Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 424
  • 921
  •   1
Отговори
# 585
2402, аз също съм на мнение да ги пуснеш отново 😁 Стискам палци 🤗❤️❤️❤️❤️

# 586
Раус, добре дошла и дано не се задържиш много! Hug  Аз също бих ти препоръчала Калчев, някой път се освобождава и по-ранен час, така че ако имаш късмет може да хванеш такъв. Моят АМХ беше около 5 ( по спомен, трябва да проверя) и Калчев ми каза само, че мога да бъда донор на яйцеклетки, друго не коментира.  Аз също мисля на този цикъл да повторя хормоналните, че моите са на година и нещо вече, а и Калчев ми каза, че не били тествани в правилния ден.( бях ги пуснала на 4 ден всички)

Мога ли да направя бърза справка с вас:

LH, FSH и Естрадиола, DHEA- S, Тестостерон - 3 ден
Пролактин - чист ден
Щитовидни хормони  - TSH, FT3, FT4, TAT и MAT - чист ден

# 587
  • На изток от Ада
Бъстед, уж3-5 ден за половите.

# 588
За DHEA-S специално бях чела, че може по всяко време на цикъла, но това си включва и 3ти ден, така че е ок.
За мен най-добре да се пускат на 3ти, защото някои лекари ги искат 3-5 (например в Щерев така ми ги искаха), други ги искат на 2-3ти. Т.е. 3ти отговаря на всички изисквания.
Така както си ги разписала е бъстед

# 589
  • На изток от Ада
За тестостерон при жените какво показва?

# 590
Наси СПКЯ и при повишено окосмяване ю

# 591
Raus, добре дошла и да не се задържаш много! Аз от моята камбанария да си кажа да видиш инсулин и кръвна захар, най-добре обременяване да се направи, защото те водят до лошо качество на яйцеклетките, дето няма как да се провери лесно.

# 592
Благодаря отново за съветите!

Току-що си намерих епикризата от преди 10 години и съм тотално шокирана - пише, че имам матка с нормална големина и форма, лява тръба - б.о., дясна тръба - б.о. Кистата е била на ляв яйчник, объркала съм се.
Как, за Бога, преди 10 година съм имала нормална матка и две тръби, а от днес имам еднорога и една тръба.

Какъв е шансът нещо много да се е объркало с цветната снимка?

# 593
Само предполагам, но може би нещо такова - септум, който разделя матката по такъв начин, че едната половина на е свързана с шийката и не може да навлезе контраст?
Скрит текст:

# 594
При лапароскопска операция не е ли логично това да се види и отрази от страна на лекаря? Чак във вторник ще имам възможност да коментирам ситуацията с моята АГ, но до тогава място няма да си намеря на такова фрапиращо разминаване.
Ясно си спомням, че след операцията, докторът обясни, че е проверил и тръбите и всичко е наред. Каза го по повод това, че при пишкане след операцията,  цветът може да е зелен заради веществото, преминало през тръбите.

# 595
По скоро имаш някакви страствания след самата операция. Случва се често да не кажа винаги след такива операции. Вероятно ще ти е нужна диагностична хистероскопия или лапароскопия, не съм сигурна кое ще е по-подходящо.

# 596
Raus , добре дошла 🌺 За 10 години много неща могат да се променят в репродуктивната система на една жена . Тръбите може и да са били ок тогава, но в последствие да са се запушили заради изкарано възпаление примерно . Относно септума , най-добре и Калчев да се изкаже , не се настройвай предварително . Успех 🌺

# 597
Аз бях с пълен септум, за който никой не беше разбрал 20 години, на цветната снимка изглеждаше 1/2 матка, 1 тръба, 1 яйчник.

# 598
При лапароскопска операция не е ли логично това да се види и отрази от страна на лекаря? Чак във вторник ще имам възможност да коментирам ситуацията с моята АГ, но до тогава място няма да си намеря на такова фрапиращо разминаване.
Ясно си спомням, че след операцията, докторът обясни, че е проверил и тръбите и всичко е наред. Каза го по повод това, че при пишкане след операцията,  цветът може да е зелен заради веществото, преминало през тръбите.
Раус наистина много неща могат да се променят..и аз съм с една запушена и една нагъната в сраствания тръби, за които скоро научих, и разбирам шока ти. Според лекарите , говорих с поне 3-4, много неща могат да доведат до такива запушвания, от сраствания, както е казала Алисън, следоперативни, инфекции и тн. Ти предполагам си изследвала там хламидия и тем подобни... Цветната снимка къде я прави и под пълна упойка ли беше? Ако не си била, може да си направила спазъм от болката и да не е много вярна, наистина, но едва ли поне матката няма да може да очертае... Тя лъсва перфектно...ти самата видя ли си цветната снимка? Как изглежда матката?
Редактирам се, видях че е била при Попов от Вита, което е ок като място мисля..четох бая и не съм попадала на грешни диагнози оттам

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 20:42 от kattes

# 599
По скоро имаш някакви страствания след самата операция. Случва се често да не кажа винаги след такива операции. Вероятно ще ти е нужна диагностична хистероскопия или лапароскопия, не съм сигурна кое ще е по-подходящо.
А защо да има сраствания вътре в матката след операцията на яйчника?  Не следва ли ендометриума да е засегнат за да се получат сраствания там?

Общи условия

Активация на акаунт