Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 21 тема

• 25 463
  • 352
  •   1
Отговори
# 345
Така е, трябва си сръчност. Обаче и някои фризьорки не са особено сръчни (или аз не мога да им обясня добре какво искам, или те не ме разбират). Откакто пробвах и ми се получи, осъзнах, че това, което искам сама си го правя, както искам. Така де, разбирам си се сама най-добре и пропускам частта с обясненията.😂

# 346
Горе-долу от 10 години ходя само при една фризьорка и имам доверие в нея. Познава ми косата и когато поискам определена форма, ми казва дали за мен това наистина е подходящо. Ако не, предлага алтернатива, която е максимално близо до пожеланото от мен.

# 347
Аз съм така с цвета на косата. Все си правеха свободни съчинения с боите и все излизаха едни такива, никакви. Много рядко това, което искам. Откакто сама я боядисвам и си подбирам цветовете, само комплименти за цвета получавам и съм доволна самата аз.
Да се стрижа сама не мога, хем и курс съм карала навремето, много отдавна. Понастоящем се упражнявам само върху мъжа ми, той е доволен Smile

# 348
Аrwen, то е въпрос за усещане. Ето, аз се подстригвам и съм се боядисвала преди сама, но една коса не мога да изсуша с четка и сешоар.😅 И аз сама се боядисвах по-добре (а и със сигурност доста по-щадящо, отколкото при двата ми пъти изрусяване при фризьорки). Да не говорим, че две опаковки с боя не им се виждаха достатъчни, а трябваше да им платя и за нежелания рижав цвят, и да им казвам доста пъти, че цялата глава си я чувствам като подпалена (те се бяха отплеснали нещо да си говорят с колежката).🤪 Кратки ми бяха двата период с боядисване на косата, но и двата пъти не ми докараха поне цвят, който да се доближава донякъде до желания от мен.
Горе-долу от 10 години ходя само при една фризьорка и имам доверие в нея. Познава ми косата и когато поискам определена форма, ми казва дали за мен това наистина е подходящо. Ако не, предлага алтернатива, която е максимално близо до пожеланото от мен.

Супер, това е най-хубавото, да можеш да имаш доверие на фризьора си.🙂
Дори и аз, която не обичам да ми пипат косата, нямаше да се науча да правя някои неща сама, ако имаше на кого да се доверя така, както на себе си (по отношение на косата). То не е и въпрос до пари или до свободни часове, а точно до доверие. Не мога да им треперя всеки път дали ще ме подстрижат добре...
П. П. Между другото, мъжът ми първи ме подстрига😅, правил ми е и прическа (къдрици) с пресата, та добих кураж да пробвам и аз.😂

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 23:03 от dolce miele

# 349
Подстригана съм! Всъщност не е кой знае какво, само отпред косата ми беше израснала горе-долу до долния край на ухото. Сега е до горния край. Останалото е съвсем леко подкъсено, но съм доволна.

# 350
Аз съм много доволна от терапията с аеган,която ми направи. И мисля преди празниците пак да я повторя.
Боядисах си се в къщи с една снова боя на пазара, обаче много ми пламна скалпа.
А иначе бята е хубава. Наплесках пак чиста 1 ца, натурално черно.
Ами много си се харесвам с черно.
Обаче след време като реша да променям нещо, ще ям дървото 😃 защото това няма да снима махане.
А отдолу такъв жесток червен пигмент ми избива, че чак се изумих онзи ден като се погледнах в огледалото и блестеше това червено на слънцето.
Сега започнах повече да я изправям и ще трябва да си купя и хубава термозащита.
Косопадът ми почти изцяло спря.
Когато ползвам правилния шампоан, косата ми застава хубаво, дори и не оформена с нищо, леко чуплива и етажит хубаво си личат.
Фризьорката ми ходи тъкмо на едно обучение "излизане от тъмно".
Та, мога да измисля нещо по-нататък.

# 351
Здравейте ☺️
За първи път мисля да пробвам тази боя и ще се радвам да споделите мнения. Спряла съм се на цвят 35-светло русо. За сега съм с Гарниер Олиа 9 -също светло русо, но откакто я промениха не съм доволна. Понеже Аромата е с различна номерация от стандартната, се чудя дали 35 отговаря на 9.
Търсих по темите, но не намерих такава инфо.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 15:17 от Blaze999

# 352
От месец мисля съм с термозащитата на Nuggela и съм доволна.
Под формата на мляко е, нещо такова, добре хидратира и засега се чувствам добре. Но не съм ползвала преса още.
Забранявам си. Само за Нова година и край.
После възстановяване с к18 ще трябва😀
Много е кофти с моя косъм, един път преса и става ужас.
Сешоара ми е laifen swift premium, ползвам само cycle mode и доста добре е косата ми, с него съм от юни месец. Тази функция щади и не гори толкова, защото редува студена с топла струя, не гори косата. С дайсъна за три ползвания усетих пържилката, хем и термозащита си ползвах и гледах да не задържам много, да пускам cool shot, но не е за моята коса категорично. Пък лайфена е с няколкостотин лева надолу.

Общи условия

Активация на акаунт