Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 089
  • 921
  •   1
Отговори
# 45
Много изпуснах и четох по диагонал, последните 20 страници от двете теми.

*
Мерси за новата тема!!

Жаки честито синьо (дотук не бях разбрала или запомнила), успех до щастлив и износен финал и мерси за орисването, дано ме хване.

И от което успях да прочета:
Рокет, стискам плаци да си го хванала много рано и да е поне 50 на следващия тест.

Файона
, оф че несъобразителни хора ... може би не са разбрали, че само те знаят.

Пожелавам успех на всички Flowers Hibiscus

# 46
Rave Flowers Fallen Leaf Yellow Heart

Jakii пожелавам ти оставащите месеци от бременността да са безпроблемни и за разкош едно малко щастие вкъщи!  Blush

2402, живо и здраво да ви е момчето! Blue Heart

# 47
  • София
Жеки, честити сини гащи!
И аз се нареждам под прашеца макар е малко вероятно да ме стигне Grinning
Пожелавам ти оставащите месеци да са безпроблемни!

# 48
Жеки, честити сини гащи!
И аз се нареждам под прашеца макар е малко вероятно да ме стигне Grinning
Пожелавам ти оставащите месеци да са безпроблемни!

Силно се надявам да те стигне.
Имай вяра Heart

# 49
Жаки, благодаря за прекрасното орисване!
Нека при теб няма повече притвснения и юнакът да си стои на топло до края! Flowers Hibiscus

Правенето на торти си е цяло изкуство!
Честито на рожденика! Purple Heart

# 50
Благодаря за новата тема и орисването! Нека донесе късмет на всички ни!
2402, да е жив и здрав рожденика! Да расте щастлив и безгрижен! Birthday Тортата е разкошна!
Кате, отрицателен в теста, не знам дали друг ти отговори преди това.
Малкия е с висока Т и чета по диагонал.
Рокет, днес или утре си на тест?

# 51
Честито на рожденика! Hug
Успех на всички момичета във всичко! Hug
Аз този месец не следя овулация и си правиме опити през ден пък каквото стане докато стартираме инвитро
При моя мисед преди 4 години бях забременяла през октомври Confused

# 52
Eunoia, утре ще ходя.
За щастие в Лина при нас стават готови до обяд резултатите, та се надявам скоро да има яснота. Blush

# 53
Ще стискам палци утре тогава Simple Smile

Аз рано го отписах месеца, а не трябваше.  Връщам се обратно в играта с този тест от днес Grinning

# 54
Абе как ги правите тези тестове за О по всяко време... Колко пъти съм почвала да следя, гледам и правя всичко по упътването и никога не съм виждала 2 черти (при все случаи имам 5 Б) JoyJoy било то или еднакви или една бледа. За това не следя с тестове, горе долу усещам кога е и действаме.

# 55
  • София
Eunoia, месецът се отписва в два случая - никакви контакти изобщо и когато ти дойде цикъла Grinning

# 56
Здравейте, момичета Simple Smile

Аз изчезнах за доста време, но имах отчаяна нужда да си почина и физически, и психически. Заминахме за Италия на меден месец с ММ и беше много хубаво, времето беше страхотно, хората, а бе въобще отпускаш си душата и не мислиш за нищо Simple Smile Все пак юли ни беше първата годишнина и с малко закъснение успяхме да си направим нашето пътешествие Simple Smile

Понеже и аз малко четох по диагонал, извинявам се, ако някой пропусна:
Жаки, пожелавам ти да изкараш леко до финала и те чакаме да ни замеряш със сини гащи Simple Smile
2402, да ти е жив и здрав малкия и Дай Боже скоро да си има братче или сестриче :*
Ванила, успешен трансфер и бързо оздравяване ( и аз съм в отбора на разболяващите се)
Съншайн, браво за ембриончетата, звучи като да са вашите деца Simple Smile
Слънце, извинявай, ако съм пропуснала, ти май имаше ЗЕТ, надявам се скоро да се похвалиш с плюсче
На бременните момичета - нека да ви е лека бременността Sparkling Heart
На тези в процедури - стиснати палци Blue Heart
На още мъчещите се да забременеем ни пожелавам другата година да не можем да стигнем до темата  заети от бременност или памперси ( Дай Боже) П.С. първата снимка ( със сградите) е гледката от апартамента в Рим.

Иначе, след екскурзията имахме среща с доц. Михайлова и тя ми назначи КИР ( за мен), НК и АНА. Пуснах КИР, който излезе халотип АА с генотип ID1....Някой има ли такъв или знаете ли какво значи? Четох в Геника, че май е рисков и ест се филмирах. ММ още не е правил, защото тя каза първо аз да пусна и съответно ще каже дали и той трябва. Писах им, но ми отговориха, че коментар ще направят чак като изпратя всички изсл-я. Само че аз в момента не мога да пусна НК и АНА, защото съм болна. Онзи ден като ходих до Александровска и ми беше много топло (явно слънчасах) и после цяла нощ на студено и се събудих със схванат врат. Още ме боли , а е пети ден и усещам че леко боли като преглъщам и сякаш лимфните възли, а бе, едно такова, като Робокоп се движа и не мога да си въртя главата наляво и надясно ( надолу и назад мога). Та, спазвам и нещо като карантина след Италия, защото бешеееее.......е толкова хора не бях виждала скоро, то летища, то забележителности, голяма е вероятността да съм лепнала нещо. Та, доц. Михайлова каза, че за НК и АНА трябва поне 2 седмици да не съм боледувала. Вие как се опазвате и как разбите, че не сте боледували, за да пуснете изследване?

# 57
Може да пускате палците:

# 58
  • Be realistic - plan for a miracle.
😑 Съжалявам.
Напълно знам какво ти е и те прегръщам.
Какво ще предстои след като се съвземете?

# 59
Слънце, прегръдки! ❤

Салсера, много хубава почивка сте си спретнали! И ние бяхме скоро там, прекрасно е! За другите неща не мога да помогна. Успех ви желая ❤

Общи условия

Активация на акаунт