Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 347
  • 921
  •   1
Отговори
# 75
Слънце, този опит ще ви даде много информация и съм сигурна, че ще ви доближи до крайната цел! Преживей си го , и с нови сили ти пожелавам следващия да е успешен! Изпращам прегръдки!
Ох аз в моя пост, понеже го написах набързо забравих да благодаря на Рейв! Отново уютна и прекрасна тема !
Салсера , в Рим е голяма лудница, но наистина е много красиво! Ние сме били преди към 15 години и още си спомням площадчетата и колко ме впечатли Ватикана.. Много се радвам, че си се отпуснала и си отпочинала, май имаме нужда...
Eunoia, благодаря за отговора! А смятате ли, че щом е над 0, някога съм имала хламидия или това не е фактор... Опитвам се да намеря причината за тези тръби.. ендометриоза е единственото , което остава...то даже и хламидия уж не е възможно, защото сегашния е единственият ми партньор в живота (както и аз на него) ама де да знам вече..то какво ли не изчетох...

# 76
  • Замък сред облаците
Кръвните за хламидия се позитивират и от други вируси и бактерии.

# 77
Благодаря ви, момичета! Heart
Preggo, не знам какво следва, трябва ни малко време да се настроим, че писва ходенето по лекари, особено като няма резултат. Мисля да си взема поне 1 месец почивка, да си оправя други неща по тялото, които все чакат.
SGC нямаме други ембриони, само 1 яйцеклетка годна извадихме, не се повлиях много от стимулацията и другите не бяха узрели.
kattess не знам какво ни дава този опит честно казано, ще видим Сенкова какво ще каже. За съжаление в повечето случаи не се знае защо не става и какво да се промени. Може би ще държа на генетично изследване като се навием за следващ опит, но мисля че по-скоро нещо в средата на матката се е променило след аборта, защото преди това си забременях естествено. Правя хубава лигавица, микробиома беше чист, нямам вируси или липса на лактобацили, надраскване също не помогна.

# 78
Благодаря ви, момичета! Heart
Preggo, не знам какво следва, трябва ни малко време да се настроим, че писва ходенето по лекари, особено като няма резултат. Мисля да си взема поне 1 месец почивка, да си оправя други неща по тялото, които все чакат.
SGC нямаме други ембриони, само 1 яйцеклетка годна извадихме, не се повлиях много от стимулацията и другите не бяха узрели.
kattess не знам какво ни дава този опит честно казано, ще видим Сенкова какво ще каже. За съжаление в повечето случаи не се знае защо не става и какво да се промени. Може би ще държа на генетично изследване като се навием за следващ опит, но мисля че по-скоро нещо в средата на матката се е променило след аборта, защото преди това си забременях естествено. Правя хубава лигавица, микробиома беше чист, нямам вируси или липса на лактобацили, надраскване също не помогна.

Съжалявам. Дай боже следващия да е успешен.
Пиеш ли някакви добавки за подобряване качеството на Я? Може би при следващ опит преди това да пиеш поне 3 месеца

# 79
Пих, 1 кофа добавки и миналата година 3 месеца, после малко почивка, сега лятото пак бях на добавки назначени от Симона Вътева, не ядох глутен, спортувам, ходих на акупунктура заради "влошен кръвоток". Ембриона на външен вид поне беше хубав, 4АА, но следващият път със сигурност ще искам и генетичен тест. Не се сещам нещо друго, което да променя, освен да зарежа всичко и да си живея живота. Сега и без това е прекрасният сезон на вирусите, не мисля че ще се навием на нов опит в близките няколко месеца.

# 80
Слънце, не се настройвай за това, че в матката нещо не е ОК, защото и аз бях като теб, имах 2 инвитро процедури без нито една имплантация и си викам край нещо в матката не е наред, ходих при Калчев, правихме хистероскопии, микробиоми, филми. Всичко изглеждаше наред и реално сега при третия опит чак имах имплантация. А реално ти също мина през Калчев и доста изследвания. Така че аз съм на мнение, че понякога е късмет и може проблемът да е в ембриончетата. Имах една приятелка, която бяха само с тубарен стерилитет, млади, здрави, всичко им беше топ, направиха от първата пункцкия няколко все отлични ембриончета, ами дори при тях стана реално от втория трансфер. Та спроед мен много рядко става от първия инвитро опит. Дори си мисля, че имате добър напредък, защото от само 1 извадена яйцеклетка имахте ембрион с такъв хубав грейд. Всеки опит носи някаква информация за репродуктивния, възможно е Сенкова следващият път да промени лекарствата или подхода и това да доведе до по-голям успех. Стискам ти палци, следващият опит да е вашия. Simple Smile Починете си колкото имате нужда и с пълни сили напред после.

# 81
Благодаря! Heart Ще се надъхаме пак, просто малко време да мине. И физически, и финансово трябва да се възстановим също. Иначе и аз съм щастлива, че поне яйцеклетката беше читава и се оплоди, че с този нисък АМХ вече бях във филма, че нямам читави Я.

# 82
Слънце и аз минавам да те окуража, пожелавам ви в най-скоро време да видите двете чертички и да се радвате на пухкав финал! Стискам много силно палци на всички момичета, които се борим за една и съща цел. Чета ви всеки ден, но не отговарям, тъй като аз самата съм в началото на този дълъг път относно изследвания, разни процедури и не се намирам за компетентна да давам съвети било от от личен опит или от информация, която съм събрала. Много ми е приятно да съм сред вас, защото виждам колко сте сплотени и всяка от вас дава съвети и много всжна информация! Още веднъж пожелавам успех на тези от нас, които още не сме видели двете чертички и честито на тези, които ся успяли. 🩷

# 83
Минах днес през преглед с ангиолог. Много съм доволна. Прегледа назначените терапии. Както очаквах, не е съгласна с тази от Русев и каза да не я прилагам (фракси през ден и аспирин всеки ден). Фраксипаринът действа 24 часа и това да се прескача ден е немислимо. Нямам показатели с нужда от чак такова разреждане на кръвта. Пуснали сме Protein C, Protein S, Antitrombin III, Хомоцистеин, вит Б12, Б6 и Д. Ще и ги изпратя като са готови. До тогава слагаме профилактично Фраксипарин 0.4 всеки ден. Ако излязат някакви отклонения, ще предпише необходимата терапия, ако няма нищо, може да продължим с фраксипарина до 20 г.с.
Ще държим връзка по време на цялата бременност.

# 84
Слънце, съжалявам. Flowers Hibiscus
Аз пиша и следя от доста време темата и наистина сполучливите ин-витро от първи опит са по-скоро рядкост.
В групата за ниско АМХ има доста момичета, които са похвалиха с положителни тестове, та ти го пожелавам и на теб! Green Heart

При мен резулгатите излезнаха и засега изглеждат наред.
В понеделник бяха:
ЧХГ - 22.80
Прогестерон: 87

Това са от днес:

В момента ме притеснява малко щитовидната, защото ТСХ е 2.60, а ФТ4 16.00.
В момента съм на течен препарат и дозата ми се равнява на 12.5 или половин таблетка Л-Тироксин.
Ендото не ми вдига, а най-ранния и час е за 28ми октомрви. Мисля от утре да си увелича сама дозата на 25 единици и ще се надявам да успея са се свържа тези дни с докторката.

# 85
  • Замък сред облаците
Ок са ти 25 единици, да.

# 86
Rocket Радвам се, че нараства хормона. Все така да върви ❤

# 87
Йей, Рокет! 🚀🚀🚀

# 88
Рокет, тихичко честито и до пухкав финал! Радвам се много!

# 89
Слънце, прегръдки , не губи вяра.

Рокет, радвам се за теб, нека да финала всичко да върви леко. Изглежда бременностите веднага разбутват тсх, и аз мисля ,че 25 единици повишение е ок.

Общи условия

Активация на акаунт