Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 21 тема

• 20 550
  • 238
  •   1
Отговори
# 105
  • Поморие
Въпрос:
Каква грижа планирате за есента и началото на зимата?

старата тема
Идеи за младежки, свежи и актуални цветове на косата за последните 1-2 години, които се очертава да са топ и през следващата година?

# 106
За мен съм харесала това:

Още не съм говорила с фризьора си, но не ми се струва много лесно за изпълнение - как ще хване тъмното върху многократно изрусявана (без блондор) коса.

# 107
Момичета, не знам дали е правилната тема, но случайно да знаете код за отстъпка за дайсън от нотино освен нотино10? Благодаря предварително

# 108
Момичета, сутринта казаха по радиото, че тенденциите в прическите тези година са завръщане към косите и модата на 90-те.
Сидни Кроуфърд и Рейчъл от ,, Приятели ".
Тук и вчера споменах Синди в другата тема.
Това напълно ме устройва. Обичам точно тези прически.

# 109
  • Някъде там
Момичета, сутринта казаха по радиото, че тенденциите в прическите тези година са завръщане към косите и модата на 90-те.
Сидни Кроуфърд и Рейчъл от ,, Приятели ".
Тук и вчера споменах Синди в другата тема.
Това напълно ме устройва. Обичам точно тези прически.
Да, гледах ги тези модни тенденции, хубави са.
Много ми хареса и цветът на 2025 година https://murphystyle.com/mocca-mousse-cvetat-na-2025/

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 11:05 от Искрица

# 110

Ето и малко снимки.
Аз отдавна искам да се подстрижа така.
Но нямам доверие на нито една от тукашните фризьорки.

Всички ново е добре позабравеното старо😊
Всяка година се измислят някакви нови неща, но в крайна сметка класиката си е класика😊
Искрица, интересен цвят, но съм сигурна, че изисква смесване на много бои и истински майсторлък да се направи.
И няма да стои естествено. Такива цветове в природата почти не съществуват. Иначе е много красив. 🥰И първата и втората снимка.
Кой знае колко е труден за постигане.

# 111
Здравейте! Имам малко нестандартен въпрос, но имам нужда от мнение. От години използвам една и съща боя и един и същи цвят (без амоняк и без  PPD) и съм доволна. Сега ми се иска да пробвам от същата боя, но няколко тона по-светла, НО се притеснявам дали е възможно да направя някаква реакция (алергия) от различния цвят. По принцип знам, че и един и същи да е цвета пак има вероятност да направя, но сега като знам, че ще е различен ми е филм дали може нещо да не ми понесе. Та вие какво мислите?

# 112
От години се боядисваш с тази боя,значи нямаш алергия или реакция към някоя от съставките. Едва ли ще имаш проблеми, ти си привикнала с тази боя. Вероятно за толкова време и формулата са й сменили и пак не си имала проблем. Това, че сменяш с по-светъл цвят не е проблем. Съставките на същите. Щом досега си нямала проблемни няма и сега да имаш. Коя е боята?

# 113
  • Някъде там
Здравейте! Имам малко нестандартен въпрос, но имам нужда от мнение. От години използвам една и съща боя и един и същи цвят (без амоняк и без  PPD) и съм доволна. Сега ми се иска да пробвам от същата боя, но няколко тона по-светла, НО се притеснявам дали е възможно да направя някаква реакция (алергия) от различния цвят. По принцип знам, че и един и същи да е цвета пак има вероятност да направя, но сега като знам, че ще е различен ми е филм дали може нещо да не ми понесе. Та вие какво мислите?
Не би следвало, но все пак си направете тест за алергия, защото винаги има вероятност да се развие алергия към някоя от съставките.
Аз лично не бих се  притеснявала от възможна алергична реакция( защото все пак бих си направила тест), а бих се притеснила от това, че ако сложа по светла боя на цялата коса и корените ми ще станат по светли. Има вероятност след боядисването косата да стане на петна и да не е равномерна.

# 114
Тези три цвята си харесах за пролетта.Ще си правя едно от трите.
В близък до нашия град има една много хвалена фризьорка. Тя прави такива цветове от тъмна коса без обезцветяване, а постепенно. Изглежда голяма майсторка. Не знам дали ви казах, но в София ми поискаха 500 лв за моята коса за балеаж 😂😂😂

# 115
Caroline боята е PHYTOCARE на HerbalTime. Благодаря ви за включването😇

# 116
Още една идея за цвят спрямо актуалния за 2025 mocca mousse. За коса е убиец. Ако някой се реши, може да сподели с коя боя.

# 117
Цветовете на Пантон не ги свързвам по никакъв начин с боите за коса. Това са цветове за дрехи, дизайн, интериор/екстериор. Предишни години цветовете бяха лилаво, синьо, жълто. По една случайност този мока мус не стои зле като цвят за коса, но според мен това е много капризен цвят откъм дрехи. Би вървяло или с нещо много светло, или с черно, няма много опции.
При дрехите това кремаво бежово-кафяво си е актуален цвят от поне няколко години, но и ако косата е в същата гама, вече ще дойде too much. Не случайно горе в линка манекенките, които носеха дрехи в мока мус, бяха с тъмнокафяви и черни коси. Светло русо също би стояло добре, но при всички положения трябва да е нещо контрастно на дрехите.

# 118
Аз бих го приложила именно за коса, защото кафяво за дрехи не харесвам - състарява. С изключение на естествена кожа, естествено, там всички нюанси на кафявото са класика.

# 119
И аз не ги свързвам, защото те са много изкуствени някак. То не съществува в природата такъв цвят.
Повече ги свързвам с интериора, с модата, с цвят на ноктите.
Горния е много хубав, но аз лично ще бъда циганка с него. Била съм подобен, трагедия.
Иначе е много красив.

Общи условия

Активация на акаунт