🐸Запознайте се с еко продуктите Frosch - комбинация от почистваща сила и защита на кожата

• 14 331
  • 558
  •   1
Отговори
# 540
Продуктите на Frosch съдържат ли микропластмаси в състава си?

Не! Всички Frosch формули са без микропластмаси. Цялата гама от продукти развива своите почистващи свойства и грижа без микропластмаси и така защитава реките и океаните.

# 541
  • на село
За мен е важно продуктите да са икономични и да измиват съдовете лесно.Също така държа да използвам минимум вредни и "тежки" химически съставки в домакинството , за да предпазя децата и нас от без това заливащите ни отвсякъде "отрови".Не съм използвала продуктите Frosch, но сега прочитайки материалите в темата мисля ,че е време да се запозная с тях.

# 542
Избирам препарати на база дали почистват добре и да са с приятен, ненатрапчив аромат.
Използвала съм доста продукти на Frosch, но фаворит ми е бебешкият препарат за премахване на петна !!!

# 543
Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове? - Избирам продукти, които са със сравнително изчистен състав, деликатен аромат и съответно да са икономични и ефективни.

Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите? - Да, редовно ползвам универсалният почистващ препарат с аромат на портокал, както и препарата за съдове. Бих искала да пробвам и някой от продуктите за пране.

# 544
Да не съдържа токсични вещества, да е екологичен, с лек и приятен аромат. Ползвам продуктите на Frosch и съм доволна.

# 545
От както имам бебенце се стремя да поддържам безопасна среда за него вкъщи. Именно затова съм избрала и използвам всякакви продукти на Frosch. Смятам,че са напълно подходящи и не се притеснявам,че могат да навредят на детенцето ми.

# 546
Важно ми е да измива много добре и да е икономичен. Ако и предпазва ръцете ми ще е супер.
Не съм ползвала продуктите досега, но не е късно. Може път да е това, което търся.

# 547
Задължително да е качествен и да измива добре. Използвала съм Frosch  и ми харесва.

# 548
За мен най-важно е да мият хубаво съдовете. Хубавата миризма също е от значение.
Не сме използвали тази марка все още.

# 549
Да е нежен към кожата на ръцете ми и да измива добре мазнините.

# 550
Не съм използвала. Най- вече купувам познати марки, от които съм доволна и които са по джоба ми.

# 551
  • София
Кои са вашите индивидуални критерии при избор на препарати за съдове? - Да почистват добре, да са екологични, да нямат добавени аромати и химикали.
Използвате ли марката Frosch и какви са впечатленията ви от продуктите? - Ползвала съм и купувам често. Доволна съм от качеството.

# 552
Когато избирам препарати за съдове най-важните критерии са да измиват добре, да са с приятен аромат, да са хипоалергенни, да не изсушават кожата и да са с добро съотношение цена-качество.
Не съм ползвала продукти на марката Frosch, но с удоволствие бих ги изпробвала.

# 553
За мен е важно продуктите за съдове да са икономични и щадящи кожата, както и да образуват хубава пяна.
За съжаление все още не съм използвала Frosch, но бих желала да пробвам.

# 554
Избирам препарати на база дали почистват добре и да са с приятен, ненатрапчив аромат,ако може да щадят и природата
Използвала съм доста продукти на Frosch, но фаворит ми е бебешкият препарат за премахване на петна - маха всичко

Общи условия

Активация на акаунт