Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 21 тема

• 20 544
  • 238
  •   1
Отговори
# 90
И на мен Афоджито не ми действа нещо.
Суха и твърда ми става косата.
Не знам дали не бъркам нещо някъде в определяне на нуждите й. Главно наблягам на хидратация. А мисля,че е време да включа и малко протеин.
Точно 2 ка си взех сега за предпразничното боядисване. Не посмях баш 1ца. А ми се щеше много да съм черна(не, че не съм,но имам още наченки на червено в косата,а и понякога си вземам бои с такива отенък).
Но то това си ми е моя цвят така или иначе -2 ката.
Червеното е по-изтощаващо и от русото.
Красив, но капризен цвят.

# 91
Погледнах какви са модните тенденции за 2025 при прическите и май само Textured Waves, което разбирам като вълниста коса, и дългото етажиране ми харесват.

Бретони, мулети, пиксита и боб не са за мен.

Иначе ярките червени цветове при косите пак са модерни.

# 92
  • София
Caroline, нормално е, когато се прекали с протеина, косата да стане твърда и суха. Афоджито е най- силният достъпен протеин на пазара.
При мен се сплеска, иначе пак си е мека като перушинка и няма особена тежест. На тила ми е бая здрава и много по- малко порьозна, така че може да е и хормонално.
Ще направя още една терапия преди НГ, пък после ще видим.

# 93
Ами аз отдавна съм го ползвала и не толкова често, че да имам такъв ефект.
Трябва да започна да редувам хидратация и протеин. Не знам какво друго може да пробвам протеиново. Ще поразгледам ЗР.

# 94
  • София
Аз май пак трябва да си направя етажи, че израстна и въпреки якия есенен косопад, започна да ми тежи.

# 95
  • SF
И аз ще правя етажи. До скоро се отървавах от тях, но сега си ги искам отново.

# 96
Ето ме с новата прическа, без никакви бои съм вече на главата си. Изцяло моя цвят.

не ме цитирайте, че ще махам снимката по-късно.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 09:19 от ЗЛОДЕИДА

# 97
  • Някъде там
Подстригах се аз, нямам вече следи от бои, кани и т.н.т., но доста къса черта стана. Въпроса ми е за качествени шампоан и балсам за обем на тънка коса.
Преди година, като бях на каре и тогава използвах серията за обем на Джон Фрида. Използвах шампоан, балсам и спрей в корените, много харесвах тази серия и бях доволна.
За обем в момента заглеждам новата серия на Олиосета, която се води хидратираща, ламинираща и в същото време обещава  да придаде обем на косата. Тези дни мисля да я поръчам, както и обновената им боя за коса, за да си намажа корените( дано новата формула да не е толкова агресивна). Колебая се между 6.02 и 6.00. Това е косата ми в момента, така, че моля да не ме цитирате. Цвета ми е микс от 5+6 и различни коректори. Фризьорката, която посещавам в момента ще отсъства за месец и ще трябва да действам сама.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 20:46 от Искрица

# 98
  • София
Аз съм супер възхитена от този продукт. Предпазва, приглажда, придава блясък и стилизирането е супер лесно с него. Аз съм с две леви ръце, но като се изправям или къдря  винаги става топ.

# 99
Откъде го купуваш?
И как го използваш като се къдриш?

# 100
  • София
Взех го от един магазин за професионална козметика в квартала.
Слагам го на мокра коса, суша до някъде и после се къдря с колан или ластици или шноли. Вероятно става и с ролки.

# 101
  • София
Взех го от един магазин за професионална козметика в квартала.
Ще споделиш ли в кой квартал е това магазинче.

# 102
  • София
На метростанция Бели Дунав.
По принцип го има и онлайн.
Да се похваля - поръчах си машата с топъл въздух на Филипс. Много съм щастлива. Надявам се да е лесна за работа за сушене, изправяне и вълни.

# 103
Ех, някога живеех там, в блоковете точно до Бели Дунав. Да не е в подлеза едно магазинче преди да влезеш за метрото?
Сеща ми св и за едно друго отсреща на пазарчето.

# 104
Подстригах се аз, нямам вече следи от бои, кани и т.н.т., но доста къса черта стана. Въпроса ми е за качествени шампоан и балсам за обем на тънка коса.

Наскоро пробвах шампоан и маска Redken Acidic Bonding Concentrate. Бяха в единична доза. За едно миене даде много добър обем и блясък, не очаквах. Серията се води за боядисана коса, а моята не е, и не знам как би се отразил при дълга употреба.

Общи условия

Активация на акаунт