави неща за него, но ти пожелавам на теб да ти е полезен в пътя към сбъдването на мечтата ти! Flowers Four Leaf Clover

Дайте ми и вашето мнение за Михайлова и за това да лекувам клетките....някоя от вас, която да го е правила и такава, която като мен е скиптична .... 🙄

Аз съм много доволна от прегледите си при Михайлова, обръща внимание на всички изследвания, обяснява много добре и гледа цялостната картина. Предполагам, че защото работи в репродуктивна клиника и има поглед над нещата. Аз до момента направих две вливки интралипид, не знам доколко им вярвам и още не съм направила контрола, за да видя дали са ми понижили НК клетките, но реших да го пробвам.

# 33
Бодвам се и аз в новата тема!
2402, честит рожденик! Да ви е здрав, смел и упорит!🍀

Чехагета до тавана от мен, момичета!

# 34
Михайлова назначава индивидуални терапии и рядко съвпадат. На мен за НК клетки ми изписа преднизолон и Клексан. Правихме 2 месеца естествени опити с нейната терапия + Зарзио, което е за друго, нямаше ефект. След като се преместих в Нео Витро направих консултация и с тяхната имуноложка и тя ми включи Интралипид, освен преднизолона и Клексана. С тази терапия имах 3 инсеминации и 2 ЗЕТ трансфера. Без успех. Но каква е била реалната причина за неуспехите не знаем. За мен лично е по-добре да опитам, от колкото после да съжалявам. Терапията ми не е кой знае какво и не съм имала странични ефекти. В месеца, в който забременях спонтанно нямах никаква терапия за нищо, но го отдавам на късмет или просто терапията от предният месец да е повлиала.

Среднощно слънце Чакаме те с хубав резултат.

Sunshine При Вас кога ще има трансфер?

# 35
Луничке, ако питаш мен относно кога ще е трансфера , не мога да кажа . Тепърва предстоят биопсии и хистероскопия . Чакам резултатите от ПИД на двете ембриончета , за да видим колко ще останат за трансфер .

# 36
  • Ст Загора
Сън, какво следва сега? Хистероскопия ли или биопсиите? Кога те вика пак

# 37
Жаки, четох те много в минали теми, страшно се радвам че си бременна и нека е до пухкав финал!
2402 страхотна торта! Да ви е жив и здрав!
Слънце , успех и стиснати палци имаш от мен!
Редактирам се с глупаво питане хаха Момичета, това отрицателен резултат ли е? Съжалявам за тъпия въпрос имам чувството че главата ми е празна днес..

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 22:19 от kattes

# 38
Да, Sunshine за теб питах. Сега се сетих, че каза за предстоящите биопсии и др. Извинявай, забравила съм. Надявам се да са хубави резултатите от ПИД и скоро да стигнете до момента с трансфера.

# 39
Благодарим ти Rave за новата тема, записвам се в нея , дано ни донесе много късмет.
Jaki, благодарим за вдъхновяващата история, пожелаваме те най - после да можеш да се насладиш на спокойна бременност и съвършен резултат накрая 🍀
2402 , честит рожденик, да ти е жив и здрав
Ванила, аз съм редовно накичена с тази за бактерия, чела съм, че се среща при около 25 процента от жените, но явно като излезе извън контрол прави беля, през първата си бременност също я имах.

# 40
Rave, благодаря за чудесната есенна тема Flowers Jack O LanternFlowers MushroomFlowers Fallen Leaf
Jaki, благодаря за орисването. Преминали сте през доста трудности и дано вече остават зад гърба ви. Чакаме те след няколко месеца да ни замеряш с памперси Animal Hatching Chick
Mel, Elisian, всичко да се развива добре и скоро да се похвалите с туптящо сърчице Heart
Fayona, стиснати палчета за положителен тест Flowers Four Leaf Clover
2024, честит да е малкия разбойник, здрав и щастлив да расте. Справила си се блестящо с тортата BirthdayBalloonTada
Ванила, успех на пункцията и само качествени яйцеклетки да извадите Flowers Four Leaf Clover
Слънце, стискам палци за положителен тест утре Hands Pray

# 41
  • Замък сред облаците
Жаки, успех до края!

Билайв, аз съм от хората скептични към НК клетките, но Михайлова виждам, че разглежда много неща освен тях и както каза Пълнолуние и други момичета, дава индивидуални терапии, за разлика от Русев.
При мен след 3 поредни неуспеха (след раждане на здраво дете, въпреки терапията за тромбофилията) АГ също ме насочи към имунолог, защото при всяка една Б, успешна или не, може да се развият антитела срещу чуждото ДНК или да се активира ИС да го отхвърля дори да нямам антитела към бащата.
На фона на това, което видях от антителата за ЩЖ, които изследвах миналата седмица, теорията за НК клетките при мен ми се струва все по-вероятна за последния ми мисед. Преди година вървях към хипофункция, но антителата ми бяха в “нормата” за мен - малко над 100. Сега антиТРО/МАТ са ми 400, което не е било дори като ми откриха хашимотото. Съответно ИС поне към момента е активна.
След 2 седмици съм при Михайлова и до края на месеца ще стане ясно дали теорията на АГ за антитела към бащата или моята теория за НК клетките е вярна или пък нито едната 😁

# 42
Ще ми е любопитно да споделиш, след като минеш. Видях, че има доста свободни онлайн часове, може би за ноември ще запазя.

# 43
Сън, какво следва сега? Хистероскопия ли или биопсиите? Кога те вика пак
Не знам още , като ми дойде , трябва за запиша час .
Дими , да ти е живо и здраво детенцето ❤ Пожелавам му много щастие , късмет и луди игри .
Луничке , чакаме те днес с положителен тест ❤
Ванила, страхотна бройка фоликулчета ❤ Не се притесняай толкова относно нарастването  им , не го мисли , всичко ще бъде наред . В крайна сметка ви трябва една читава Я и един читав сперматозоид . Успех 🌺

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 09:44 от 💐💐Sunshine_00💐💐

# 44
Благодаря и аз за темичката Heart EyesHug
АА и аз съм любопитна да видя какво ще стане при теб (моята ситуация е 1:1 като твоята), аз също обмислям онлайн консултация при нея, даже и започнах да разучавам как стават нещата с пращането на проби.

Стискам палци, дано се открие "проблема", че да се реши!
Пожелавам много бебета на тази тема!

Общи условия

Активация на акаунт