Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 21 тема

• 20 573
  • 238
  •   1
Отговори
# 120
На мен ми харесва този цвят. Като се боядисвате, защо търсите да прилича на естествен цвят, нали имате предимството, като така и ще си 'товарите' косъма да направите нещо интересно, на което тези с естествените цветове ще ви завиждат?

# 121
Аз не търся естественост. По-скоро имах предвид, че цветът е постигнат с много смесване на различни цветове, би стоял леко изкуствено, зависи на кого.
Честно казано аз съм доста експериментатор. Проблемът е, че ми трябва човек, който да може да прецени какъв друг цвят освен черно и тъмно кестеняво би ми отивал.
Защото знам със сигурност, че някъде съществува друг нюанс, който ще ми отива и ще подчертава чертите ми.
Обаче знам и, че светлите цветове в голямата си част просто не са за мен.
Подозирам, че средно кестеняво с топъл отенък или карамелени кичури на тъмна основа ще ми стоят добре. Но знам ли...
Говорих с  фризьорката. Каза, че час няма да ми запише, преди да дойда лично и да ми направи безплатна консултация какво може, какво не на моята коса и според това, което искам как ще стане, дали ще стане.
Каза, че така е редно. За да не бъда разочарована после.
Разбрахме се да отида когато имам път(в съседен град е).
Доста сериозно отношение. Момичето е младо, много кадърно. Никакви свободни часове няма до след 8 март.
Ще го помисля и дори за първи път ще направя нещо нечувано -ще й кажа тя да ми предложи цвят, който според нея би ми отивал. И ще видя какви съвети ще ми даде.

# 122
Ще го помисля и дори за първи път ще направя нещо нечувано -ще й кажа тя да ми предложи цвят, който според нея би ми отивал.
Точно така направи! И покажи после. 
Аз съм го правила веднъж и от руса ме направиха  т.кестеняво-червена. Една моя приятелка, с която работех тогава, вика "от всичките ти цветове, тоя най-много ми харесва." Сподели ми го скоро, не тогава.

# 123
Дали нещо подобно е модерно:

Понеже обмислям от доста светло русо да премина към горното.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 15:43 от Rimmona

# 124
Първо можеш да се покефиш на нюанси на русото, за които др. жени сигурно ще ти завиждат. И постепенно да ставаш все по-тъмна.
Не е толкова лесно от блондинка да станеш брюнетка, защото в момента косата ти няма пигмент, и трябва да се пигментира. Ако някой си представя, че ще си купи една боя и ще изглежда като на картинката, не е така.
Ето, избери си, пробвай ето такива цветове и чак накрая ще се доближиш до кестенявия балеаж.
Скрит текст:

# 125
Искам крем за коса, спрей или олио, които наистина да дават блясък на косата, хидратация и "сочност". Най-вече блясък. Имам големи количества продукти и нищо не ми харесва. Може би и да имам големи очаквания към продукт, не знам. Но все още не съм намерила моето "чудо".

# 126
  • Зеленият рай в сърцето на България
Здравейте търся отзиви за този сешоар

# 127
  • Някъде там
Дали нещо подобно е модерно:

Понеже обмислям от доста светло русо да премина към горното.
Не мисля, че излиза от мода това, което е показано на снимката.
На мен лично много ми харесва. Ще се радвам после да споделите какво се е получило.

# 128
Здравейте, момичета🙋‍♀️ има ли някоя дама изпробвала Hair Therapist от Rowenta?

# 129
  • София
Аз имам тази четка на Филипс. Много съм доволна. Почти на всяко изсушаване я ползвам.

# 130
Някой ползвал ли е бои, които връщат естествения пигмент на косъма? Има ли някакъв ефект?

# 131
  • в пералнята
Какви са тези бои? Дайте някоя примерна марка, моля.

Аз също идвам да попитам за  отзиви за боите на Elumen. Те правят неонови цветове, но имат и шоколадови. Аз се интересувам конкретно от тях

# 132
Какви са тези бои? Дайте някоя примерна марка, моля.
много марки има
https://moiatakozmetika.com/products/sprey-za-vazvrashtane-estes … ollagena-solution

# 133
  • София
Някой ползвал ли е бои, които връщат естествения пигмент на косъма? Има ли някакъв ефект?
Аз купувах на моя мъж . Не му помня марката( имаше реклама по ТВ). Никаква работа не вършеше.

# 134
Здравейте! Има ли проблем на боядисана коса да се използва шампоан-оцветител. Наскоро се боядисах и ми се иска да засиля ефекта, та се чудя дали би навредило, ако използвам такъв шампоан. Въпроса дали ще има желания ефект е отделен. Спрях се на марките Виктория и Марион.

Общи условия

Активация на акаунт