Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 091
  • 921
  •   1
Отговори
# 60
Ех , Слънце , съжалявам 🙁 Нищо , следващия ще е успешен 🌺

# 61
Среднощно слънце Съжалявам за отрицателният резултат. Бързо слагай короната и продължавайте напред. ❤

# 62
Слънце, съжалявам! Не унивай! ❤️
Аз имам малко страничен въпрос....не знам какъв вирус съм лапнала ама Бисептола не ми действа, чувствам се по-зле днес, чух се с ЛЛ, ще ме приеме утре към 18ч. Мирише ми, че антибиотик няма да ми се размине....но...утре трябва да почна Дуфастона (предполагам, че не е проблем) ама нали няма проблем от комбинация АБ + Дуфастон? 🙄

# 63
Среднощно слънце, прегръдки от мен ❤

# 64
  • Замък сред облаците
Слънце, Салсера ❤

Билайв, ти не беше ли с хипофункция на щитовидната? Знаеш ли че бисептолът е противопоказен в тези случаи?

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 18:27 от АА

# 65
Слънце, Салсера ❤

Билайв, ти не беше ли с хипофункция на щитовидната? Знаеш ли че бисептолът е противопоказен в тези случаи?

Ами....сега го разбирам 🤦‍♀️ Не знаех, че е ...
Утре ще настоявам за антибиотик, защото гърлото адски боли и болката отива към ухото, болят ме всички кости.... притеснява ме комбинацията с Дуфастона, но не мисля, че едното може да пречи на другото?!

# 66
  • Ст Загора
Слънце съжалявам

# 67
  • Замък сред облаците
Едно време го пишеше в листовката, сега не знам защо са го махнали. Вкл прави тиреоидити, аз отключих Хашимотото след бронхита и лечението с бисептол преди 18г.

# 68
Едно време го пишеше в листовката, сега не знам защо са го махнали. Вкл прави тиреоидити, аз отключих Хашимотото след бронхита и лечението с бисептол преди 18г.

Благодаря ти! Не го знаех, наистина. Утре ще поискам смяна задължително. Ще си почна и Дуфастона.

# 69
Слънце, съжалявам! Дано следващия път е вашият!

Относно бисептола, личната ми лекарка като дете друго лекарство не познаваше. Кой знае какви вреди ми е нанесло на щитовидната жлеза... Тя го изписваше за ангини, но откакто открих нишадъра, не се е налагало да пия нищо.

# 70
Слънце, съжалявам.. Heart Ще се справите и с това и съм сигурна, че зад ъгъла ви чака сбъднатата и мечта! Nature Star2

Явно съм късметлийка, че се оказах алергична към бисептол и само веднъж съм го пила като дете. Иначе за първи път чувам за този му страничен ефект, благодаря ти, АА, че отново ни научи на нещо ново и полезно! Heart Exl

# 71
  • Замък сред облаците
То положението е питай патило при мен 🤣

# 72
  • София
Слънце гуш Sad

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 08:45 от shan^tall

# 73
Слънце, много съжалявам за резултата, но не губи надежда, ще станат нещата, една крачка по-близо сте, сигурна съм. Heart Имахте ли други ембриончета останали?

Включвам се да поздравя rave за подкрепата, която ни дава чрез подготвянето на това прекрасно местенце за споделяне. Yellow Heart Flowers Jack O Lantern Flowers Blossom

А ми стана изключително топло на душата да видя Жаки орисница. Момиче, късмет, късмет и още повече късмет ти пожелавам. Да се радваш на едно малко, здраво и сладко вързопче накрая и да се наслаждаваш щастливо на живота грабейки с пълни шепи! Hug Heart

2402, направо ми разтопи сърцето. Да е много здрав Филип и да се превърне в прекрасен мъж за гордост на мама! Като любител сладкар не мога да не се впечатля от усилията ти и да не споделя, че аз винаги съм си мечтала как ако имам дете ще му правя торти за празник и без празник и ще се старая като за последно!

Момичета, пожелавам на всички ви скоро да имате поводи да правите или поръчвате много торти за вашите малки душички, които съм сигурна, че чакат търпеливо и ще се появят в най-правилния момент. Късмет! Yellow Heart Birthday People Baby

# 74
Съжалявам, Слънце.
Палчетата все пак ще останат стиснати за следващият опит! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт